15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dedmoroztv.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

A legjobb sárga fajta salátákhoz és nem csak – paradicsom Honey Spas vélemények, fotók

Milyen ízű a mézes gyógyfürdős paradicsom, vélemények, fényképek a gyümölcsökről, érdekes lenne látni. Egy barátnőm adott nekem néhány magot, azt mondja, hogy paradicsomból gyűjtötte, és nagyon finomak. Jövőre elültetem, most persze már késő van, mert a nyár a végéhez közeledik. De szeretném tudni, mire számíthatok, bár nagyon szeretem a sárga paradicsomot, különösen salátákban, édessége miatt. A Honey Savior is édes? És lehetséges -e nyílt terepen termeszteni, mit tanácsolna??

paradicsom méz gyógyfürdők vélemények fotó A sárga gyümölcsű paradicsomot nemcsak eredeti színük, hanem édesebb ízük miatt értékelik. Az egyik legjobb ilyen fajta a Honey Spas paradicsom, vélemények, fotók, amelyek lehetővé teszik, hogy világosan lássa a kultúra minden előnyét. De a legfontosabb a gyümölcs íze és mérete. A nagy paradicsom nagyon finom húsú és nagyon kevés savval rendelkezik. És bár problémás az ilyen óriások megőrzése, nem jobb friss formában megtalálni a Mézes Megváltót. Gyönyörű, ízletes és sűrű paradicsomlevet is készít, amely szintén hipoallergén..

Tomato Honey Spas – vélemények, fotók, a fajta jellemzői

különféle paradicsomos mézfürdők A fajta a szezon közepén van, és 110 nap alatt érik. Jellemző jellemző a határozatlan paradicsomfajtákhoz való tartozás, amelyet figyelembe kell venni. A bokor nagyon nagyra nő, majdnem 2 m magas, és harisnyakötőt és hozzáértő formációt igényel. Kívánatos a fajtát legfeljebb 2 szárral termeszteni, egy mostohafiút hagyva az első petefészek alatt. Vagy teljesen távolítsa el az összes mostohafiat, hogy csak egy szár maradjon.

Annak ellenére, hogy a Honey Spas alkalmas a szabadban történő termesztésre, hosszú érési idővel rendelkezik. Ezért a középső sávban és a kockázatos gazdálkodással rendelkező területeken ajánlott üvegházba ültetni. Azok véleménye, akik úgy döntöttek, hogy palántákat ültetnek az ágyakba, azt mutatják, hogy a termésnek gyakran nincs ideje érni. És a szükséges hőmennyiség hiánya miatt a gyümölcsök íze romlik – savanyúak és kemények lesznek.

Termelékenység és íz jellemzők

paradicsom gyümölcs méz fürdőkEgy magas bokor több mint 5 kg paradicsomot képes előállítani, amelyek nagy méretűek. A gyümölcsök minimális tömege 200 g, és jó körülmények között akár 600 g-ra is nőnek.A paradicsom leggyakrabban szív alakú, sűrű narancshéjjal a teljes érettségi szakaszban. A pép sűrű, enyhén olajos, nagyon édes, kevés apró magot tartalmaz. A fajta salátafajtának számít, de gyümölcslé előállítására használható..

A Honey Spas természetes, nem hibrid fajta, amely kiváló lehetőséget biztosít a kertészeknek a magvak begyűjtésére..

A fajta előnyei és hátrányai

a mézes paradicsom megmentette a fajta előnyeit és hátrányaitA Honey Savior minden előnyét megtudhatja a kertészek véleményeiből, akik legalább egyszer termesztették. Közöttük:

  • nagy gyümölcsű;
  • édes íz és kevés apró mag a pépben;
  • hosszabb termés, amely lehetővé teszi, hogy nyár végéig édes paradicsommal lakmározzon;
  • jó szállíthatóság a sűrű héj miatt, különösen, ha a gyümölcsöket félérett állapotban szedik (eléri);
  • ellenáll a betegségeknek, amelyek gyakoriak a hálóingeknél.

Ugyanakkor a fajtának vannak olyan árnyalatai is, amelyek bizonyos értelemben hátránynak tekinthetők. Először is szükség van a magas bokrok rendszeres csípésére és harisnyakötésére. Továbbá, ha nincs elegendő hő, a meddő virágok megjelenése megfigyelhető a paradicsomban..

Videó áttekintés a paradicsom mézfürdőkről

Previous Post
A stromantális betegségek fő okai
Next Post
Πώς να καλλιεργήσετε λευκό λάχανο Megaton σε ένα εξοχικό σπίτι