15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dedmoroztv.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Καλλιεργητής Νέβα – βοηθός κηπουρού

καλλιεργητής Νέβα στη δουλειά Από το 2002, το διάσημο εργοστάσιο κατασκευής αεροσκαφών “Krasny Oktyabr” στην Αγία Πετρούπολη οργανώνει μια νέα παραγωγή οικιακών συσκευών, την CJSC “Krasny Oktyabr-Neva”. Motoblocks και καλλιεργητές Neva που κατασκευάζονται από το εργοστάσιο έχουν άψογη φήμη για φθηνό και αξιόπιστο εξοπλισμό. Τα εργαλεία κινητήρα Neva πωλούνται στην εγχώρια αγορά και στο εξωτερικό, εξυπηρετούνται από 160 εγκατεστημένα εργοστάσια, κέντρα εξυπηρέτησης.

Οι κύριες διαφορές μεταξύ του καλλιεργητή και του ελκυστήρα

συμπαγής καλλιεργητής Το εργοστάσιο παράγει καλλιεργητές και ελκυστήρες. Θα ήθελα να ορίσω τη διαφορά μεταξύ αυτής της τεχνικής ειδικά στο παράδειγμα της μάρκας Neva. Ο κύριος σκοπός των καλλιεργητών είναι να εργαστούν με το χώμα. Το τρακτέρ με τη βοήθεια ενός επιπλέον άξονα απογείωσης μπορεί να εκτελέσει εργασίες με τοποθετημένα εργαλεία εργασίας-αφαιρέστε το χιόνι, τσουγκράνα σανό και εκτελέστε άλλες λειτουργίες όπου απαιτείται να μεταφέρετε την ισχύ του κινητήρα σε έναν επιπλέον άξονα.

Όσον αφορά την ισχύ, το τρακτέρ είναι πιο δυνατό, το κιβώτιο ταχυτήτων του είναι γρανάζι, μια μεγάλη περιοχή επεξεργασίας. Οι καλλιεργητές είναι μικρότεροι, χρησιμοποιούν εργαλεία σκουληκιού και αλυσίδας, είναι μεσαίου έως ελαφρού βάρους και καλύπτουν μικρότερες περιοχές.

Ένα άλλο σημαντικό σημείο, ένας σύγχρονος καλλιεργητής Neva με κινητήρα Subaru μπορεί να κάνει πολλά αν χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα εξαρτήματα. Για έναν καλοκαιρινό κάτοικο, ένας καλλιεργητής θεωρείται ένα βολικό εργαλείο εργασίας. Οι χωρικοί προσθέτουν μια θέση, ένα κάρο, εξαρτήματα στο τρακτέρ και λειτουργεί όλο το χρόνο. Όταν επιλέγετε ανάμεσα σε τρακτέρ και καλλιεργητή, πρέπει να γνωρίζετε αυτές τις διαφορές, ώστε το εργαλείο να ανταποκριθεί στις προσδοκίες..

Ο καλλιεργητής Neva απολαμβάνει καλή φήμη, φέρεται να άρχισαν να εμφανίζονται μοντέλα από τον ίδιο κατασκευαστή, αλλά με διαφορετικά ονόματα. Η εταιρεία προειδοποιεί ότι παράγουν τους καλλιεργητές τους μόνο με τη μάρκα Neva..

Οι καλλιεργητές Neva θεωρούνται επαγγελματικός εξοπλισμός. Η τεχνολογία διακρίνεται από τον τόπο κυκλοφορίας – μόνο τη δική της παραγωγή χρησιμοποιώντας κινητήρα Subaru, Honda ή Briggs. Τα μοντέλα είναι προσαρμοσμένα για χρήση, εκτός από κοπτικά φρέζας, άλλα εργαλεία για καλλιέργεια εδάφους. Αλλά στο πλήρες σύνολο καλλιεργητών υπάρχουν μόνο κόφτες. Ένα πρόσθετο εργαλείο είναι ένα κυλινδρικό, ένα ζιζάνιο αγοράζεται ξεχωριστά. Ο πιο ισχυρός καλλιεργητής Neva MK 200 χρησιμοποιεί εξαρτήματα για να ταιριάζει με το τρακτέρ που ακολουθεί. Μονάδα ισχύος με έξοδο 6 λίτρα. με. σας επιτρέπει να αυξήσετε το φορτίο και η δομή των θόλων έχει εκσυγχρονιστεί.

Τεχνικές δυνατότητες του καλλιεργητή “Neva-Mini”

καλλιεργητής Neva miniΟ καλλιεργητής βενζίνης έχει μεγαλύτερη ζήτηση σε εξοχικές κατοικίες. Το εργαλείο θα σηκώσει ακόμη και παρθένο χώμα, αλλά είναι εύκολο στη χρήση, πράγμα που επιτρέπει ακόμη και σε ηλικιωμένο άτομο να συνεργαστεί μαζί του. Μίνι καλλιεργητές – μια ξεχωριστή σειρά μηχανημάτων με χαμηλή παραγωγικότητα.

Ο καλλιεργητής “Neva Mini” είναι μια ξεχωριστή κατηγορία μηχανών εξοπλισμένων με κινητήρα Subaru χωρητικότητας άξονα 4,5 λίτρων. με. Η μονάδα έχει σχεδιαστεί για βαθιά επεξεργασία εδαφών διαφορετικής πυκνότητας.

Αλλά είναι αυτός ο καλλιεργητής που είναι ο πιο ήσυχος. Αυτό διευκολύνεται από τον σχεδιασμό του κινητήρα με εναέρια βαλβίδα, τον σχεδιασμό του Robin-Subaru EX-13. Οι υπόλοιπες μονάδες χρησιμοποιούνται όπως στην πιο ισχυρή MK-200. Ο μίνι μηχανισμός μπορεί εύκολα να αναβαθμιστεί από τεχνίτες σε τρακτέρ και οι θόλοι για MB-2 είναι κατάλληλοι για αυτό.

