15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dedmoroztv.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Mi fogja meglepni az uborkát Smaragd fülbevaló – a fajták termesztésének jellemzői és jellemzői

Mondja el nekünk, mi az uborka smaragd fülbevaló, a gyümölcsök tulajdonságai és ízük különösen érdekesek. Megkértem az eladót a boltban, hogy adjon nekem varráshoz különféle fajtákat, amelyek nem igényelnek beporzást, ezt ajánlották nekem. Az uborkát valóban maguk kötik, és kicsik lesznek?

uborka smaragd fülbevaló jellemző Mindannyian várjuk az első uborkát, hogy végre kipróbálhassuk a természetes vitaminokat. És ezért kár, ha a bőséges petefészek helyett meddő virágok pompáznak az ágyakban. De soha nem lesz ilyen helyzet, ha uborkát ültet Emerald fülbevaló, amelynek jellemzője néhány előnyt tartalmaz. A gyümölcskészlethez nem kell beporzás, és a zöldek olyan mennyiségben nőnek, hogy pár bokor elegendő az egész család számára. Ezenkívül a kis édes uborka finom mind salátákban, mind konzervben.

Uborka Smaragd fülbevaló – jellemzői

uborka smaragd barka partenokarpikus hibridje Ez a hibrid fajta a partenokarpikus köteg korai érésű uborka egyik legjobb képviselője. A magok csírázásától az első betakarításig mindössze 42 nap telik el. A bokrok határozatlanok, korlátlan növekedésűek, hosszú szempillákat növesztenek. A hibrid virágai csak nőstények, és minden csomópontban több mint tíz gyümölcs képződik. Kiderül egyfajta csokor vagy csokor, amelyhez valójában az ilyen fajtákat csokornak (csokornak) nevezik. Ennek a petefészek-mennyiségnek köszönhetően a fajta rendkívül magas hozammal rendelkezik. 1 négyzetmétertől. m. akár 14 kg termést is betakaríthat.

Zelentsy nő kicsi, legfeljebb 10 cm hosszú, minden gyümölcs súlya körülbelül 130 g Érdekes, hogy ha összegyűjti őket néhány nappal a formálás után, a fajta helyettesíti a korpagomba. Az uborka édes, keserűség nélküli, de rögös bőrű, kis tövisekkel borított. Frissen és télre betakarítva fogyaszthatók. Ezenkívül a gyümölcsök eltarthatósága hosszú, legfeljebb három hét, és jól viselkednek szállítás közben..

A fajta ellenáll az uborka betegségeinek, és jól tolerálja a hőmérséklet -ingadozásokat is.

Mivel a fajta hibrid, nincs értelme saját magokat gyűjteni a következő szezon vetéséhez. A belőlük termesztett növények nem fogják megőrizni a fajta jellemzőit..

A termesztő fajták jellemzői

jellemzői növekvő uborka smaragd fülbevalóA smaragd fülbevalókat kerti ágyakba és üvegházakba is ültethetjük. A korai zöldségek esetében a magokat a palántákra érdemes ültetni. A mag nélküli módszer is alkalmas, de a vetés dátumai eltolódnak, és az időjárási viszonyoktól függően a talaj és a levegő felmelegszik. A növényeket először fóliával is lefedheti, üvegházat imitálva..

A vetőmagok nem igényelnek további feldolgozást a vetés előtt. A hibrid anyagok gyártói mindent maguk csinálnak, mielőtt eladásra csomagolják..

A csokor partenokarpikus hibrid gondozása általában megegyezik a szokásos uborkával. De van néhány szempont, amelyet figyelembe kell venni annak érdekében, hogy valóban csomó édes zöldet kapjon:

  1. Az uborkát legjobban rácson termesztik. A támasztó huzalt legalább 2 m magasságban kell meghúzni. Amikor a szár eléri ezt a magasságot, gondosan becsavarja a huzalra, és leakasztja.
  2. Annak érdekében, hogy a beállított gyümölcsök ne morzsolódjanak össze és minden érjen, a bokrot rögzíteni kell. Minden virágot és hajtást eltávolítanak, legfeljebb 4 levelet. Az első virágcsokor megkötése után az oldalsó hajtásokat megcsípjük, pár levelet hagyva rajtuk. A középső szár, amikor petefészket képez a harisnyakötő után, szintén megcsípődik (felül).
  3. Az üvegházban a termés magasabb lesz, mint a nyílt terepen.
  4. A rendszeres öntözés előfeltétele, valamint ásványi komplexekkel történő trágyázás.

Videó áttekintés az uborkáról Smaragd fülbevaló

Previous Post
A stromantális betegségek fő okai
Next Post
Πώς να καλλιεργήσετε λευκό λάχανο Megaton σε ένα εξοχικό σπίτι