15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dedmoroztv.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kazán csövek

kazán csövezése A kazán csöveit gyakran nem lehet elválasztani. Az ilyen hevederrel működő kazán normálisan működik, de a javítás a berendezés meghibásodása esetén nem végezhető el a heveder teljes szétszerelése nélkül.

Nem leszerelhető heveder

A hidegvíz-csőhöz azonnal visszacsapó szelep, majd elzárószelep csatlakozik. A melegvíz-ellátó csövön elzárószelep és adapter található polipropilén vagy fém-műanyag csövekhez. Nem működik a víz elvezetése a kazánból ilyen csővezetékkel, mivel a visszacsapó szelep csak hideg vizet enged be a tartályba, és a melegvíz -cső eléri a kazán tetejét. A tartály vízszintje 5-10% -kal csökken, ha a melegvíz-elzáró szelepen keresztül próbálja leereszteni. A víz teljes leeresztése érdekében le kell vágnia a cső egy részét. A víz leeresztése és a kazán tisztítása során jelentkező nehézségek elkerülése érdekében csővezetéket kell alkalmazni amerikai nők és póló segítségével.

Szerelhető kazán csövek

A hideg és melegvíz csöveket amerikai nők segítségével csatlakoztatják a kazánhoz. Az amerikai melegvíz-kimenethez egy elzárószelep, egy adapter és a vízellátó rendszer csöve csatlakozik. Egy polipropilén póló csatlakozik a hideg víz kivezetéséhez az amerikai után. A póló aljától egy adaptert csavaroznak a belső menetből a külsőbe. Ezután egy visszacsapó szelepet és egy elzáró szelepet kell felszerelni. Az elzárócsap után hidegvíz -ellátó csövet szerelnek fel. Egy másik elzárószelep van felszerelve a központi vízellátó csőre. A póló oldalán elzárószelep és tömlő van a kazánból történő víz elvezetésére..

Az ilyen rendszer kényelme abban rejlik, hogy leeresztheti a vizet, ha lezárja a vízvezetéket a csövekhez, és kinyitja a leeresztő szelepet. Ha kicsit lecsavarja az amerikai forrócsövet, akkor a kazánba belépő levegő kiszorítja a vizet, és gyorsabban összeolvad. Ha el kell távolítania a kazánt a tisztításhoz, akkor továbbra is lehetősége van hideg víz használatára. Csak zárja el a központi vízellátó rendszer elzáró szelepét és a visszacsapó szelep közelében elhelyezett szelepet. Ezután engedje le a vizet a kazánból, és távolítsa el. Ezután nyissa ki a központi vízellátó rendszer elzáró szelepét.

Ezt a csőrendszert legfeljebb 80 literes kazánhoz tervezték..

Bármilyen folyadék, ha felmelegszik, kitágul, és nő a nyomás a tartályban. A kazán megrepedhet, ha a nyomás túl magas. A nyomás csökkentése érdekében egy tágulási tartály van felszerelve. A 80-200 literes kazánhoz elegendő egy 12 literes tágulási tartály.

Previous Post
Homoktövis olaj: gyógyító tulajdonságok és használati szabályok az egészségre
Next Post
Το πεπόνι Bukharka είναι μια εξαιρετική προσθήκη στη διατροφή σας