15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dedmoroztv.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Akana eledel kiválasztása kedvenceink számára

akana kutyatáp Kanada híres érintetlen természetéről és kimeríthetetlen gazdagságáról. Az Akana védjegy megalkotói használták őket, kutyáknak és macskáknak szánt eledel, amely alatt jól ismert minden háziállat szerelmese és ínyence..

A kanadai bajnok Petfoods technológusai, megkezdve a takarmányvonalaik kidolgozását, a lehető legközelebb kerültek a természeteshez. Elképzelték, mit ehetnek a háziállatok, ha nem tető alatt, hanem szabad tartással élnek. Ezért a kutyák és macskák ízlésére szokatlan gabonaféléket teljesen eltávolították a készítményből, valamint a más gyártók által gyakran használt alacsony minőségű húskészítményeket..

Az Acana eledel kutyáknak és macskáknak nem csak Kanadában készül, minden összetevője helyi forrásból származik, és gondosan tesztelték a biztonságot és a minőséget..

Az Akana szárazeledel összetétele

egészséges táplálék kutyáknak és macskáknak A házi kutyák és macskák, ellentétben a vadon élő állatokkal vagy a város utcáin élő társaikkal, kevésbé mozgékonyak, és nem szabad túlélniük kedvezőtlen időjárási körülmények között. Ezért a háziállatok szénhidrátszükséglete sokkal alacsonyabb, és helyüket, mint gyors, könnyen elérhető energiaforrást más, hasznos összetevőknek kell átvenniük..

Ebből a következtetésből az Akana szárazeledel készítői kizárták a receptből a búzát, a finomított fehér rizst, a zabot és a kukoricát, amelyek a legtöbb egyéb prémium és szuperprémium ételben megtalálhatók..

A kanadai termelők ésszerű véleménye szerint a kutya étrendjének fő összetevője a kiválasztott hús. Az Akana sorában bárány, vaddisznó, sertés, szarvas alapú takarmányok találhatók. Természetesen ennek a márkának a táplálkozási szakemberei nem hagyták figyelmen kívül a csirkét, kacsát, pulykát. Még a fürj is látható a takarmányban. A macskáknak a bárányon és a baromfin kívül kiváló halatálcát kínálnak süllőből, csukából, tengeri és folyami lazacból, heringből, süllőből, lepényhalból és harisnyából.természetes étel

Az ilyen gazdag termékkészlet nem véletlen:

 1. A hús kiváló állati fehérje, aminosavak, vitaminok és nyomelemek forrása.
 2. A baromfi bármilyen méretű, életkorú és egészségi állapotú állatok etetésére alkalmas, és diétás ételnek számít. Például Akana kölyköknek és idősebb állatoknak szánt tápláléka csirkehúst tartalmaz..
 3. A hal nemcsak fehérjével, hanem értékes zsírsavakkal, B -vitaminokkal is ellátja az állat testét.
 4. A kutyák és macskák étrendjébe tartozó tojások szintén értékes fehérjeforrások, bizonyos mennyiségű szénhidrátot, ásványi sót és vitamint látnak el a szervezetben.

Az Akana kutyáknak és macskáknak szánt táplálékának magas fehérjetartalmát az magyarázza, hogy ezek az állatok természetüknél fogva ragadozók..

Nem szoktak növényeket enni, de a zöldségek, gyümölcsök és gyógynövények kiváló rost, növényi fehérjék, ásványi anyagok és vitaminok szállítói. Ezért a kanadai gyártók minden termékében legalább 20% -ban részesülnek mindenféle gyümölcs, bogyó, gyógynövény a legjobb minőségben.

Az Akana étel gyümölcsöt és zöldséget tartalmazA száraz élelmiszerek összetételének gazdagítása érdekében a táplálkozási szakértők tököt és sárgarépát, egy körtét és a híres Red Delicious almafajtát használták, amelyek kedvező fizikai hatást gyakorolnak az emésztésre. Ezek és más összetevők kiváló alternatívát jelentenek az olcsó, tápláló, de nem a legegészségesebb macskák és kutyák számára. A burgonyát szénhidrátforrásként használják e márka takarmányában, amely kielégíti az állatok kálium-, magnézium- és vasigényét is..

Gyógynövényeket adnak az Akana gabonamentes ételek receptjéhez macskáknak és kutyáknak. Ezek célja:

 • fenntartani a háziállatok hangját;
 • javítják az emésztésüket;
 • erősíti az immunrendszert;
 • serkenti a szív -érrendszer és az idegrendszer munkáját;
 • a látás, a bőr és a szőrzet egészségének megőrzése, valamint egyéb létfontosságú feladatok megoldása anélkül, hogy kábítószerekhez és mesterséges gyógyszerekhez folyamodnánk.

Az Akana takarmányozásra szánt hús mellett minden növényi összetevő teljesen biztonságos, ökológiailag tiszta régiókban termesztve, vegyszerek használata nélkül. A gyógynövényeket pedig vadon termelik.

bioélelmiszerekAz igazán teljes értékű étrend érdekében az állateledel természetes eredetű vitaminokkal és ásványi anyagokkal gazdagodik. Az Akana kutyáknak és macskáknak nem tartalmaz ízfokozókat, szintetikus tartósítószereket, potenciális allergéneket és aromás adalékanyagokat, amelyek bőségesek az alacsonyabb árkategóriájú termékekben..

Az Akana kutyáknak és macskáknak szánt ételeinek választékának jellemzői, előnyei és hátrányai

kedvenc macskaeledelEz a kanadai élelmiszer márka gabonamentes vagy holisztikus étel. Akanu számos hasonló termék közül megkülönbözteti:

 • kiváló minőségű állati és növényi eredetű összetevők;
 • magas fehérjetartalom, amely lehetővé teszi az állat testének jó formában tartását, és biztosítja a háziállat számára a szükséges erőt és energiát;
 • alacsony szénhidráttartalom, elhízást és cukorbetegséget provokál a háziállatoknál;
 • friss zöldségek, gyümölcsök, bogyók, gyógynövények összetétele;
 • vitaminokkal és ásványi anyagokkal való gazdagítás;
 • a prebiotikus baktériumok tenyészetének használata, amely pozitív hatással van a takarmány emésztésére és asszimilációjára.

A kutyaeledel nagy, közepes és kicsi fajtájú háziállatok számára készült. A választékban 7 évesnél idősebb kölykök és kutyák, valamint aktív háziállatok és azok számára, akiknek a túlsúly miatt könnyű étrendre van szükségük..

Az Akana macskaeledel -sorozat azonban sokkal szűkebb, és csak három képviseli, amelyek ízlehetőségei eltérőek. A cicagyártók is kikerülték figyelmüket..

táplálék egészséges állatoknakEnnek a márkának a választéka nem tartalmaz nedves takarmányt és állatorvosi étrendet, amelyek elengedhetetlenek egy vagy másik akut vagy krónikus betegségben szenvedő állatok számára. Ha a házban van olyan állat, akinek különleges étrendre van szüksége, vagy ivartalanított háziállat, az Acana étel negatív reakciót válthat ki a szervezetben..

Érdekes az Akana kutyáknak és macskáknak szánt ételeiről – videó

Previous Post
A fukszia reprodukciója dugványokkal otthon: tippek és trükkök
Next Post
Ελληνικός μουσακάς με μελιτζάνα: Μεσογειακά κλασικά