15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dedmoroztv.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Νεκρές μέλισσες: πώς να χρησιμοποιήσετε βάμμα για ιατρικούς σκοπούς

Αλκοόλ βάμμα μελισσών podmore Σχεδόν όλα τα μελισσοκομικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των νεκρών μελισσών, είναι χρήσιμα σε έναν ή τον άλλο βαθμό και χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία και τη διατήρηση της ανθρώπινης υγείας. Πώς να προετοιμάσετε σωστά τις νεκρές μέλισσες, πώς να χρησιμοποιήσετε βάμμα από αυτό για να εκτιμήσετε όλες τις θεραπευτικές ιδιότητες του φαρμάκου?

Δυστυχώς, η ζωή μιας μέλισσας δεν είναι τόσο μεγάλη και για τον έναν ή τον άλλο λόγο, τα έντομα στο μελισσοκομείο πεθαίνουν όλο το χρόνο. Ο μέγιστος αριθμός πτωμάτων στην κυψέλη βρίσκεται την άνοιξη, όταν ο μελισσοκόμος πραγματοποιεί ετήσιο έλεγχο. Είναι οι νεκρές μέλισσες που ονομάζονται podmor, το οποίο είναι από καιρό γνωστό ως πολύτιμο φάρμακο της παραδοσιακής ιατρικής και συλλέγεται για την παρασκευή βάμματος αλκοόλ.

Ποιες είναι οι φαρμακευτικές ιδιότητες του βάμματος στις νεκρές μέλισσες; Ποια είναι η δύναμη αυτού του προϊόντος?

Φαρμακευτικές ιδιότητες του βάμματος στις νεκρές μέλισσες

Λείανση μελισσοκόμων σε γουδί Για τη θεραπεία και την πρόληψη πολυάριθμων ασθενειών των εσωτερικών οργάνων και συστημάτων ενός ατόμου, η παραδοσιακή ιατρική συνιστά τη χρήση αλκοόλ ή έγχυσης βότκας podmore.

Μετά την ξήρανση, πολλές πολύπλοκες βιοχημικές ενώσεις που έχουν επίδραση στο σώμα παραμένουν στα σώματα των μελισσών. Αλλά το πιο χρήσιμο και πολύτιμο είναι ένα σύμπλεγμα που βασίζεται σε μελανίνη και χιτίνη. Οι ενώσεις που περνούν στο οινόπνευμα καθορίζουν τη χρήση βάμματος από τις νεκρές μέλισσες στη θεραπεία και την πρόληψη ασθενειών όπως:

  • την απειλή της αθηροσκλήρωσης και τα αρχικά στάδια της νόσου ·
  • Διαβήτης;
  • δυσλειτουργία του γαστρεντερικού σωλήνα.
  • είναι υπέρβαρα και παχύσαρκα ·
  • τοξίκωση διαφορετικής φύσης.
  • κιρσοί.

Οι βιολογικά δραστικές ουσίες που περιλαμβάνονται στο βάμμα της βότκας από τις νεκρές μέλισσες συμβάλλουν στην ταχεία αναγέννηση των ιστών μετά από πληγές και εγκαύματα, όταν χρησιμοποιούνται εξωτερικά, έχουν αιμοστατική και αναλγητική δράση.

Ως μέσο παραδοσιακής ιατρικής, το βάμμα από τις νεκρές μέλισσες εφαρμόζεται σε ασθένειες φλεγμονώδους φύσης. Το φάρμακο δίνει καλά αποτελέσματα για στηθάγχη, δερματικές παθήσεις, που συνοδεύονται από παραβίαση των επιφανειακών στρωμάτων της επιδερμίδας και τον κίνδυνο δευτερογενούς βακτηριακής μόλυνσης. Σε αυτή την περίπτωση, η θεραπεία με το αδιέξοδο των μελισσών έχει επίσης αντιβακτηριακή δράση..

Λαϊκή θεραπεία από νεκρή μέλισσαΔιαθέτοντας όλες τις ιδιότητες ενός φυσικού αντιοξειδωτικού, ο μελισσοκόμος προωθεί την έγκαιρη αποβολή των τοξινών, σταματά τις διαδικασίες πρόωρης γήρανσης, βελτιώνει την απορρόφηση των βιταμινών Β από το σώμα..

