15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dedmoroztv.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Vetom 1.1 állatoknak – utasítások az immunstimuláns használatára

Nemrégiben van egy háziállatunk – egy fajtiszta macska, és vele együtt problémák. Az állat letargiás az utóbbi időben. Gyakori problémái vannak a vécével, annak ellenére, hogy különleges ételt adunk neki. Az állatorvos felírta a Vetom 1.1 -et. Hogyan kell adni a Vetom 1.1 -et állatoknak, utasításokat a gyógyszer alkalmazására, ha lehetséges. Nálunk nem volt, amikor megvettük, de elvesztettem a célját.

Vetom 1.1 állatra vonatkozó használati utasítás Ha kedvencei gyakran betegek vagy bélproblémáik vannak, adjanak nekik Vetom 1.1 -et. A gyógyszer használatára vonatkozó utasítások szerint sok állatgyógyászati ​​betegség kezelésében és megelőzésében hatékony. A készítményben található hasznos baktériumoknak köszönhetően a gyógyszer normalizálja az állat testének működését. A Vet stimuláló tulajdonságokkal rendelkező immunmodulátoroknak is nevezik. A bevétel után az interferon felszabadul. Ennek eredményeként az állatok gyorsabban gyógyulnak és fejlődnek..

A gyógyszer összetétele és hatása

kiadási forma vétójoggal 1.1 A Vetom 1.1 -et fehér por formájában állítják elő palackokban vagy tasakokban. Gyorsan és teljesen feloldódik vízben, kellemes édes ízű és könnyen használható. Szuszpenziókat készítenek belőle, vagy egyszerűen vízhez vagy élelmiszerhez adják. Vannak tabletták és kapszulák is..

A Vetom 1.1 hatóanyaga a bacillus subtilis – széna bacillus. A további összetevők (keményítő, porcukor, kukorica kivonat) pedig táptalajt hoznak létre számára.

A jótékony baktériumok bejutnak az állatok testébe, és letelepednek a gyomor falán. Ott interferont és antibiotikum-szerű anyagokat szabadítanak fel. Ennek eredményeként az emésztés normalizálódik, javul az anyagcsere és nő a betegségekkel szembeni ellenállás..

Milyen betegségekre és kinek használják

vétó 1.1A Vetom 1.1 -et ilyen esetekben adják az állatoknak:

 • székletzavar (hasmenés);
 • vírusos betegségek (pestis, enteritis, hepatitis, influenza);
 • emésztőrendszeri betegségek;
 • csökkent immunitás;
 • elhízottság;
 • allergia;
 • onkológia.

A gyógyszer használható macskák, kutyák, nyulak kezelésére. Vadon élő, haszonállatok és baromfi számára is alkalmas. A Vetom használata fiatal állatok számára felgyorsítja fejlődésüket és súlygyarapodásukat.

Lehetetlen egyszerre kezelni a Vetom -ot és az antibiotikumokat. Ezenkívül nem alkalmas cukorbeteg háziállatoknak..

Vetom 1.1 állatoknak – használati utasítás

vetom utasításA port vízzel hígítjuk, figyelembe véve az állat súlyát. Minden kilogramm tömeghez 50 mg gyógyszer szükséges. A gyógyszert naponta kétszer egy órával etetés előtt adják be. Vagy egyszer, de akkor az adag 75 mg lesz 50 helyett.

A felvétel időtartama a céltól függ:

 • megelőzésre – 2 hét;
 • vírusos és bélbetegségek – legfeljebb 5 nap;
 • az immunitás javítása – 1 hét;
 • a gyomor helyreállítása – 10 nap (három naponta).

Vetom macskáknak és kiscicáknak

Previous Post
Fotók és pozsgás növények nevei az otthoni termesztéshez
Next Post
Πέργκολα σταφυλιών Diy