15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dedmoroztv.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Milyen típusú Makita elektromos fűrészt válasszon egy nyári lakáshoz?

Makita márkájú elektromos fűrész A Makita fűrészeket professzionális és igényesebb barkácsolóknak egyaránt tervezett elektromos szerszámoknak tekintik. A Makita elektromos fűrészt a munka pontossága, tartóssága jellemzi, a legapróbb részletekre is odafigyelve készül.

A Makita szerszámait, alkatrészeit a Makita fűrészekhez, beleértve a körfűrészeket is, a biztonság szem előtt tartásával hozza létre, mind a felhasználó, mind a szerszám számára. A Makita fűrészek domborművei és kiegészítései kényelmes és hatékony munkát végeznek ezekkel a szerszámokkal. Jelenleg az elektromos fűrészek az egyik legkeresettebb elektromos szerszámok a piacon. Típustól függően a márka fűrészei a következőket kínálják:

 • a vágási szög beállítása;
 • forgácsfúvásra tervezett rendszer;
 • a munkaterület megvilágítása vagy a vezetősínnel való munka lehetősége.

a cég története

a Makita cég motorfűrésze Makita története csaknem egy évszázaddal ezelőtt kezdődött Japánban. Neve Mosaburo Makitáról származik, aki az üzem kezdeményezője és tulajdonosa volt. A vállalat tevékenységét az első elektromos szerszám gyártásával kezdte, amely egy fa repülőgép volt. Ezután a vállalat megkezdte az elektromos motorok értékesítését és javítását. Az áttörés a vállalatban a 70 -es években következett be, amikor a vállalat nemzetközi terjeszkedésbe kezdett, és bekapcsolódott az elektromos szerszámok gyártásába, értékesítésébe és forgalmazásába..

2000 végén a vállalat a világ 100 országában és 39 leányvállalatában értékesített. A cég nagyon hatékonyan dolgozott és dolgozik márkájáért. Ez látható abból a tényből, hogy a visszaküldési cím és a Makita márkájú termékek világszerte megtalálhatók. A termékek széles választéka, az eszközök magas színvonalú kivitelezése hozta a céget a csúcsra. Manapság a márka a szerszámgyártás vitathatatlan vezetője a világon..

Elektromos fűrész Makita UC3520A, ár

elektromos fűrész Makita UC3520AFormájának és kialakításának köszönhetően kényelmes kezelhetőséget biztosít a felhasználónak. Előnyei között érdemes megjegyezni, hogy a vágási lánc megváltoztatása és feszítése szerszámok nélkül történik. Sőt, az optimálisan elhelyezett fogantyú óriási kényelmet biztosít, függőleges vágásoknál is..

A Makita UC3520A elektromos láncfűrész automatikus lánckenéssel és az olajtartályban elhelyezett nagy reflektorral van felszerelve az olajszint egyszerű szabályozásának biztosítása érdekében. A fűrész “Safety-Matic” fékkel is rendelkezik, amely elindul. A berendezés fő műszaki paraméterei között teljesítménye 1800 W. Vágási hossz 35 cm, láncszög 3/8 ″, 1,1 mm. A készülék súlya 3,7 kg. A Makita UC3520A elektromos fűrészek ára a legolcsóbb a márka teljes modellválasztéka közül..

Az eszköz előnyei:

 1. Formája és felépítése a könnyű kezelés érdekében.
 2. A lánc cseréje és feszítése vágószerszám nélkül történik.
 3. A fogantyú ideális elhelyezése kiváló hordozhatóságot biztosít függőleges vágáskor.
 4. Csúszásgátló markolat gumival borítva.
 5. Automatikus lánckenés.
 6. A fém fogak pontos vágást biztosítanak vágás közben.
 7. Nagy méretű üveg az olajtartályban, megkönnyítve az olajszint ellenőrzését.

Makita UC4030A

Makita UC4030AA Makita 4030a professzionális láncfűrészt nehéz vágásokhoz tervezték, például fából való építéskor. A kiegyensúlyozott súlyelosztás és a fogantyú tökéletes elhelyezése maximális kényelmet és pontos irányítást garantál vágás közben. A fűrész tehetetlenségi indítással és Safety-Matic fékkel van felszerelve, amely a láncot 1 /10 másodperc alatt leállítja. A kiváló minőségű, tömített csapágyak és a folyamatosan kenett sebességváltó hosszú élettartamot biztosítanak. A Makita elektromos fűrészekhez csak alkalmanként kell olajat adagolni. A 4030a fűrész előnyei a következők:

 • túlterhelés tengelykapcsoló rendszer;
 • ergonómikus kialakítás;
 • a vágó rész karbantartása szerszámok nélkül.

A fogantyú elemeit csúszásgátló anyag borítja. A horony szélessége 1,3 mm, az olajtartály térfogata 0,14 liter. Kardot, láncot, kést, pengevédőt és SW13 univerzális kulcsot tartalmaz.

