15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dedmoroztv.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Κανόνες για την καλλιέργεια εσωτερικών χώρων στο σπίτι

καλλιέργεια σε εσωτερικούς χώρους στο σπίτι Σήμερα υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός ειδών πτηνών για γεωργία. Δεν προκαλεί έκπληξη γιατί οι αρχάριοι αγρότες ενδιαφέρονται να καλλιεργήσουν εσωτερικούς χώρους στο σπίτι. Η φυλή αναπτύχθηκε από Ούγγρους επιστήμονες πριν από περίπου 300 χρόνια. Τα πουλιά παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά σε ειδική έκθεση στη Βιέννη (1875). Αργότερα, η ποικιλία εκτιμήθηκε πρώτα από τους Ευρωπαίους και στη συνέχεια, “μετανάστευσε” στην Αφρική. Ιντοκούρ σε ρωσικές αγροικίες Το Ινδο-Κουρ μεταφέρθηκε στο έδαφος της Ρωσίας το 1911. Δυστυχώς, μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ο αριθμός τους μειώθηκε σημαντικά. Ωστόσο, οι αγρότες κατάφεραν να διατηρήσουν έναν εξωτικό πληθυσμό πουλερικών. Ας εξοικειωθούμε με τα χαρακτηριστικά των γυμνών κοτόπουλων που παρέχονται από ειδικούς.

Η εμφάνιση ενός χαριτωμένου πουλιού

Indochur εμφάνισηΟι κάτοικοι του κοτέτσι, που δεν έχουν φτερά στο λαιμό και κάτω από τα φτερά, καταπλήσσουν τους αρχάριους αγρότες. Αλλά, έχοντας γνωρίσει καλύτερα την πολύτιμη φυλή, την ερωτεύονται. Αυτά τα πουλερικά είναι μικτού τύπου καθώς εκτιμώνται για το νόστιμο κρέας τους και την υψηλή παραγωγή αυγών..

Τα Indokurs έχουν άλλα ονόματα:

 • Ουγγρικός;
 • γυμνό λαιμό?
 • Τρανσυλβανική?
 • ισπανική γκόμενα.

ενήλικα κοτόπουλο χωρίς μαλλιάΟι ενήλικες, όπως τα κοτόπουλα, έχουν γυμνό λαιμό. Φτερά λείπουν επίσης στο κεφάλι. Μόνο στο πίσω μέρος του κεφαλιού υπάρχει μια μικρή δέσμη που μοιάζει με ένα όμορφο “καπέλο”. Οι καθαρόαιμοι εκπρόσωποι της φυλής στερούνται κάλυψης κάτω από τα φτερά, καθώς και στο πίσω μέρος των ποδιών. Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτό το χαρακτηριστικό εμφανίστηκε ως αποτέλεσμα γονιδιακής μετάλλαξης. Θεωρούνται κυρίαρχοι επειδή μεταβιβάζονται στις επόμενες γενιές. Μερικοί επιστήμονες προτείνουν ότι οι Ιντοκούρ «αφαίρεσαν» το φτέρωμα τους λόγω του θερμού κλίματος..

Όσο περισσότερα φαλακρά σημεία έχει ένα άτομο, τόσο πιο κοντά είναι στον “πρόγονό” του.

Πλούσια στολή και κεφάλι

φτέρωμα στο κεφάλιΗ φυλή αναγνωρίζεται όχι μόνο από την έλλειψη φτερού. Οι Ιντοκούρ διακρίνονται για την «στιλάτη», αν και όχι πλούσια ενδυμασία τους. Για παράδειγμα, το αρσενικό μπορεί να καυχηθεί για έναν κούκο ή ένα πολύχρωμο χρώμα..

Και τα θηλυκά είναι:

 • μαύρος;
 • ανοιχτό καφέ;
 • κάστανο.

Ινδο-Κόες σε ρητίνη με λευκές κηλίδες και έντονο κόκκινο λαιμό φαίνονται πολύ εντυπωσιακές. Αυτά ήταν τα πρώτα άτομα που εκτράφηκαν πριν από τρεις αιώνες..

Η ουγγρική φυλή κοτόπουλων διακρίνεται από ένα μικρό κεφάλι με ευρεία βρεγματική περιοχή. Είναι διακοσμημένο με χτένα σε σχήμα φύλλου, βαμμένο σε βαθύ κόκκινο χρώμα. Ωραία κόκκινα σκουλαρίκια κρέμονται στα πλάγια. Το ράμφος είναι ίσιο. Η άκρη είναι ελαφρώς λυγισμένη προς τα κάτω. Οι βολβοί των ματιών είναι κεχριμπαρένιοι.

Λαιμός και κορμός

κόκορας με γυμνό λαιμόΛόγω της έλλειψης φτερών, ο λαιμός του πουλιού φαίνεται να είναι πολύ μεγαλύτερος. Στην πραγματικότητα, είναι μεσαίου μεγέθους. Το κάτω μέρος του είναι μερικές φορές διακοσμημένο με ένα “πουκάμισο-μπροστά”, που αποτελείται από φτερά. Δίνει στους εσωτερικούς χώρους μια διακοσμητική εμφάνιση.

