15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dedmoroztv.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hol nő a Vénusz légycsapda – ragadozó a növények között

Érdekes lenne tudni, hol nő a Vénusz légycsapda. Itt csak szobanövényként láttam őt, és akkor is elég ritkán. Én például jobban szeretem a virágos növényeket, de az érdek kedvéért megvettem magamnak ezt a csodát. Most már majdnem van háziállatom, neki kell “kaját” fognom. Általában ez egy meglehetősen érdekes és izgalmas tevékenység – légyfogó termesztése. És ha bokrot ültetsz a kertbe, és ő maga fogja ott a rovarokat, akkor egy légykapó nő -e ott?

ahol a vénusz légycsapda nő Az utóbbi időben nagyon népszerűvé vált nemcsak egzotikus növények, hanem húsevő növények, például dionea termesztése. Tudod, hol nő a Vénusz légycsapda? Annak ellenére, hogy élő rovarokra van szüksége, valószínűtlen, hogy nyílt terepen meg lehet majd tekinteni a kultúrát. Mindez a fogva tartás körülményeinek és a mikroklímának köszönhető. Mi ez a ragadozó és hol él??

Hol nő a Vénusz légycsapda

dionea a természetben A növény élőhelye meglehetősen korlátozott, mivel szereti a magas páratartalmat és a savas talajt. Természetes körülmények között a légykapó lápos és tőzeglápokban nő. A település fő területe Amerikában, Észak -Karolina államban található, vagy inkább a Wilmington nevű város kerületében. Mivel a mocsárban és a tőzegben gyakorlatilag nincs tápanyag, a tenyészetnek “mutálnia” kellett, és más módon kellett keresnie az ételt. Ennek eredményeképpen húsevő lett..

Tekintettel arra, hogy a növényt tömegesen szüretelik a kereskedelem érdekében, a légykapót hivatalosan veszélyeztetett fajként ismerik el. A Nemzetközi Természetvédelmi Unió még a Vörös Könyvben is felsorolta.

A mi területünkön a nyílt terepen Dionea nem élhet túl. Először is speciális, savas, talajra és állandó nedvességre van szüksége. Másodszor, télen a bokor hibernál, és három hónapig pihent a hűvösben (nem magasabb, mint 10 °, de nem alacsonyabb, mint 0 ° hő). Az orosz fagyok egyszerűen elpusztítják a légykapót. De beltéri körülmények között, megfelelő gondossággal, a növény nagyon jól érzi magát.

Milyen típusú légyfogók nőhetnek a házban

beltéri Vénusz légycsapdaTöbb mint 20 növényfajtát alakítottak ki cserépkultúrának.. Közülük a leggyakoribbak a következő légyfogók:

  1. Bristly, ritka rövid fogakkal és élénk színnel..
  2. Fondue különböző típusú csapdákkal, amelyek többségében nincs penge.
  3. Hosszú vörös ujjak skarlát csapdákkal és gyakori fogakkal, néha összeolvadva.
  4. Száj háromszög alakú fogakkal.
  5. Alacsony óriás a legnagyobb csapdákkal.
  6. Vörös sárkány bordó csapdákkal.

Hogyan kell otthon ápolni a Vénusz légycsapdáját – videó

Previous Post
Fotó, amely leírja a beltéri virágok calathea típusait és fajtáit
Next Post
Сколько вы можете получить за кредит под залог автомобиля в Техасе?