15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dedmoroztv.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hogyan kell inni viaszmoly – egyedülálló gyógymód a kezelésre és a megelőzésre

Mondd, hogyan kell inni viaszlepkét? Anya megvásárolta a tinktúrát egy gyógyszertárban, de nem adtak utasításokat a palackkal együtt. Magas a vérnyomása, állandóan tablettákat szed. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom ezt a tinktúrát – a szomszéd nagyon dicsérte. Azt mondja, hogy az általános egészségi állapot javult, és a nyomás nem ugrik olyan gyakran.

hogyan kell inni viaszlepkét A méhészek elborzadnak a “viaszlepke” szótól, és futni kezdenek, hogy ellenőrizzék a csalánkiütésüket. Ez a kis pillangó hihetetlen képességgel rendelkezik, és elpusztíthat egy egész méhészetet. Inkább az a dolga, hogy utódaival “benépesítse” a méhészetet. És már a moly lárvái aktívan esznek mindent, amivel útközben találkoznak. Mézet, viaszt és még kereteket is használnak a kaptár falaival együtt. A falánk férgek annyira mindenevők, hogy gyakran méhlárvákat esznek. Paradox, de ez a viaszlepke életmódja ennek eredményeként nemcsak kárt okoz, hanem óriási hasznot is. Méhészeti termékeket fogyasztva átveszi minden tulajdonságukat. Az alternatív gyógyászatban ezt kihasználták, és megtanulták, hogyan kell lárvák és alkohol alapján gyógyító tinktúrákat készíteni. A viaszlepke ivásának módja a bevitel céljától és az adott betegségtől függ. Ha megelőzés céljából az adag leggyakrabban egyetlen adag (naponta), akkor gyógyászati ​​célokra általában háromszoros..

Az öregedési folyamat során a vakond minden tápanyagot felad az alkoholbázisnak. Így kapják meg a tinktúrát, amely számos betegség kezelésében segíthet, valamint néhányat megelőzhet.

Függetlenül attól, hogy mit kell kezelni és miért kell inni a tinktúrát, szisztematikusan, tanfolyamokon kell bevenni. A minimális tanfolyam általában 3 hónap. Csak ilyen körülmények között lehetséges pozitív hatás..

A viaszlepke gyógyító tulajdonságai

viaszmoly A tinktúra a kártevők lárváin számos problémán segíthet, nevezetesen:

 • emésztőrendszer;
 • neurológia, nőgyógyászat, urológia, onkológia területén;
 • légzőszervi és légzőszervi betegségekkel, beleértve a tuberkulózist;
 • a szív-érrendszer;
 • a máj és a gyomor betegségei.

Hogyan kell inni viaszlepkét a megelőzés érdekében?

viaszmoly tinktúrájaAnnak érdekében, hogy megakadályozzák a szervezetben fellépő problémák előfordulását, a szert naponta egyszer kis mennyiségben kell bevenni. Ezt étkezés előtt kell megtenni, és ne azonnal nyelje le a gyógyszert, hanem tartsa a szájában egy ideig. Inni kell egy 3 hónapos kúrát, tartson 1 hónapos szünetet, és ismételje meg a recepciót.

Az adagolás az életkortól függ:

 • felnőttnél a testtömeg alapján számítják ki: 3 csepp tinktúra minden tíz kilogrammonként;
 • a gyermekeknél más algoritmust alkalmaznak: a cseppek megegyeznek a gyermek évek számával.

A gyermekek számára a tanfolyam is 3 hónapig tart, de megszakításokkal. Három hetente abba kell hagynia ugyanannyi időt. És még valami: ha a felnőttek tinktúrát használnak, akkor a gyermekek csak kivonatot (vízzel hígított tinktúrát) használhatnak.

A viaszlepke kezelésbe vételének jellemzői

tinktúraGyógyászati ​​célokra a tinktúrát háromszor éhgyomorra kell bevenni a főétkezések előtt. A kezelés folyamata és az adagolás az adott betegségtől függ, nevezetesen (a számítást a 10 kg súlyra eső cseppek száma alapján adjuk meg):

 1. Tuberkulózis: 3-6 csepp (a tinktúra koncentrációjától függően), naponta háromszor, természetesen – 3 hónaptól.
 2. Hörghurut: maximális egyszeri adag – 20 csepp, dupla adag, tanfolyam – 1,5 hónap.
 3. Rehabilitáció szívroham / stroke után, szív- és érrendszeri betegségekkel: 2-9 csepp (koncentrációkülönbség), két adag, 3 hónapos kúra.
 4. Problémák a nemi szervek területén: 2-5 csepp, naponta háromszor, természetesen – 3 hónap.
 5. Légzőszervi megbetegedések: 1-7 csepp, kétszer a gyógyulásig (legfeljebb 1,5 hónap).
 6. Onkológia: 2-11 csepp, naponta háromszor, 3 hónap.

Nem szabad megfeledkezni arról, hogy bármilyen viaszlepkén alapuló gyógyszer használata ellenjavallt, ha allergiás a mézre. Az alkoholbázis miatt nem ajánlott terhes nőknek, szoptató és kisgyermekeknek adni a gyógyszert..

Videó a moly tinktúra előnyös tulajdonságairól és használatáról

Previous Post
Fotó, amely leírja a beltéri virágok calathea típusait és fajtáit
Next Post
Сколько вы можете получить за кредит под залог автомобиля в Техасе?