15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dedmoroztv.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Miért felel meg az Interskol repülőgép az asztalos követelményeinek

Famegmunkáló szerszám - repülőgép Interskol Lehetetlen egy lapos síkot adni a fatermékeknek anélkül, hogy eltávolítanánk egy vékony fa réteget. Az Interskol repülőgép az egyik faipari eszköz. Ez lehet kézi vagy elektromos vágó. Természetesen az elektromos szerszám nagyobb termelékenységgel rendelkezik, miközben az ács kezében marad a folyamat. De a kéziszerszámokat a bútorgyártók is használják..

A kéziszerszámokkal dolgozó hivatásos asztalosok egyharmada kézsérülést szenved. Ne feledkezzen meg a szerszám nyitott vágófelületével való érintkezés veszélyéről, amikor a biztonsági védőburkolat be van kapcsolva.

A gyaluk funkcionális jellemzői

Kézi gyalu Alapvetően minden szerszámnak a deszka vagy a fa feldolgozásakor ki kell küszöbölnie a sorjakat, a vágás során felmerült szabálytalanságokat, és a kívánt méretre kell hoznia az alkatrészt. A munkához bármilyen alakú vágó szükséges. A kéziszerszámokban ez egy kés, amelyet bizonyos szögben élesítenek, és a testből kijön a kívánt lejtésű speciális résbe. A vágott réteg, forgács vastagsága a kés elengedésétől függ a gyalu talpához képest. A fafeldolgozás tisztasága a penge minőségétől, szélességétől és dőlésszögétől függ, ami lehetővé teszi, hogy simán menjen végig a fán a gabona mentén. A kézi gyalulók csak a gabona mentén dolgoznak. A szerszám az elektromos készülékek után alig észrevehető hibák kézi befejezésére szolgál.

Az elektromos gyaluk szíjhajtással vannak felszerelve, amelyet ellenőrizni kell és meg kell húzni a laza szíjakat. Tilos borító nélkül dolgozni szíjhajtással..

Elektromos gyaluAz Interskol kézi gyaluk elektromos modelljeiben a kés funkcióját egy elektromos meghajtású maró látja el. Ez a szerszám nem törődik a megmunkálás irányával, simítja a síkot a szemek mentén és keresztben. Ezt az eszközt manuálisnak nevezik, mert az irányt a fogantyúk tartják. Az elektromos hajtás különböző teljesítményű lehet. A munkaszélesség és a gyalulási mélység változó. Előfordulhat, hogy a gyalulás során vájatot kell választani, ilyen funkció van az Interskol gyalukban. Ezenkívül az eszközt a paraméterek szerint választják ki:

 • állítható vágóvágási magasság és forgácsvastagság;
 • két fogantyúval és metszőfogakkal történő sérüléssel;
 • kényelmes irányú forgácseltávolítással.

Figyelembe veszik, hogy lehetséges -e az eszköz rögzített platformon történő használata. Vonzó, ha az indítást a kulcs elforgatásával, lágyindítással hajtják végre.

Az Interskol kézi elektromos gyaluk árai a szerszám sorozatától, annak funkcionális jellemzőitől és a felhasznált alkatrészek minőségétől függenek. Az otthoni modellhez keskenyebb marót használnak, illetve csökken a gyalu teljesítménye és költsége.

Famegmunkáló szerszám P 110 1100 M

Famegmunkáló szerszám P 110 1100 MEz egy 110 mm -es vágófelülettel rendelkező sík, amely lehetővé teszi, hogy egy menetben 100 mm szélességű, megmunkált munkadarabokat dolgozzon fel szakadt élek nélkül. Az Interskol R 110 1100 M gyalu energiafogyasztása 1,1 kW, az M betű azt jelenti, hogy a modell javult.

A változások befolyásolták a kés szélességét. Növekedése megkétszerezte a munka termelékenységét, mivel egy szabványos blokkot egy menetben dolgoznak fel. A gyalu nehezebb lett, és ez lehetővé teszi, hogy laposan feküdjön a kezelendő felületen. Az Interskol 110 mm -es speciális acél gyalukések meghosszabbították az élettartamot a szerszám élezése előtt. Alkalmazott blokkoló gomb a szerszám bekapcsolásához.

Munkavégzés előtt ellenőrizni kell a munkahely tisztaságát. Távolítson el minden fémtárgyat a munkaterületről. A feldolgozás előtt ellenőrizze a használt táblákat a körmök tekintetében. Viseljen védőszemüveget.

A szerszám bármilyen helyzetben működik, még a késeket is felfelé. Ezért kényelmes kezelni egy terjedelmes szerkezetet. A gyalu jól középre van helyezve, gumírozott fogantyúval rendelkezik, ami a munka szigetelése.

