15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dedmoroztv.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Mennyire veszélyes a Dnok gyógyszer, a növények kezelése, utasítások, vélemények

Milyen esetekben és mikor használják a Dnok gyógyszert, a növények kezelése, utasítások, vélemények erről az eszközről különösen érdekesek. Idén egy fiatal kert megbetegedett, a fák csak három évesek, néhányan már elkezdtek gyümölcsöt teremni. Tavasszal minden rendben volt, de valahol a nyár közepén a levelek forogni és feketedni kezdtek, és még mindig sok levéltetű jelent meg. Kipróbáltam az összes gombaölőt, ami otthon volt, semmi sem segített. Az üzlet tanácsolta Dnoknak, azt mondták, hogy ment a kártevőktől és a betegségektől. De a szomszéd, mint megtudta, azt mondja, hogy a gyógyszer nagyon mérgező, és nem használható magánkertben. Ez igaz?

alsó üzemi feldolgozási utasítások véleménye A kert ültetése fél csata; sokkal fontosabb, hogy egészségesen tartsuk a termést. A gombák, a rothadás, a varasodás, a levéltetvek, az atkák és más káros organizmusok egyetlen szezonban semmisíthetik meg a kertészek minden erőfeszítését és elpusztíthatják az ültetvényeket. Ahhoz, hogy megbirkózzon a betegségekkel és kártevőkkel, segíteni fog a Dnok gyógyszer, a növények kezelése, utasítások, vélemények, amelyek nagyon ellentmondásosak. Egyrészt a gombaölő szer hatékonysága régóta bizonyított, mert egyetlen kezeléssel megszünteti a problémát. De éppen ezért rendkívül mérgező az élőlényekre, beleértve az embereket is. Akár magánkertekben is használható?

Alsó – növények kezelése, utasítások, vélemények a gyógyszerről

rovarfungicid alja A fungicid hatóanyaga a dinitroorthocresol. Ugyanakkor koncentrációja meglehetősen magas (40%), ami megmagyarázza a “gyilkos” hatást. A gyógyszert sárga por formájában állítják elő, amelyet vízzel hígítanak és növények permetezésére használnak. 2 napon belül a gombák és kártevők elpusztulnak, míg a védő hatás három évig tart.

Használati útmutató

alsó utasításA gyógyszer kombinált szer, fungicid, rovarölő, peszticid és akaricid hatású. Más szóval, elpusztítja a gyümölcs- és bogyós növények betegségeinek kórokozóit, és segít megszabadulni tőlük:

  • heg;
  • antracnóz;
  • helyek;
  • elhalás;
  • göndörödés;
  • oidium;
  • lisztharmat;
  • rothadás és más betegségek.

Ezenkívül a rovarölő szer elpusztítja a fák és cserjék kérge alatt hibernált kártevőket is. Ezek a levéltetvek, atkák, molylepkék, levélférgek, pikkelyrovarok, pikkelyrovarok és mások..

Az alsó a toxicitás második osztályához tartozik, és eredetileg ipari méretű használatra készült. Elsősorban gyümölcsösökben és bogyós területeken használják, amelyek településeken kívül helyezkednek el. Az utasítások szerint a lakóépületek minimális távolságának legalább 1 km -nek kell lennie..

Ugyanakkor a vélemények szerint a magánkerteket is Dnock -szal kezelik, mert a cselekvés és a védelem hatékonyságát tekintve keveset lehet vele összehasonlítani. Egyetért azzal, hogy jobb a fákat 3 évente egyszer permetezni, mint minden hónapban a szezonban. Csak be kell tartania az összes óvintézkedést. És ezt célszerű ősszel megtenni, amikor betakarítják a betakarítást, és semmi sem nő a helyszínen..

Mikor és hogyan használható a gyógyszer

a DNS használatának jellemzőiA növényeket az aljával permetezzük, minden ágat jól öntözve. A feldolgozáshoz munkaoldatot készítenek, amelynek koncentrációja az évszaktól függ:

  1. Tavasszal használjon erősebb oldatot, hígítson 400 g gyógyszert egy vödör vízben. Ebben az esetben a növények alatti talajt védeni kell egy fóliával letakarva, hogy az oldat ne kerüljön rá. A permetezést a nedváramlás megkezdése előtt kell elvégezni, amint a pozitív hőmérséklet létrejön.
  2. Ősszel legfeljebb 1% -os oldatot használhat (100 g vödör vízben). A feldolgozást késő ősszel, a levélhullás után, de a fagy kezdete előtt végezzük.

A fenékkel végzett őszi feldolgozás során a talaj nem védett. Éppen ellenkezőleg, jól kiöntik, hogy elpusztítsák a télre maradt kártevőket..

Feldolgozó üzemek jellemzői a Dnock segítségével

Previous Post
Hol lehet termeszteni a Veneta burgonyafajtát, és hány nap múlva szüretelik be a termést
Next Post
Κανόνες ελέγχου παρασίτων στις οδηγίες χρήσης ακαρεοκτόνου Vertimek