15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dedmoroztv.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Milyen szigetelés jobb a keretházhoz: válassza a legmegbízhatóbbat

Mondja meg, milyen szigetelés jobb a keretházhoz? Vettünk egy kis külvárosi területet, és úgy döntöttünk, hogy nyaralót építünk rá. Mivel az épület ideiglenes, úgy döntöttek, hogy nem használják a követ, ezért fa keretet állítottak fel. Most felmerült a kérdés, hogyan lehet szigetelni a házat, hogy száraz, meleg és csendes legyen. Örömmel fogadjuk tanácsát.

melyik hőszigetelés jobb egy keretházhoz Nem meglepő, hogy a keretházakat egyre gyakrabban lehet találni, és nem csak a nyaralókban. Felépítésük sok tekintetben felülmúlja a hagyományos kőlakásokat. Először is időt és anyagot takarít meg. A keret építése sokkal gyorsabb, mint a kőfalak építése, és kevesebb anyagra van szükség. Ahhoz azonban, hogy a ház lakhatóvá váljon, meg kell „tölteni” a keretét, vagyis meg kell védeni az alacsony hőmérséklettől, a nedvességtől és a zajtól. Ezért fontos tudni, hogy melyik szigetelés a legjobb a keretház számára. Ez nem az a helyzet, amikor pénzt takaríthat meg, mert a falaknak legalább egy tulajdonosgenerációt kell kiszolgálniuk. Melyik a legjobb és legmegbízhatóbb anyag??

Szigetelési tulajdonságok

fűtőberendezések A fűtés kiválasztásakor a fő kritérium nem a költsége. A minőségi anyagnak a következő jellemzőkkel kell rendelkeznie:

 1. Hővezető. Minél alacsonyabb az együtthatója, annál jobban tartja a szigetelés a hőt és lassabban veszít. A ház télen meleg, nyáron hűvös lesz..
 2. Vízelnyelés. A számítás hasonló az előzőhöz: minél alacsonyabb az érték, annál jobb. A nedvességgel elnyelt szigetelés több hőt vezet, és télen egyszerűen lefagyhat.
 3. Zsugorodás. Itt is minimális teljesítményű szigetelést kell választania. Végül is a ház több mint egy évig áll, és ha a zsugorodás nagy, ez hőveszteséghez vezet..
 4. Vízgőzáteresztő képesség. A lélegző anyag garantálja, hogy a penész ne induljon el a házban.
 5. Biztonság. Először is ez a maximális tűzállóságra vonatkozik, valamint a mérgező anyagok kibocsátásának hiányára.

Ezenkívül a szigetelést kombinálni kell a fával, amelyből a keret készült, és élettartama nem lehet rövidebb..

Milyen szigetelés jobb egy keretházhoz?

szigetelés ekovillaMielőtt szigetelőanyagot vásárolna, alaposan meg kell ismernie annak páraáteresztő képességét. Nem lehet alacsonyabb, mint a keret anyaga. A keret építéséhez leggyakrabban tűlevelűeket használnak..

Az építőanyag -piacon a következő típusú szigeteléseket találja:

 • extrudált polisztirol hab;
 • poliuretán hab;
 • expandált polisztirol;
 • Hungarocell;
 • expandált agyag;
 • ekovilla;
 • ásványgyapot.

Ezen anyagok közül az első 5 anyag rendelkezik a legalacsonyabb páraáteresztő képességgel. Ez azt jelenti, hogy jobb, ha nem használjuk őket egy keretház szigetelésére. De az ekovilla és az ásványgyapot ideális erre a célra..fenséges ásványgyapot

Az Ecowool ideális fal- és padlóburkolatokhoz. Mindazonáltal szem előtt kell tartani, hogy a felszereléséhez speciális berendezésekre van szükség, és ennek költségei tisztességesek. De az ásványgyapotot saját maga is lerakhatja, ha bazaltgyapotot vagy üveggyapotot vásárol.

Videó egy keretház szigeteléséről részletesen

Previous Post
Zephyranthes ültetése és gondozása otthon
Next Post
Φωτογραφία, περιγραφή και μέσα ελέγχου παρασίτων σταφυλιών
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org