15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dedmoroztv.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Επιλέγοντας τα καλύτερα τρωκτικοκτόνα για τον έλεγχο των τρωκτικών

μυοκτονίες Το φθινόπωρο, τα τρωκτικά εγκαταλείπουν τα χωράφια και μετακομίζουν σε κήπους, υπόστεγα, μονοκατοικίες, πολυώροφα κτίρια, αποθήκευση τροφίμων και τροφών για κατοικίδια. Για την εξόντωση των αρουραίων, χρησιμοποιούνται μυοκτονίες – χημικές ουσίες που προκαλούν μαζική δηλητηρίαση τρωκτικών. Το άρθρο βοηθά τους ανθρώπους που ζουν σε μια προσωπική πλοκή να βρουν μια κατάλληλη θεραπεία για την καταπολέμηση ποντικών και αρουραίων.

Τι είναι τα μυοκτονία

θάνατος αρουραίου για να σκοτώσουν αρουραίους και ποντίκια Τα μυοκτονία είναι τοξικά παρασκευάσματα από την ομάδα των φυτοφαρμάκων που προορίζονται για την εξόντωση επιβλαβών ζώων. Οι μυοκτονίες ταξινομούνται σε δηλητήρια ταχείας και βραδείας δράσης. Τα τρωκτικά είναι κοινωνικά ζώα. Όταν ένας ανιχνευτής ανακαλύπτει ένα βρώσιμο δόλωμα, το δοκιμάζει ο ίδιος. Το υπόλοιπο πακέτο παρακολουθεί. Εάν ο γενναίος πεθάνει ή αρρωστήσει, οι συγγενείς δεν αγγίζουν το δηλητήριο. Όταν το ποίμνιο είναι πεπεισμένο ότι τίποτα δεν συνέβη στον πρόσκοπο, προχωρούν στο δείπνο. Τα τοξικά συστατικά συσσωρεύονται και φτάνουν στην αποτελεσματική συγκέντρωση σε 3-5 ημέρες. Ως εκ τούτου, οι κηπουροί σπιτιού προτιμούν χημικές ουσίες βραδείας αποδέσμευσης..κτηνιατρικά μυοκτονία

Ανάλογα με το βαθμό τοξικότητας, οι δραστικές ουσίες χωρίζονται σε 4 κατηγορίες:

 1. Οι επαγγελματίες εργάζονται με επικίνδυνα δηλητήρια, ερασιτέχνες – με σχετικά ασφαλή – τοξικότητα III ή IV κατηγορίας.
 2. Οι κηπουροί και οι κτηνοτρόφοι χρησιμοποιούν τρωκτικοκτόνα δολώματος, δηλαδή αυτά που εισέρχονται στο γαστρεντερικό σωλήνα.
 3. Οι ερασιτέχνες χρησιμοποιούν έτοιμα δολώματα: είναι σχετικά ασφαλή, είναι βολικά στη χρήση.

Οι μη επαγγελματίες χρησιμοποιούν συχνότερα τρωκτικοκτόνα βραδείας δράσης, στα οποία τα αντιπηκτικά παίζουν το ρόλο μιας δηλητηριώδους ουσίας. Λιγότερο συχνά, χρησιμοποιούνται σκευάσματα ταχείας δράσης που περιέχουν θειουρία.

Η επαγγελματική απομάκρυνση σε αποθήκες σιτηρών και ανελκυστήρες πραγματοποιείται από μια ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα που χρησιμοποιεί τρωκτικοκτόνα, τα οποία εκπέμπουν δηλητηριώδες αέριο Φωσφίνη.