δομή του σώματοςΤο σώμα του πουλιού είναι ορθογώνιο. Το στήθος είναι ελαφρώς προς τα εμπρός και καλά αναπτυγμένο. Το πίσω μέρος είναι διακοσμημένο με χνουδωτή ουρά. Σε σχέση με το σώμα, βρίσκεται υπό γωνία περίπου 15 °. Τα φτερά είναι χαμηλωμένα και δεν κολλάνε στο πλάι του σώματος. Τα κοντά δυνατά πόδια έχουν 4 δάχτυλα. Τα μετατάρσια βάφονται γκρι ή έντονα κίτρινα.

Τα εσωτερικά δείγματα των οποίων η ουρά είναι πολύ απότομη δεν είναι κατάλληλα για αναπαραγωγή απογόνων.

Πλεονεκτήματα και πιθανές κακίες

νεαρό ινδο-κοτόπουλοΤα Indokurs αρχίζουν να σπεύδουν από την ηλικία των πέντε μηνών. Για ένα χρόνο, ένα νεαρό άτομο μπορεί να φέρει περίπου 180 αυγά, τα οποία ζυγίζουν περίπου 60 γρ. Το μέσο βάρος ενός ενήλικου κοτόπουλου κυμαίνεται από 2 έως 2,5 κιλά. Ένας κόκορας με γυμνό λαιμό φτάνει τα 3,5-4 κιλά. Το κρέας πουλερικών έχει λεπτή γεύση και θεωρείται διαιτητικό προϊόν. Οι έμπειροι αγρότες δίνουν προσοχή σε διάφορα κακία όταν επιλέγουν εσωτερικούς χώρους για αναπαραγωγή..

Τέτοιοι παράγοντες θεωρούνται απαράδεκτοι.:

 • μαύρη μάσκα στο πρόσωπο.
 • κίτρινο χρώμα του δέρματος στις γυμνές περιοχές του σώματος.
 • πολύ σκούρα μάτια.
 • μαύρες κηλίδες στο λαιμό.
 • λευκά σκουλαρίκια?
 • φτερά κάτω από τα φτερά.

Φυσικά, αυτά τα κοτόπουλα θα πάρουν βάρος. Με την πάροδο του χρόνου, θα εμφανιστούν αυγά. Ωστόσο, δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αναπαραγωγή γενεαλογικών απογόνων. Καλύτερα να βρείτε ένα άψογο που να ταιριάζει με την περιγραφή της φυλής.

Τεχνολογία εσωτερικής καλλιέργειας στο σπίτι

νεαρό ινδο-κοτόπουλοΟι άπειροι αγρότες φοβούνται να έχουν γκόλο στα μεσαία γεωγραφικά πλάτη. Πιστεύουν ότι τα «φαλακρά» πουλιά δεν θα επιβιώσουν από σοβαρούς παγετούς. Η πρακτική δείχνει ότι τέτοιοι φόβοι είναι αβάσιμοι. Η κύρια προϋπόθεση είναι να παρακολουθήσετε τη χτένα του κόκορα. Πράγματι, σε χαμηλές θερμοκρασίες, μπορεί να υποφέρει. Συνιστάται στους αγρότες να το λιπαίνουν με λίπος χήνας ή ειδική κρέμα. Επιπλέον, είναι σημαντικό να τηρηθεί το σχέδιο καλλιέργειας σε εσωτερικούς χώρους, το οποίο αποτελείται από απλούς κανόνες. Ας εξετάσουμε μερικά από αυτά.

Τα θηλυκά ανέχονται πολύ πιο εύκολα το κρύο του χειμώνα και βιάζονται ακόμη και σε θερμοκρασίες παγετού.

Στέγη πάνω από το κεφάλι σου

συνθήκες κράτησης του Indokur

Ένα τυπικό κοτέτσι είναι αρκετά κατάλληλο για το σπίτι golosheyk. Σε αυτό εγκαθιστώΤ:

 • φωλιές?
 • τροφοδότες?
 • πότες.

Τα ξύλινα πηχάκια για ύπνο γίνονται με τετράγωνο τμήμα. Τοποθετημένο όχι πολύ ψηλά ώστε τα πουλιά να είναι άνετα να “ξεκουράζονται”. Δεδομένου ότι οι εσωτερικοί χώροι αγαπούν ένα ξηρό περιβάλλον, το πάτωμα στο δωμάτιο καλύπτεται με ένα υλικό που απορροφά την υγρασία ή καλύπτεται με ένα στρώμα τύρφης. Διατηρεί επίσης μια άνετη θερμοκρασία για τα πουλιά, εστιάζοντας στους 12-16 ° C.

Παρόλο που οι Indokurs φοβούνται τα ρεύματα, συνιστάται να αερίζετε τακτικά το δωμάτιο..