Műszaki mutatók:

 • fogyasztott energia – 1,1 kW / h;
 • hálózati feszültség – 220 V;
 • kés szélessége – 110 mm;
 • maximális forgácsvastagság – 3 mm.

Az Interskol R 102 1100 M gyalu ára a különböző kiskereskedelmi láncokban 5-6 ezer rubel.

A Р102 1100 ЭМ síkmodell leírása

Síkmodell Р102 1100 ЭМA modern fafeldolgozás egyik ritka szerszámtípusa az In 102kol R 102 1100 EM sík. 10 cm -nél kisebb szélességű formázott alkatrészek megmunkálásához használják, a szerszám számos kényelmes funkcióval rendelkezik. A motor kollektor motorral van felszerelve, grafitkeféket használnak. Alapjáraton 11 000 fordulat / perc, ami tiszta vágást biztosít. Van egy szabályozó gomb, amely mikronban állítja be a kések süllyesztési mélységét 2,5 mm -ig. Az Interskol elektromos repülőgép indítása nem bunkó, hanem sima, ami biztonságosabbá teszi a munkát. Az elektronikus vezérlés biztosítja a motor leállítását, ha megengedett a túlterhelés és stabil üzemmód jön létre. A visszatérítési ütköző 15 mm mély letörésére használható.

Ne indítsa el az új gépet, amíg nem tanulmányozta a készülék használati utasítását. A garancia nem vonatkozik az utasítások be nem tartásából eredő károkra..

A fűrészpor kisülése mindkét oldalon irányítható. A nem működő kések speciális borítással vannak borítva. Van egy gomb, amely blokkolja az eszköz véletlen elindulását. A készülék súlya 3,8 kg. Átlagosan 5 ezer rubel.

Fa megmunkáló szerszám modell P 82 710

Fa megmunkáló szerszám modell P 82 710Az Interskol R 82 710 kézi gyalulót gyakran használják a gépre szereléskor, így a feldolgozott anyag teljes síkjával áthalad a vágólapon..

Lehetőségek:

 • fogyasztott energia – 710 kW / h;
 • x / x sebesség – 14500 fordulat / perc;
 • vágószegmens hossza – 8,2 cm;
 • mélység – akár 2 mm.

A szerszám keményfém kést használ. Az elektronikus vezérlés segítségével lágyindítás, blokk -túlterhelés és stabil működés valósul meg. A gyalu gyalu lesz a mellékelt állvány segítségével. A készülék ára 3400 rubel.

Erőteljes repülőgép Р 110 2000М

Erős repülőgép Р 110 2000МAz Interskol R 110 2000M gyalu nagyobb valószínűséggel félig gyalu, hosszúkás platformmal és vágási mélységgel egy menetben. A készülék lapos profilt hozhat létre az egyenetlen táblákhoz, és vastagságmérővel igazítja őket. A nagy teljesítményű, 2 kW -os hajtás keményfát kezel. A síkon navigációs korlátozások vannak a párhuzamosság és a dőlésszög tekintetében..

Fordított sík segítségével fafeldolgozó gépet kapunk. Kérésre egy jól megtervezett ágy is gondoskodik a biztonságos munkavégzésről. Lehetőség van arra is, hogy a gépet por- és forgácsszívással szerelje fel, ha egy elágazó csövet csatlakoztat egy ipari porszívóhoz.

A sima indítás és a motor túlmelegedés elleni védelme biztosítja a biztonságot. Vannak eszközök a letöréshez, a negyed kiválasztásához, a kések élezéséhez. A szerszámban lévő kések kétélűek, ami lehetővé teszi egy fogyóeszköz használatát két ideig az élesítés előtt. Csökkentse a rezgést és hozzon létre kényelmes fogású gumírozott fogantyúkat.

A gép műszaki jellemzői:

 • ellátó hálózat – egyfázisú, 220 V;
 • energiafogyasztás – 2000 W;
 • a maró szögsebessége x / x – 15000 ford / perc;
 • forgácsvastagság – legfeljebb 3,5 mm;
 • a hosszanti horony mélysége – legfeljebb 16 mm;
 • túlterhelés elleni védelem – nem;
 • teljes súly – 7,3 kg.

Az eszköz ára átlagosan 10 ezer rubel. Gyártói garancia 24 hónap.

Az Interskol R-110-01 elektromos repülőgép videó áttekintése

Previous Post
A természet csodája vagy szokatlan alakú és színű ehető gombák
Next Post
Πώς να καλλιεργήσετε ζαχαρότευτλα: κανόνες φύτευσης και φροντίδας