Πώς λειτουργούν τα μυοκτονία

χαρακτηριστικά των αποτελεσμάτων των ναρκωτικών

Για την καταστροφή των τρωκτικών, χρησιμοποιούνται οι ακόλουθες χημικές ενώσεις:

 1. Παράγωγα θειουρίας – Krysid. Η χημική ένωση ονομάστηκε λόγω της εκλεκτικής τοξικής της επίδρασης σε αρουραίους. Ο θάνατος συμβαίνει λόγω αναπνευστικής ανακοπής μέσα σε 24 ώρες μετά την κατανάλωση του δηλητηριασμένου δολώματος. Μειονέκτημα – τα τρωκτικά παρατηρούν σημάδια δηλητηρίασης σε έναν συγγενή και σταματούν να τρώνε το δόλωμα.αρουραίος-τζελ
 2. Ανόργανες ενώσεις: η χρήση φωσφιδίου ψευδαργύρου είναι πρακτικής σημασίας. Το μυοκτόνο αναμειγνύεται με τροφή που είναι ελκυστική για αρουραίους και θάβεται. Το όξινο περιβάλλον του στομάχου απελευθερώνει φώσφορο, συνδυάζεται με ιόντα υδρογόνου, σχηματίζεται το δηλητηριώδες αέριο Φωσφίνη, το οποίο έχει ασφυκτική δράση. Ο φωσφόρος ψευδάργυρος χειρίζεται από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό.rodenphos με φωσφίδιο ψευδαργύρου
 3. Τα αντιπηκτικά μυοκτονία θεωρούνται φάρμακα χαμηλής τοξικότητας. Για την παραγωγή δολωμάτων, χρησιμοποιούνται Coumarins, Brodifacum, Diphetialon και άλλες οργανικές ενώσεις. Οι δραστικές ουσίες εμποδίζουν την πήξη του αίματος, αφήνει τα αγγεία, οίδημα, αναπτύσσονται αιματώματα. Το ζώο πεθαίνει σε 3-7 ημέρες. Τα τρωκτικά δεν αισθάνονται ταχεία επιδείνωση της υγείας τους, επομένως, όλα τα άτομα του ποιμνίου τρώνε το δηλητηριώδες δόλωμα. Μειονέκτημα – υπερευαισθησία στα αντιπηκτικά των κατοικίδιων ζώων, ιδιαίτερα των γατών.η γάτα έπιασε ένα ποντίκι

Τα δηλητηριασμένα ποντίκια χάνουν την αίσθηση του κινδύνου και γίνονται εύκολη λεία για τα κατοικίδια ζώα. Εάν δεν αντιμετωπιστεί, η δηλητηρίαση τελειώνει με το θάνατο της γάτας..

Πώς να εργαστείτε με μυοκτονίες

οδηγίες χρήσηςΤα παρασκευάσματα απομάκρυνσης της κατηγορίας IV κινδύνου διατίθενται δωρεάν προς πώληση στον πληθυσμό. Οι καταναλωτές αγοράζουν έτοιμα δολώματα, τα οποία είναι μείγμα δηλητηριώδους ουσίας με ελκυστική τροφή για τρωκτικά. Τα μυοκτόνα σκευάσματα χωρίζονται σε ξηρά και υγρά, τα οποία τυλίγονται σε διηθητικό χαρτί. Τα δολώματα μυρίζουν υπέροχα, έτσι τα ποντίκια τρώνε το περιεχόμενο μαζί με το περιτύλιγμα..

Χαρακτηριστικά ελέγχου των παρασίτων:

 1. Τα ενδιαιτήματα των παρασίτων εντοπίζονται πριν από την απορατικοποίηση.
 2. Οι τρωκτικοκτόνοι παράγοντες τοποθετούνται σε λαγούμια, είναι εξοπλισμένα κιβώτια δολωμάτων και τοποθετούνται ανοιχτά σε σοφίτες ή σε μη οικιστικούς χώρους.
 3. Όταν χρησιμοποιείτε δηλητήρια ταχείας δράσης, η παρουσία ενός φυτοφαρμάκου ελέγχεται κάθε 2-3 ημέρες.
 4. Εάν τα τρωκτικά τρώνε το δόλωμα, τα αποθέματά του αναπληρώνονται.
 5. Τα μυοκτονία βραδείας δράσης τοποθετούνται 3-4 ημέρες στη σειρά.
 6. Τα κιβώτια δολωμάτων τοποθετούνται κοντά σε λαγούμια, κοντά σε τοίχους ή κατά μήκος μονοπατιών για τα παράσιτα.
 7. Οι παράγοντες αποπαρασίτωσης τοποθετούνται σε μέρη που είναι απρόσιτα για παιδιά, ζώα αγροκτήματος, κατοικίδια ζώα, άγρια ​​θηλαστικά, πουλιά.