Συλλογή νεκρών μελισσών για θεραπεία

Πριν χρησιμοποιήσετε το βάμμα στις νεκρές μέλισσες, είναι απαραίτητο να συλλέξετε τις πρώτες ύλες και να προετοιμάσετε ένα φάρμακο. Τις περισσότερες φορές, η συλλογή πραγματοποιείται νωρίς την άνοιξη, όταν ανοίγουν οι κυψέλες και προετοιμάζονται για τη νέα εποχή του μελιού. Εάν κατά τη διάρκεια του χειμώνα ο μελισσοκόμος έλεγξε την κατάσταση των θαλάμων του, μέχρι την άνοιξη συλλέγεται ένα φρέσκο ​​νεκρό χώμα στην κυψέλη, χωρίς ίχνη μούχλας, μούχλας, ξένων συντριμμιών, περιττωμάτων ή καταστροφών αναπόφευκτων κατά τη μακροχρόνια αποθήκευση. Είναι τέτοιες πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή θεραπευτικού εγχύματος..Κατά την εαρινή επιθεώρηση των κυψελών, συλλέγονται μέλισσες

Προκειμένου η χρήση αλκοολούχου βάμματος από τις νεκρές μέλισσες να είναι πραγματικά φαρμακευτική, έμπειροι μελισσοκόμοι συμβουλεύουν να πάρουν μέλισσες γι ‘αυτό, οι οποίες έλαβαν καλή διατροφή το χειμώνα. Σε ένα τέτοιο υποβρύχιο μελισσών, διατηρούνται περισσότερα θρεπτικά συστατικά από ό, τι στα έντομα, τα οποία τρέφονταν για μεγάλο χρονικό διάστημα μόνο με σιρόπι ζάχαρης..

Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιείται για την παρασκευή βάμματος podmor που σχηματίζεται σε κυψέλες που επηρεάζονται από παράσιτα ή ασθένειες, συμπεριλαμβανομένης της δηλητηρίασης με τοξικές ουσίες.

Το νεκρό νερό που συλλέγεται καθαρίζεται από ακαθαρσίες, στη συνέχεια κοσκινίζεται και αποστέλλεται στο φούρνο για ξήρανση. Η υψηλή θερμοκρασία έχει επιζήμια επίδραση στη σύνθεση και την κατάσταση των πρώτων υλών, επομένως η διαδικασία πρέπει να πραγματοποιηθεί όταν θερμανθεί στους 40-50 ° C. Το αποξηραμένο μέλι ροδιού συσκευάζεται σε μικρές σακούλες από καμβά και αποθηκεύεται μέχρι την επόμενη σεζόν σε ξηρό, αεριζόμενο μέρος..

Προετοιμασία και χρήση βάμματος από τις νεκρές μέλισσες στη βότκα

Ένα αφέψημα, βάμμα, κρέμα παρασκευάζεται από μέλισσαΓια την αυτοπαρασκευή αλκοολικού βάμματος σε μια κουταλιά της σούπας μελισσοκόμου, θα πρέπει να πάρετε ένα ποτήρι βότκα.

Οι πρώτες ύλες από έντομα προ-θρυμματίζονται, χύνονται σε δοχείο από σκούρο γυαλί και γεμίζονται με υγρό. Ένα ερμητικά κλειστό μπουκάλι ανακινείται και τοποθετείται για έγχυση σε ζεστό, σκοτεινό μέρος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βάμμα μελισσών από τις νεκρές μέλισσες στη βότκα σε δύο εβδομάδες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το υγρό πρέπει να ανακινείται περιστασιακά για να ενισχυθεί η εκχύλιση και πριν από τη χρήση, το διάλυμα φιλτράρεται.

Για να μην εξατμιστούν οι φαρμακευτικές ιδιότητες του βάμματος στις νεκρές μέλισσες νωρίτερα, είναι καλύτερο να το αποθηκεύσετε στο σκοτάδι σε σταθερή θερμοκρασία δωματίου..Χύσιμο έτοιμου βάμματος από νεκρές μέλισσες

Ο προφυλακτικός κανόνας για τη λήψη αλκοολούχου βάμματος στο μέλισσα είναι 20 σταγόνες. Το φάρμακο λαμβάνεται 2-3 φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα σε μαθήματα διάρκειας περίπου δύο μηνών. Τότε χρειάζεται διάλειμμα. Η θεραπεία με αυτό το φάρμακο πρέπει να πραγματοποιείται μόνο για ιατρικούς λόγους..

Δεδομένου ότι τόσο το αλκοόλ όσο και τα μελισσοκομικά προϊόντα έχουν τις δικές τους αντενδείξεις, τότε πριν χρησιμοποιήσετε τη νεκρή μέλισσα και βάμμα από αυτήν, πρέπει να συμβουλευτείτε έναν ειδικό.

Οι αλκοολικές εγχύσεις αντενδείκνυνται σε παιδιά, γυναίκες που περιμένουν μωρό και θηλασμό, καθώς και ηλικιωμένους. Αξίζει να αποφύγετε τη λήψη του προϊόντος σε όλους όσους έχουν σημάδια αλλεργικής αντίδρασης στο μέλι και άλλα προϊόντα από το μελισσοκομείο.

Μαγείρεμα podmore μελισσών σύμφωνα με διαφορετικές συνταγές – βίντεο

Previous Post
Hogyan készítsünk madárházat egy kutya számára saját kezével – otthont szereltünk egy szeretett őrnek
Next Post
Αρωματικό λουκάνικο από την Κίνα – αξίζει να το αγοράσετε