15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dedmoroztv.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Ismerje meg a csodálatos rovart – a gyógyító bogárt

boszorkánybogár A hagyományos orvoslásban csalódott emberek mennek valami újat keresni, ami segít megszabadulni a betegségeiktől. A gyógyító bogár elismerését a pozitív vélemények és a különféle betegségek, különösen az onkológia gyógyításának köszönhetően érdemelte ki..

A csoda leírása

felnőtt A gyógyító bogár a coleopteran rovarok családjába tartozik, a sötétedő bogár egyik alfaja. Argentínában Gorgoho bogárnak is nevezik. Az Orosz Föderációban bogárorvosként, “gyógyítóként” ismert.

Ez egy 5 * 1,5 mm (hosszúság és szélesség) méretű rovar, amelynek hosszúkás teste van, három pár végtaggal és sűrű fekete kéreggel borítva. Általában kezelésre vásárolják, vagy önállóan tenyésztik. Az érettség elérése után a párzás után a nőstények tojásokat raknak, amelyekből a lárvák kikelnek.

fejlődési szakaszaiA bábozódás időszaka után kikel a fiatal, barna színű, kezelésre alkalmatlan növekedés. A hatékonyság csak akkor érhető el, ha fekete egyedekkel kezelik. A rovarok szubsztrátumban élnek, zabpehelyből vagy korpából. Táplálkoznak is rajtuk. Ezenkívül gyümölcsöket, kenyeret, aszalt gyümölcsöket, zöldségeket fogyasztanak..

Gyógyító bogár, avagy mit gyógyít a sötét bogár

gyógyszerész embert tenyésztMár az ókorban is használták a rovarokat különböző betegségek elleni gyógyszerként. Ami a gyógyító bogarakat illeti, korábban csak hüllőket, vadmadarakat és különféle állatokat neveltek. De idővel észrevették azt a tényt, hogy amikor ezeket a rovarokat eszik, a beteg (sőt rákos) állatokat és madarakat is meggyógyították. Ez a klinikai kutatásokra ösztönözte a tudósokat.

A hagyományos orvoslás szakértői szerint a gyógyító bogarak azért hasznosak, mert:

 1. A gyomornedvben oldódva a rovarok elpusztulnak, és biológiai anyagokat választanak ki, amelyek jótékony hatással vannak az immunitásra.
 2. A bogarak héjában található kitozán elpusztít különböző patogén baktériumokat, beindítja az anyagcserét, vérzéscsillapító tulajdonságokkal rendelkezik, és képes javítani a vér állapotát.
 3. A nőstények fiatalító feromonokat tartalmaznak a testükben.

Gyógyítható betegségek

Most kitaláljuk, milyen betegségeket kezel a gyógyító bogár. Úgy gondolják, hogy segít megbirkózni az olyan betegségekkel, mint:

 1. Csontritkulás, a fájdalom megszüntetésével és az összes szerv munkájának normalizálásával.
 2. Rák. Igaz, nem az utolsó szakaszban. De az alternatív gyógyászat szerelmesei úgy vélik, hogy a rovarok szedése segít megnövelni a remisszió időszakát és enyhíti a beteg állapotát..
 3. Depresszió. Gyakran a vitaminok, nyomelemek és tápanyagok hiánya miatt alakulnak ki a szervezetben. A bogarak erőt adnak és felvidítják az embert.
 4. Bronchiális asztma. A kezelés segít csökkenteni az éjszakai rohamokat, segít elkerülni a drogokat vagy rendkívül ritkán használja őket, valamint javítja az egész test állapotát..
 5. Parkinson -kór, segít csökkenteni a lassúságot és a remegést.
 6. Az ízületek betegsége. A gyógyító bogár fogadása, mozgékonyságuk helyreállítása, a szöveti ödéma megszüntetése és a fájdalomcsillapítás eredményeként.

Hogyan kell kezelni

bogarak szedése gyógyászati ​​célokraA gyógyító bogárral történő kezelésre vonatkozó utasítás egyszerű, ugyanakkor a hatás csak hosszan tartó terápiával érhető el..

Csak a kifejlett fekete bogarakat kell lenyelni. A világosabb színű példányok fiatalok, és nem lesznek hasznosak. Csak 5 nap múlva használhatók, amikor felnőnek és megváltoztatják a színüket..

A gyógyító bogárral történő kezelés három szakaszból áll.

Profilaxiscsak élő bogarakat használjon

Ehhez a rovarokat naponta veszik be, minden nap eggyel növelve a számot. A napi maximálisan elfogadható bogarak száma a beteg külső és életkori adataitól függ..

Tehát, ha a beteg 35 évesnél idősebb és egyidejűleg több mint 80 kg, akkor napi 30 bogarat kell elérnie.

Legfeljebb 20 éves korban (beleértve az 50 kg -ot is) a bogarak maximális csúcsa 20 darabra korlátozódik.

Ha jellemzői átlagosak, akkor a tanfolyamnak 25 bogárból kell állnia.

Minden sémában, amikor elérte a csúcsot, a további kezelést fordított sorrendben folytatják. Egy bogárral kevesebbet kell inni minden nap.

