15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dedmoroztv.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Gyógyszer minden betegségre – arany bajusz tinktúrája a vodkán, alkalmazás és előkészítés részletesen

Kérem, mondja el nekünk, hogyan készül az arany bajusz tinktúrája a vodkán, ennek a gyógymódnak a használata különösen érdekes. A hideg évszakban a férjem reuma súlyosbodik, és nagyon fájnak az ízületei. Arany bajuszom van, magam szedtem, amikor gyomorproblémáim voltak, de csak frissen. És akkor a szomszéd azt tanácsolta, hogy készítsek tinktúrát, igyam meg és dörzsöljem a térdemet. El tudod mondani a receptet? És hogyan kell bevenni a tinktúrát belül, milyen adagban?

tinktúra arany bajusz alkalmazás Illatos kalluszia vagy arany bajusz leggyakrabban otthon termesztett gyógyászati ​​célokra, mert ez a virág nagy gyógyító erővel rendelkezik. Az egyik legnépszerűbb gyógymód az arany bajusz tinktúrája vodkával, amelynek használata segít megszabadulni számos betegségtől. A növény levelei és szárai tápanyag egész tárházát tartalmazzák. Flavonoidok és szteroidok, pektinek és aminosavak, és ami a legfontosabb, a béta-szitoszterin. Ezt az anyagot rák és endokrin betegségek, valamint súlyos vérbetegségek kezelésére használják..

A gyógyszer előkészítéséhez használhatja a növény leveleit, szárait és lábujjait. De nem fiatal, zöld – még mindig kevés hasznos összetevőjük van. A növényi részt levághatja, amikor lila árnyalatot kap..

Hogyan készítsünk tinktúrát beltéri és kültéri használatra

hogyan készítsünk tinktúrát aranybajuszból Otthon a tinktúrákat leggyakrabban vodkával készítik. Az alkoholtermékek koncentráltabbak és nem alkalmasak mindenkinek. A tinktúra szájon át bevehető, vagy dörzsöléshez, borogatáshoz és krémekhez használható.

Belső használatra:

 1. A hosszú hajtásokat levágják, amelyeken legalább 5 gyűrű alakult ki.
 2. Vágja darabokra, és tegye sötét üveg edénybe.
 3. Öntsön vodkát az arányban: minden térdre – 10 ml.
 4. Tegye a szekrénybe, és 3 naponta rázza fel.

A terméket körülbelül 2 hétig kell infundálni, amíg a vodka lilássá válik.

Külső használatra:

 1. Készítsen 35 gyűrűt, finoman őrölje meg őket.
 2. Öntsön 1 liter vodkát.
 3. Ragaszkodjon 2 hétig.

A kész tinktúrákat leszűrjük és sötét helyen, szorosan lezárva tároljuk.

Arany bajusz tinktúrája a vodkán – alkalmazás

kész vodka tinktúra arany bajuszA kallizia kezelésekor fontos betartani az adagolást, követni az ajánlott tanfolyamokat és figyelembe venni a korlátozásokat. Csak ebben az esetben a tinktúra valóban előnyös lesz..

Ha a tinktúrát szájon át alkalmazzák, akkor 2 hónapon belül szigorúan az alábbi séma szerint kell bevenni:

 • az első nap – 10 csepp (vízzel hígítható) naponta háromszor étkezés előtt;
 • második nap – 11 csepp;
 • a harmadik nap – 12 csepp és így tovább, minden nap egy csepp hozzáadásával;
 • a 32. naptól kezdje csökkenteni az adagot – 40 cseppről 39 -re és így tovább, minden nap mínusz 1 csepp a tanfolyam végéig.

A maximális hatást a tinktúra szedésének több tanfolyama adja, de legalább 1 hónapos kötelező szünet.

A külső használatra szánt tinktúrák dörzsölik a problémás területeket (tiszta formában, hígítás nélkül), vagy borogatást és krémet készítenek.

Ellenjavallatok

arany bajusz ellenjavallatokA hatalmas előnyök ellenére bizonyos esetekben lehetetlen arany bajusz tinktúrájával kezelni. Ez vonatkozik a terhes és szoptató gyermekekre. Tilos ezt a gyógyszert használni fekélyek, prosztata adenoma, alkoholizmus, máj- és vesebetegségek esetén. Ezenkívül a tinktúrát nem szabad inni a rákos kemoterápia során..

Vodka tinktúra főzése arany bajuszból

Previous Post
Fotó, amely leírja a beltéri virágok calathea típusait és fajtáit
Next Post
Сколько вы можете получить за кредит под залог автомобиля в Техасе?