Επαρκής ποσότητα φωτός

φωτισμός στο κοτέτσιΗ απόδοση των νέων στρωμάτων επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από το ηλιακό φως. Δυστυχώς, στην κρύα εποχή, ο αριθμός του μειώνεται σημαντικά. Οι αγρότες χρησιμοποιούν τεχνητό φωτισμό, έτσι ώστε οι Ινδοκράτες “να μην το προσέξουν” αυτό. Ανάβουν τις λάμπες στις 5 το πρωί πριν από την ημέρα και από τις 4 το απόγευμα έως τις 8 το απόγευμα περίπου..

Για ένα δωμάτιο με επιφάνεια 6 m², αρκεί να εγκαταστήσετε μια λάμπα 60 W.

Διατροφή

φωτισμός στο κοτέτσιΕάν τα καλά ταϊσμένα κοτόπουλα περπατούν στην αυλή, σημαίνει ότι φροντίζονται σύμφωνα με όλους τους κανόνες. Η διατροφή είναι μια σημαντική πτυχή της υγείας των πτηνών..

Πρέπει να περιέχει:

 • καλλιέργειες σιτηρών?
 • καλαμπόκι;
 • όσπρια;
 • βλαστημένο σιτάρι?
 • φρέσκα βότανα?
 • βιταμίνες?
 • μεταλλικά στοιχεία.

Επιπλέον, οι Indokurs δεν θα εγκαταλείψουν το οστεάλευρο, τα κελύφη των αυγών, το τυρί cottage, τα θαλασσινά ψάρια. Τα πουλιά τρέφονται 2 φορές την ημέρα το πρωί και το βράδυ. Το φαγητό τοποθετείται στους τροφοδότες σε μικρές μερίδες για να μην χαλάσει.

Τα μπολ για κοτόπουλα πρέπει να γεμίζονται τακτικά με καθαρό νερό..

Κατάλληλη νεαρή ανάπτυξη

Ινδο-κοτόπουλο γκόμεναΠροκειμένου να αναπαραχθούν με επιτυχία καθαρόαιμα πτηνά, εξετάζονται προσεκτικά οι “γονείς” τους. Δεν πρέπει να έχουν ελαττώματα και σαφώς εκφρασμένα ελαττώματα. Η καλύτερη στιγμή για να αγοράσετε γυμνά κοτόπουλα είναι ο Απρίλιος ή ο Μάιος..

Πρέπει να πληρούν αυτές τις απαιτήσεις:

 • ενεργητική συμπεριφορά?
 • καθαρό φτέρωμα χωρίς πτώση υπολειμμάτων.
 • σωστό σχήμα ράμφους?
 • ροζ κλοάκα.

Τα άτομα ηλικίας 5 ημερών είναι ευαίσθητα σε διάφορες μολυσματικές ασθένειες. Δεν επιβιώνουν πάντα από τη μεταφορά. Ως εκ τούτου, οι ειδικοί συμβουλεύουν να αγοράζουν μόνο ημερήσια πουλιά που αντιστοιχούν στην περιγραφή των κοτόπουλων της ισπανικής φυλής Golosheyka. Συνήθως παρέχεται από ειδικούς.

εκτρεφόμενο κοτόπουλοΕάν είναι επιθυμητό, ​​η νέα γενιά αναδεικνύεται τεχνητά. Τα αυγά γεννιούνται στη θερμοκοιτίδα. Οι νεοσσοί εμφανίζονται μετά από 21 ημέρες. Οι αποξηραμένοι νεοσσοί αποστέλλονται σε έναν γόνο και παρέχονται με φωτισμό όλο το εικοσιτετράωρο. Διατηρούν επίσης μέγιστη θερμοκρασία περίπου + 30 ° C. Την πρώτη εβδομάδα, τα πουλιά τρέφονται κάθε 2 ώρες. Αρχικά, δίνουν ένα ψιλοκομμένο βραστό αυγό, πασπαλισμένο με σιμιγδάλι. Στη συνέχεια, στη διατροφή εισάγονται χόρτα (τσουκνίδα, φύλλα πικραλίδα, τριφύλλι) και τυρί cottage με χαμηλά λιπαρά. Τα μηνιαία άτομα τρέφονται 4 φορές την ημέρα.

εισαγωγικά θερμοκοιτίδαΗ καλλιέργεια εσωτερικού χώρου στο σπίτι είναι αρκετά απλή και όχι ενοχλητική. Αρχικά, προετοιμάζεται ένα άνετο δωμάτιο για τα πουλιά. Στη συνέχεια τα νεαρά ζώα αποκτώνται ή απομακρύνονται τεχνητά. Παρέχετε στα πουλιά πλήρη διατροφή. Αυξήστε την ποσότητα φωτός εάν είναι απαραίτητο. Ως αποτέλεσμα, τα Indokurs θα δώσουν στους ιδιοκτήτες αφθονία αυγών και διαιτητικού κρέατος..

Επιτυχής καλλιέργεια εσωτερικού χώρου στο σπίτι – βίντεο

Previous Post
Styl Minimalismus v interiéru (185+ fotografií) – Umění prostoru. Zbavíme se křeče a omezení
Next Post
Καλλιέργεια φράουλας από σπόρους