Όταν εργάζεστε με δηλητηριώδη δολώματα, φορέστε λαστιχένια γάντια για να αποφύγετε την επαφή του δέρματος με το μυοκτόνο. Δεν μπορείτε να καπνίζετε, να πίνετε και να τσιμπολογάτε ενώ εργάζεστε με φυτοφάρμακα. Για προφύλαξη, πριν ξεκινήσετε την εργασία, πάρτε 5 έως 10 δισκία ενεργού άνθρακα.

Επισκόπηση των μυοκτονιών

Τα ακόλουθα δηλητηριώδη δολώματα έχουν μεγάλη ζήτηση για την καταστροφή των παρασίτων τρωκτικών:

 • Ratsid;
 • Καρυοθραύστης;
 • Rathobor;
 • Περικοπές?
 • Rattidion Antikrys;
 • Θάνατος αρουραίων.

Krysid

αρουραίοςΤο μυοκτόνο απελευθερώνεται ως έτοιμο δόλωμα. Η σύνθεση του Αρουραίου περιέχει 1% της δραστικής ουσίας – α -Ναφθυλθειουρία και το πληρωτικό – κόκκους δημητριακών. Η απομάκρυνση πραγματοποιείται σε δύο στάδια: 3-6 ημέρες πριν από την απομάκρυνση, τα παράσιτα τροφοδοτούνται – ο κόκκος τοποθετείται χωρίς δηλητήριο στα σημεία της υποτιθέμενης συσσώρευσης τρωκτικών. Με καλή κατανάλωση, το δηλητηριασμένο δόλωμα στρώνεται.

Καρυοθραύστης

τρωκτικοκτόνος καρυοθραύστηςΤο Rodenticide Nutcracker είναι μια πρασινωπή μαλακή μπρικέτα, έτοιμη για στρώση. Το πρόσθετο ζωοτροφών περιέχει αρωματικά και αρωματικά πρόσθετα, φυτικό έλαιο. Το δραστικό συστατικό είναι το αντιπηκτικό Brodifacum. Το φάρμακο αποδιόρθωσης συνταγογραφείται για την καταστροφή ποντικών και γκρίζων αρουραίων. Η υψηλή υγρασία δεν επηρεάζει τη δράση του τρωκτικοκτόνου στα τρωκτικά. Ως εκ τούτου, το φάρμακο χρησιμοποιείται για την εξόντωση αρουραίων και ποντικών σε υπόγεια κοντά σε πηγάδια αποχέτευσης, αποχετεύσεις.

Οι σακούλες φίλτρου δεν ανοίγονται, οι παράγοντες κατά των τρωκτικών τοποθετούνται σε κομμάτια κόντρα πλακέ, πλαστικό, κασσίτερο σε μέρη όπου συσσωρεύονται παράσιτα. Για να καταστρέψετε ένα ποντίκι, αρκεί μία παστίλια, ένας αρουραίος – τρεις.

Για την πλήρη καταστροφή των επιβλαβών οργανισμών, πρέπει να προσθέσετε νέες σακούλες αντί να φαγωθούν, έτσι ώστε η πορεία της αποξήρανσης να διαρκέσει από 7 έως 10 ημέρες.

Rathobor

ratoborΤο ενεργό συστατικό του δολώματος είναι το αντιπηκτικό Brodifacum. Τα τρωκτικά πεθαίνουν αφού τρώνε μια φορά πλακάκια, παστίλιες ή κόκκους. Εάν τα παράσιτα είναι άφθονα, το μυοκτόνο ανανεώνεται εβδομαδιαίως έως ότου τα τρωκτικά τρώνε το δόλωμα. Το Ratobor είναι βολικό για χρήση στον κήπο, στα δωμάτια, στα ανοιχτά υγρά λαγούμια. Μία κουταλιά της σούπας κόκκους τουρσί ή κόκκους καταναλώνεται ανά ποντίκι..