Χωρίς αλλαγή των δομικών στοιχείων, στην αρχική διαμόρφωση, εκτελεί τις ακόλουθες λειτουργίες:

 • όργωμα της γης ·
 • σκάψιμο πατάτας?
 • τυχερός μονής ή διπλής σειράς χίλλερ.
 • μπορεί να λειτουργήσει με δίσκο σβάρνα.

Τεχνικά στοιχεία του “παιδιού”:

 • πλάτος της επεξεργασμένης λωρίδας – 96 cm.
 • αριθμός ταχυτήτων – 2 χωρίς αντίστροφη.
 • η κολόνα τιμονιού ρυθμίζεται σε 2 θέσεις.
 • βάθος επεξεργασίας – 30 cm.
 • συμπλέκτης – ζώνη?
 • κίνηση – αλυσίδα:
 • μετάδοση τριών σταδίων, μειωτής αλυσίδας αλυσίδας γραναζιών?
 • βάρος – 55 κιλά.

Θεμελιώδεις διαφορές μεταξύ καλλιεργητών Neva MK 80, 100, 200.

Neva MK 80Όλοι οι καλλιεργητές Neva χαρακτηρίζονται ως συμπαγή εργαλεία επεξεργασίας με μικρό βάρος, χαμηλό κέντρο βάρους, το οποίο εμποδίζει την ανατροπή. Ο κινητήρας Subaru είναι εξοπλισμένος με ηλεκτρονικό σύστημα ανάφλεξης. Ο μειωτής αλυσίδας ταχυτήτων έχει υψηλή απόδοση ισχύος. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν μπροστινό τροχό μεταφοράς. Όλες οι μονάδες χωράνε στο πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου.

Ο καλλιεργητής Neva MK-80 διαθέτει 6 κόφτες που σας επιτρέπουν να επεξεργαστείτε μια λωρίδα πλάτους έως 90 εκ. Και βάθους 21 εκ. Η μονάδα είναι εξοπλισμένη με τετράχρονο κινητήρα Subaru χωρητικότητας 4,5 λίτρων. με., με διάταξη χαμηλότερης βαλβίδας. Χρησιμοποιείται κιβώτιο ταχυτήτων 3 σταδίων και κιβώτιο ιμάντα V. Υπάρχει ένα αντίστροφο, το οποίο κάνει το έργο πολύ πιο εύκολο. Ο κινητήρας λειτουργεί με βενζίνη AI-92 και AI-95, με λάδι κιβωτίου ταχυτήτων SAE30 ή SAE10W30, ανάλογα με τη θερμοκρασία περιβάλλοντος.Neva 100 MK

Οι καλλιεργητές Neva MK-100 είναι εξοπλισμένοι με κινητήρες Robin Subaru με μανίκι θαλάμου καύσης από χυτοσίδηρο. Ισχύς εξόδου 3,5 – 5,0 kW. Ο καλλιεργητής έχει σχεδιαστεί για εργασία όλες τις εποχές.

Προδιαγραφές εργαλείου:

 • τύπος κινητήρα – με βαλβίδες κάτω.
 • όγκος εργασίας του θαλάμου καύσης 183, 143 cm3.
 • αριθμός γραναζιών – 1 εμπρός, 1 πίσω.
 • πλάτος λωρίδας – 95 cm.
 • πρόσθετος εξοπλισμός – πλαϊνοί δίσκοι.

Συνολικά, ένας ακούραστος εργάτης μέσης δύναμης.

κινητήρας subaruΟ καλλιεργητής Neva MK-200 δημιουργήθηκε αρχικά ως ένα καθολικό εργαλείο που μπορεί να αντικαταστήσει ακόμη και ένα μίνι τρακτέρ. Ο καλλιεργητής τροφοδοτείται από έναν ισχυρό κινητήρα Subaru EX17, επαγγελματικό. Ο κινητήρας είναι εύχρηστος και έχει διάρκεια ζωής 5000 ώρες. Το κιβώτιο ταχυτήτων αλυσίδας σε περίβλημα αλουμινίου προστατεύεται αξιόπιστα από βρωμιά και υγρασία.

Το πολυτάχυτο κιβώτιο δίνει στο κορυφαίο μοντέλο 3 ταχύτητες, οι οποίες μετατοπίζονται στο τιμόνι. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε συνημμένα στη δουλειά σας..

Η κύρια λειτουργία είναι η ανύψωση και η χαλάρωση του εδάφους, εκτελείται σε βάθος 32 με πλάτος λωρίδας 90 εκ. Μετά από μια μικρή αλλαγή, ο καλλιεργητής θα κουρεύει, θα λειτουργεί ως φυσητήρας χιονιού και θα μεταφέρει φορτία.

Διακριτικά χαρακτηριστικά του καλλιεργητή Neva MK-200:

 • μοναδικό κιβώτιο ταχυτήτων 3 σταδίων σε στιβαρό περίβλημα.
 • ο πρώτος εσωτερικός μηχανισμός 2 ταχυτήτων, με αντίστροφο μηχανισμό.
 • Το προσεκτικό συμπαγές αμάξωμα και οι αφαιρούμενες μονάδες καθιστούν τη μεταφορά στο πορτ μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου προσβάσιμη.
 • μπροστινός τροχός διπλός.

Το αποτέλεσμα είναι ένας καλλιεργητής καθολικής χρήσης.

Βίντεο ανασκόπηση του Neva MK 200 καλλιεργητή κινητήρα

Previous Post
Univerzális fűtőkazán vidéki házhoz.
Next Post
Makita plane – επιλέξτε το καλύτερο