15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dedmoroztv.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Műtrágya összetétel Ragyogás: a biológiai termék jellemzői, típusai és felhasználása

Kíváncsi vagyok, mi a Radiance műtrágya összetétele? Barátunk mindig panaszkodott a gyenge talajú kis parcellájának alacsony hozamára és fáradságosságára. De már két éve elkezdte használni ezt a gyógyszert, hozzáadva a trágyázó oldatokhoz. Azt mondja, hogy a növények és a föld jól reagálnak rá, és maga a műtrágya környezetbarát és biztonságos. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom magam. Miből készül, és hol és hogyan használható a Shine??

műtrágya összetétel ragyogása A természetes mezőgazdaság hívei nem hagyják el teljesen a műtrágyákat, inkább a mikrobiológiai készítményeket részesítik előnyben. Ezek egyike a Sugárzás. A Radiance műtrágya összetétele teljesen természetes, és nem tartalmaz kémiai adalékanyagokat. Növeli a talaj termékenységét, elősegíti a növények fejlődését és bőséges termését. Ugyanakkor nem befolyásolja negatívan sem a földet, sem magát a növényt..

A műtrágya összetétele A Radiance és előnyei

műtrágya ragyog A szibériai tudósoknak köszönetet kell mondani a gyógyszerért. Ők alkották meg a Radiance -t – egy mikrobiológiai műtrágyát, amely mikroorganizmusok komplexéből áll. A termék egyáltalán nem tartalmaz vegyi anyagokat és környezetbarát. A műtrágyát száraz koncentrált por vagy kész tápanyag-szubsztrátum formájában állítják elő. Több mint 70, a talaj és a növény számára hasznos törzs “él” benne, beleértve:

  • tejsavkultúrák;
  • nitrogén rögzítők;
  • foszfát-mobilizáló szervezetek;
  • erősítők és mások.

A Radiance abban különbözik a többi biológiai készítménytől, hogy nem a laboratóriumban tenyésztett mesterséges törzseket, hanem a valóságban létező “vad” törzseket tartalmaz. Az előbbi csak meleg éghajlaton működik jól, télen elpusztul. A zord szibériai talajból vett vad mikroorganizmusok egész évben képesek dolgozni, függetlenül a hőmérséklettől.

Hogyan működik a műtrágya

ragyogást használ a palánták számáraA Radiance készítmény talajba juttatása elősegíti a benne található hasznos baktériumok szaporodását és javítja a talaj szerkezetét. A föld lazábbá és termékenyebbé válik a humuszréteg növekedése miatt. Ugyanakkor a trágyázás gátolja a patogén mikrobák növekedését.

A termesztő növények vonatkozásában a Radiance használata növeli terméshozamukat, serkenti a gyökér- és légi részek növekedését. A műtrágyázás növeli a növények betegségekkel és kedvezőtlen feltételekkel szembeni ellenállását is..

A Radiance használatának jellemzői, a gyógyszer típusától függően

az aljzat fénye 3A műtrágyát három formában állítják elő, amelyeket így neveznek:

  1. Ragyogás – 1. Száraz por, meleg vízzel kell hígítani (1 tasak súlya 5 g / 0,5 l víz). Megkapjuk az anyalúgot. A kívánt mennyiségű vizet kell hozzáadni a kívánt koncentrációhoz. A kapott oldatot öntözhetjük a növények ültetése előtt vagy ősszel (100 ml koncentrátum egy vödör vízben). A palánták talaját is kiöntik, gyökér- és levélkötést végeznek, és az ültetési anyagot oldatban áztatják (10 ml / 10 l víz).
  2. Ragyogás – 2. Kész hordozó mikroorganizmusokkal, 100 g -os zsákokba csomagolva. Akár kicsit meghintheti a föld felszínét cserepekben beltéri virágokkal, így etetve őket.
  3. Ragyogás – 3. Szintén talajkeverék zsákokban, de mikroorganizmusait úgy tervezték, hogy felgyorsítsák a szerves hulladékok bomlását. A műtrágya használható gyökérkötéshez, szerves vagy gyógynövényes infúziókhoz adva (100 g gyógyszer 3 vödör vízhez). De leggyakrabban komposzthalmokat öntenek ezzel a műtrágyával (0,5 evőkanál. Minden négyzetméterenként).

A Radiance – 2 készítmény használatakor feltétlenül meg kell szórni a talajt a trágyázás után. Ha hozzáadják a palántanevelő talajkeverékhez, akkor 2 hétig melegen kell tartani, és csak ezután kell ültetni a növényeket..

A Shining -nek köszönhetően kerti növényeket is termeszthet, és szüretelhet még a rossz talajokon is. A gyógyszer jelentősen javítja a tápértéküket, és elősegíti a növények fejlődését és gyümölcsözését..

Biopreparations Radiance – videó

Previous Post
Nő, karfiol, hatalmas, hatalmas
Next Post
Πυροβόλο κόλλα από την Κίνα – ένα γρύλο όλων των επαγγελμάτων
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org