Μπριζόλες

σημαίνει μπριζόλεςΣτη σειρά Rubit των παρασκευασμάτων αποράτισης, την πρώτη θέση καταλαμβάνουν οι κόκκοι για τα τρωκτικά Zoocoumarin +. Η τοξική χημική ουσία τοποθετείται σε δίσκους ή αυτοσχέδιες επενδύσεις όπου εντοπίζονται παράσιτα ή ίχνη της ζωτικής τους δραστηριότητας – περιττώματα ή ροκανίδια. Για τα ποντίκια, το περιεχόμενο μιας συσκευασίας εκατό γραμμαρίων χωρίζεται σε 5 μερίδες, που εκτίθενται κάθε 4 μέτρα. Εάν το δωμάτιο καταλαμβάνεται από αρουραίους, ένα πακέτο διασκορπίζεται κάθε 7 μέτρα. Με μεγάλο αριθμό τρωκτικών, η απόσταση μεταξύ των μερίδων μειώνεται.

Τα νεκρά τρωκτικά θάβονται έτσι ώστε τα προϊόντα αποσύνθεσης τους να μην μολύνουν φυσικά υδάτινα σώματα.

Rattidion Antikrys

rattidion αντι-αρουραίουΤο δόλωμα είναι μπρικέτες με γεύση ζύμης τυλιγμένες σε βρώσιμο χαρτί. Το δραστικό συστατικό είναι το Bromadialon. Η τοξική χημική ουσία τοποθετείται σε δωμάτια κατά μήκος τοίχων ή χωρισμάτων, κοντά σε βιζόν και προστατεύεται από την υγρασία. Τα ποντίκια λατρεύουν τις μονά μπρικέτες. Οι αρουραίοι προτιμούν σωρούς 4-5. Το ελάχιστο κενό μεταξύ των θέλγητρα είναι 2 μέτρα.

Η καταλληλότητα ελέγχεται κάθε 3 ημέρες και οι μπρικέτες αναπληρώνονται. Ο θάνατος των τρωκτικών συμβαίνει 4 ημέρες μετά το φαγητό. Η αποδιακοπή σταματά όταν οι παστίλιες σταματούν να εξαφανίζονται.

Θάνατος αρουραίων

μυοκτονίες θάνατος αρουραίουΤο φάρμακο για την εξόντωση αρουραίων και ποντικών παράγεται με τη μορφή κέικ που μοιάζει με ζύμη τυλιγμένο σε βρώσιμο χαρτί. Το πληρωτικό περιλαμβάνει ζάχαρη, ακατέργαστο φυτικό έλαιο. Το δραστικό συστατικό είναι το Brodifacum ή το Bromadialon. Τα ψωμιά απλώνονται κοντά σε λαγούμια ή σκορπίζονται σε εσωτερικούς χώρους, τα οποία έχουν επιλέξει τα τρωκτικά. Τα ζώα αναπτύσσουν εσωτερική αιμορραγία, σφυρηλατούνται σε λαγούμια, πεθαίνουν και μουμιοποιούνται. Το φάρμακο παράγεται σε δύο τροποποιήσεις – Νο. 1 και Νο. 2. Οι αγοραστές προτιμούν τη δεύτερη επιλογή επειδή τα κέικ είναι σαν το κρέας, πολύ τοξικά και πιο ελκυστικά από το Rat Death # 1..

Τα τρωκτικοκτόνα χρησιμοποιούνται για την αποξήρανση – την καταστροφή επιβλαβών τρωκτικών. Τα φάρμακα βραδείας δράσης της κατηγορίας IV επικινδυνότητας με τη μορφή υγρών μπρικετών ή δημητριακών είναι πιο κατάλληλα για τον πληθυσμό..

Τα καλύτερα τρωκτικοκτόνα για ποντίκια και αρουραίους – βίντεο

Previous Post
Fotók és pozsgás növények nevei az otthoni termesztéshez
Next Post
Πέργκολα σταφυλιών Diy