Kezelés

Általában ebben a szakaszban a betegeket olyan betegségek kezelésére kezelik, amelyek még korai stádiumban vannak. Ez lehet asztma, gyomorhurut, vese-, szív- vagy tüdőelégtelenség, magas vérnyomás, hepatitis stb. A rendszer nem különbözik az előzőtől. De a recepciót napi 40-70 hibával kell kezdeni, a betegség súlyosságától függően. Általában 50 tanfolyam ajánlott. Ugyanígy kell innia a “gyógyszert”, növelve, majd csökkentve a bogarak számát egy egységgel.

Nehéztüzérség

bogarak kiválasztása a kezeléshezÍgy nevezhető súlyos betegségek, például asztma, Parkinson -kór, csontritkulás, rák, pikkelysömör, cukorbetegség, bőrgyulladás kezelése. Ez a tanfolyam csúcsán 70 bogárból áll.

A rovarok csak élve részegek!

Kezelési szabályok

A kezelés hatékonysága nemcsak a bevitt személyek számától függ. Számos szabályt kell követni:

 1. A recepciót üres gyomorban kell elvégezni, mielőtt 20 perccel 100 ml meleg vizet vesz igénybe a gyomor “elindításához”.
 2. Meg kell inni gyógyító bogár vagy teljesen “tiszta”, vagy kefir vagy joghurt. A második lehetőség könnyebb, mert a bogarak megfagynak és könnyebben lenyelhetők. Kenyérmorzsában is feltekerhetők, vagy gyógyászati ​​porokhoz tervezett zselatinkapszulába helyezhetők (általában 10 személyt tartalmaz).
 3. Ragaszkodnia kell a rovarok egyidejű bevételéhez.
 4. Ha a megbeszélés reggel nem lehetséges, akkor este tegye meg.
 5. Annak érdekében, hogy ne zavarodjon össze, a naptárban minden nap fel van tüntetve a részeg gyógyítók száma..
 6. A tanfolyam nem szakítható meg.

A kezelés alatt szigorúan tilos a dohányzás és az alkoholtartalmú italok fogyasztása, mivel ez minden kezelést érvénytelenít.

Ha a kezelés kezdetén fáradtság, láz van, akkor ne figyeljen erre – a szervezet egyszerűen elkezdett harcolni a betegséggel.

Ellenjavallatok

ellenjavallatok a felvételhezMost beszéljünk arról, hogy mik az ellenjavallatok a gyógyító bogár kezelésére vonatkozó utasítások használatakor. Sajnos nem lehet kideríteni, hogy a bogarak kárt okoznak -e vagy használnak -e az emberi szervezetnek a különböző betegségek kezelésében. Nincsenek pontos adatok a meglévő ellenjavallatokról sem. Minden információ gyakorlati tényezőkön alapul, többek között:

 1. Allergiás megnyilvánulások. A poloskák befogadása mindenféle kiütést okozhat a testen, a nyelv zsibbadását harapás esetén, viszketést.
 2. Maga a szervezet érzékenysége a hibákra és azok feldolgozásának képessége. Például a kezelést fájdalom, has, fej, hasmenés, különböző betegségek kísérhetik.
 3. Pszichológiai akadály. A poloskákat élve megeszik. Nem mindenki tudja ezt problémamentesen megtenni. Általános szabály, hogy meg kell küzdenie a hányingerrel, hányással, tudatalatti erőszakkal.

Az orvosok véleménye

A betegek véleményével minden világos – pozitívak. Vagy a bogarak valóban mindenhatóak, vagy talán a Placebo -hatás kiváltódik. De mi az orvosok véleménye az utasításokról és a gyógyító bogár kezeléséről?

Nincs határozott válasz.

Az orvosok egy része nem találkozott olyan tényekkel, amelyek megerősítették a bogarak emberi testre és gyógyulásra gyakorolt ​​terápiás hatását. Ezenkívül sokan úgy vélik, hogy még ha a bogarak hasznos enzimeket is termelnek, akkor a gyomornedv hatására hatásuk a teljes bomlás miatt semmis..

Egyes orvosok véleménye szerint a gyógyítók lenyelése káros és akár életveszélyes is lehet. Ez azzal magyarázható, hogy a kitin borítás nagyon sűrű és megkarcolhatja a nyelőcsövet..

Hisz a gyógyító bogár gyógyító tulajdonságaiban, vagy sem – minden magán a személyen múlik. Még akkor is, ha nincs esély a gyógyulásra, még mindig van remény a mellkasban. Mindazonáltal, miután úgy döntött, hogy alternatív terápiát folytat, nem szabad elfelejteni, hogy az orvostudomány folyamatosan fejlődik, és feltétlenül konzultálnia kell orvosokkal..

Videó a gyógyszerrel végzett kezelés eredményeiről

Gyógyító bogárt növesztünk – videó

Previous Post
Zephyranthes ültetése és gondozása otthon
Next Post
Φωτογραφία, περιγραφή και μέσα ελέγχου παρασίτων σταφυλιών