15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dedmoroztv.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Rovarirtó Decis Profi – poloskák és rovarok vihara a kertben és a kertben

rovarirtó Decis Profi Amit a kertészek nem próbáltak ki a Colorado burgonyabogár elleni küzdelemben, de a legnépszerűbb továbbra is a Decis Profi rovarirtó. Gyártója a jól ismert Bauer Garden cég. A gyógyszer számos klinikai vizsgálaton ment keresztül 140 országban, több mint 50 féle növényen, megerősítve hatékonyságát.

A gyógyszer jellemzői

A Decis Profi -t kis szemcsék formájában állítják elő, amelyek gyorsan oldódnak vízben (1 kg – 250 g deltametrin hatóanyag esetén). 1 g -os tasakokba vagy 600 g -os palackokba csomagolják.

Ennek a rovarirtónak bármely más dózisa vagy folyékony formája hamis. Ilyen gyógyszerrel történő kezelés esetén nem lesz megfelelő hatás. A Decis Expert a Bauer Garden -ből származó koncentrált emulzió formájában kerül forgalomba, de kevesebb hatóanyag van benne (150 g, míg Profi 250 g).

A Decis Profi segítségével megvédheti a kerti és a kertészeti növényeket az ilyen kártevőktől:

  • Amerikai burgonyabogár;
  • fehérrépa és káposztafehérje;
  • kanál;
  • bolhák;
  • levélhengerek;
  • lepkék;
  • levéltetvek és a szívó és rágó rovarok más képviselői a gyümölcs- és bogyós növényeken.

Ezenkívül a rovarölő szer elpusztítja a gabonakártevőket, valamint azokat a rovarokat, amelyek elrontják a magtárak terményeit..

A gyógyszert gyors hatás és hosszú távú bélkontaktus jellemzi. A kezelés után egy órán belül a rovarok elpusztulnak, és a növények több mint 2 hétig védettek maradnak, függetlenül a csapadék jelenlététől. A munkaoldat fogyasztása kicsi, ami nagyon fontos a nagyarányú kezeléseknél. Pozitívumként azt is meg lehet jegyezni, hogy a kezelés nem okoz foltokat és égési sérüléseket a növényeken. Egy hónapon belül a rovarirtó teljesen lebomlik, anélkül, hogy elnyomná a talaj faunáját és növényzetét. De a méhek számára mérgező és kevesebb, mint 2 km -re a víztestektől, a gyógyszer nem használható.

A Decis Profi kombinálható más rovarirtókkal, gombaölő szerekkel és növekedést serkentő szerekkel. Kivételt képeznek a lúgos gyógyszerek..

Rovarirtó Decis Profi: normák és alkalmazási módszerek

A kertészek, akik a gyógyszert a Colorado burgonyabogár ellen használják burgonyán és paradicsomon, megjegyzik annak magas hatékonyságát. De ez csak a fiatalokra vonatkozik. Az öreg bogarak és a tojásrakás nem pusztulnak el, ezért az ültetéseket legalább 2-szer feldolgozzák. A munkaoldat koncentrációja legfeljebb 2 g / vödör víz. A kerti fákat és cserjéket ugyanezzel az oldattal permetezhetjük. Az utolsó kezelést a kertben egy hónappal a betakarítás előtt kell elvégezni. De a dinnye, a sárgarépa és a káposzta pár nappal a betakarítás előtt permetezhető.

A Decis Profi rovarirtó szobanövények kártevői ellen is használható. De ebben az esetben a munkaoldatnak gyengének kell lennie – legfeljebb 0,1 g / 1 liter víz.

Videó áttekintés a Decis Profi rovarirtóról

Previous Post
Orchidea betegségek és növénymentési technikák feltárása
Next Post
איך לגדל תפוחי אדמה לפי מיטלידר בקוטג ‘קיץ קטן