Amit Makita látott választani?

Mi a különbség az egyik gyártó – Makita – által kínált láncfűrész -modellek között. Hasonlítsuk össze a következő modelleket:

 • láncfűrész Makita DCS230T;
 • láncfűrész Makita UC3530A;
 • elektromos fűrész Makita UC4020A.

Láncfűrész lánc DCS230T

Kezdjük a DCS230T láncfűrésszel. Ez a berendezés otthoni használatra készült, ideális a kert, a kert tisztítására vagy a kandallóhoz való fa előkészítésére. A láncfűrész kétségtelen előnye a könnyűsége és a kis mérete, amely biztosítja a berendezés zökkenőmentes működését, valamint a nehezen elérhető helyeken végzett munkát. Ezenkívül a DCS230T fűrész karbantartása nem jelent problémát, a kezelő könnyen hozzáférhet a gyertyákhoz és a légszűrőhöz..

Egyesek számára ez előny, másoknak hátrány – a felhasználó elvárásaitól függően a láncfűrész belső égésű motorral van felszerelve. Ennek a megoldásnak köszönhetően a kezelő abszolút mobilitást kap, aggódnia kell az áramforrástól való távolság miatt. Másrészt ne felejtse el elkészíteni a megfelelő üzemanyag -keveréket. Ezenkívül az égőberendezés hangosabb és kellemetlen szagot bocsát ki..

Elektromos láncfűrész UC3530A

láncfűrész UC3530AA Makita UC3530A láncfűrész nemcsak az amatőrök körében népszerű. Az UC3530A elektromos fűrész előnyeit a szakemberek is észrevették. Az asztalosok, a tetőfedők és a bárból házak építésével foglalkozó szakemberek szívesen dolgoznak vele..

Az UC3530A modellt hosszú, 40 cm -es vezető jellemzi, amely lehetővé teszi nagy átmérőjű rönk vágását.

A fűrész előnyei közé tartozik a lánc felszerelése és feszességének hatékony szabályozása további szerszámok használata nélkül. Az előző modellhez hasonlóan a gyártó gondoskodott arról, hogy a kezelő maga végezze el a karbantartást. Az UC3530A fűrész egyetlen hátránya, hogy függ az áramforrástól..

Elektromos láncfűrész UC4020A

elektromos láncfűrész UC4020AA Makita UC4020A elektromos fűrész, mint az előző modell, elektromos árammal működik. A fűrész kétségtelen előnye a szerszám nélküli lánccsere is. A motor keresztirányú elhelyezése különbözteti meg az UC4020A -t az előző két Makita modelltől. Ez az újítás csökkenti az energiaveszteséget, egyszerűsíti a fűrész összeszerelését és szétszerelését, és lehetővé teszi a függőleges működést. Érdemes azonban megjegyezni, hogy ennek a megoldásnak a DCS230T -hez és az UC3530A -hoz képest szélesebb teste van, ami korlátozza a berendezés manőverezési képességét..

A gyártó ismét minden erőfeszítést megtett annak biztosítása érdekében, hogy a kezelő önállóan elvégezhessen minden olyan karbantartási eljárást, mint például a fűrész tisztítása és élezése. Kár, hogy a láncfűrészeket nem értékesítik a Makita elektromos fűrész láncának élezésére szolgáló reszelővel és a csapágy kenésére szolgáló olajjal együtt..

Következtetés

praktikus praktikus eszközA DCS230T láncfűrész azoknak szól, akik a belső égésű motornak köszönhetően a szabad, korlátlan munkát támogatják. Ez azonban árát tekintve egy összetettebb felhasználási módot, az üzemanyag -keverék elkészítésének szükségességét és olyan hátrányokat érint, mint: zaj, kipufogógáz -kibocsátás.

Az UC3530A modell viszont kiemelkedik hosszú vezetőjével, amely lehetővé teszi a vastag fák kivágását. A hosszabbítóval végzett korlátozott munkának azonban vannak hátrányai is. Az UC4020A esetében újítást alkalmaznak – a keresztirányú motortartót, amely növeli a fűrész teljesítményét, de negatívan befolyásolja az ergonómiát.

Az Önnek megfelelő modell kiválasztásakor elegendő válaszolni a kérdésekre, hogy milyen munkához használja a fűrészt? Melyek a legfontosabbak? Láncfűrész vagy elektromos modell? Kevesebb erő és nagyobb mozgékonyság? Vagy több erő, de korlátozott képesség a nehezen elérhető helyeken való munkavégzésre?

Egy dolog világos – a Makita márka gondoskodott arról, hogy maga a felhasználó könnyen kiválaszthassa a legmegfelelőbb lehetőséget. A Makita motoros fűrészek paramétereit a kezelési utasítás tartalmazza..

Videó áttekintés a Makita elektromos fűrészről

Previous Post
Univerzális fűtőkazán vidéki házhoz.
Next Post
Makita plane – επιλέξτε το καλύτερο