15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dedmoroztv.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Πώς να απαλλαγείτε από τις ρίζες irgi στον ιστότοπο – απελευθερώνοντας χώρο για φύτευση

Πείτε μου πώς να απαλλαγείτε από τις ρίζες irgi στον ιστότοπο; Αγοράσαμε μια ντάκα φέτος, κανείς δεν έχει ζήσει εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, επομένως τόσο ο λαχανόκηπος όσο και ο κήπος εγκαταλείπονται. Αντιμετωπίσαμε τον κήπο, αφαιρέσαμε και κάψαμε όλα τα ζιζάνια, οργώσαμε. Αλλά υπήρχε ένα πρόβλημα με τον κήπο. Υπάρχει ένας παλιός θάμνος irgi, ο οποίος έχει μεγαλώσει πολύ, κατάφυτος απευθείας από αδιάβατο. Όλοι κοιμηθήκαμε, σκάψαμε τι συνέβη, αλλά το καλοκαίρι εμφανίστηκε ξανά ένα σωρό νεαρά βλαστάρια. Πώς να καταστρέψετε εντελώς αυτόν τον θάμνο; Δεν υπάρχει ακόμα κανένα όφελος από αυτό, τα μούρα είναι μικρά.

πώς να απαλλαγείτε από τις ρίζες irgi στον ιστότοπο Από τη μία πλευρά, η irga είναι ένα χρήσιμο μούρο και ένας καλά περιποιημένος θάμνος φαίνεται όμορφος στον κήπο. Αλλά υπάρχουν περισσότερα προβλήματα μαζί της παρά με σμέουρα, επειδή με την πάροδο του χρόνου το φυτό κατακτά με σιγουριά νέα περιοχή, μετατρέποντας τον κήπο σε μια αδιαπέραστη ζούγκλα. Επιπλέον, δεν αρκεί να κόψετε τους εναέριους βλαστούς, επειδή πρέπει ακόμα να ξέρετε πώς να απαλλαγείτε από τις ρίζες του irgi στην περιοχή. Ακόμη και αφού το κόψετε εντελώς, μέχρι το τέλος της σεζόν θα δείτε νεαρά φυτά γύρω από το κούτσουρο. Βγαίνουν από τις ρίζες βαθιά στο έδαφος. Εάν το καθήκον είναι να απελευθερώσετε τον κήπο από αυτόν τον πολιτισμό, θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να ξεριζώσετε όλες τις ρίζες. Φυσικά, εάν η irga σας είναι ακόμα νέα και δεν έχει προλάβει να αναπτυχθεί πολύ, μπορείτε να προσπαθήσετε να την ξεθάψετε με ένα φτυάρι. Μερικοί κηπουροί εμπλέκουν ακόμη και έναν τεχνικό σε αυτήν την επιχείρηση, τυλίγοντας ένα δέντρο και τραβώντας το, για παράδειγμα, με ένα τρακτέρ. Αλλά αυτό απαιτεί την ίδια τη μεταφορά και τη δυνατότητα εισόδου στον ιστότοπο..

Ωστόσο, υπάρχουν πιο προσιτοί τρόποι για να καταστρέψετε εντελώς τις ρίζες. Είναι αλήθεια ότι τα περισσότερα από αυτά θα πάρουν χρόνο, αλλά θα δώσουν ένα θετικό αποτέλεσμα..

Πώς να απαλλαγείτε από τις ρίζες irgi στον ιστότοπο χρησιμοποιώντας χημεία

μάνδρισμα ζώων Ειδικά ζιζανιοκτόνα ή χημικά παρασκευάσματα με τη μορφή διαλύματος υψηλής συγκέντρωσης “καίνε” πραγματικά τις ρίζες. Ωστόσο, δεν περιορίζονται σε ένα παιχνίδι. Μόλις βρεθεί στο έδαφος, η χημεία αλλάζει τη σύνθεση του εδάφους προς το χειρότερο, καταστρέφοντας όλα όσα αναπτύσσονται κοντά. Έτσι, όταν ψεκάζετε, είναι εύκολο να “γαντζώσετε” κατά λάθος γειτονικά φυτά.

Αλλά αν το irga μεγαλώνει στην μακρινή γωνία, τότε είναι πολύ πιθανό να εφαρμοστούν ριζικές μέθοδοι, για παράδειγμα:

  • κόψτε τον κορμό, γεμίστε το κούτσουρο με ουρία και καλύψτε με αλουμινόχαρτο.
  • τρυπήστε τρύπες στο κούτσουρο, γεμίστε τα με νιτρικό αμμώνιο, γεμίστε με νερό και τυλίξτε με αλουμινόχαρτο.
  • σκάψτε έναν θάμνο με ρίζες και ψεκάστε νεαρή ανάπτυξη σε ένα φύλλο με Roundup ή Tornado.

Από την πρακτική των κηπουρών, έχει παρατηρηθεί ότι όχι μόνο μπορούν να ψεκαστούν με ζιζανιοκτόνα. Χύνονται αδιάλυτα στις οπές που γίνονται στα πρέμνα..

Λαϊκοί τρόποι για να απαλλαγείτε με ασφάλεια από τις ρίζες

ξεριζώνονταςΤο έργο γίνεται πιο περίπλοκο εάν τα οπωροφόρα δέντρα μεγαλώνουν δίπλα στην gaργα. Για να μην τους βλάψετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λιγότερο επικίνδυνα μέσα. Τα περισσότερα από αυτά είναι διαθέσιμα σε κάθε σπίτι, οπότε δεν χρειάζεται καν να αγοράσετε. Σε αντίθεση με τη χημεία, οι λαϊκές θεραπείες δεν δίνουν άμεσα αποτελέσματα και θα πρέπει να περιμένουν για την εποχή, ή ίσως και περισσότερο. Αλλά είναι αβλαβή για άλλα φυτά και δεν αλλάζουν τη σύνθεση του εδάφους..

λαϊκές θεραπείες πώς να αφαιρέσετε ένα κούτσουροΓια να καταστρέψετε τις ρίζες και το υπόλοιπο irgi κάνναβης θα βοηθήσει:

  1. Αλας. Ρίξτε τον υπόλοιπο θάμνο με ένα ισχυρό αλατούχο διάλυμα δύο φορές την εβδομάδα. Προηγουμένως, στα κούτσουρα, αξίζει να κόψετε βαθιές εγκοπές έτσι ώστε το διάλυμα να διεισδύσει βαθύτερα.
  2. Τσάι. Φτιάξτε ένα δυνατό φύλλο τσαγιού και ρίξτε την κάνναβη όσο είναι ζεστή. Επαναλάβετε μέχρι να σταματήσει να εμφανίζεται υπερανάπτυξη.

Απαλλαγούμε από τα κούτσουρα χωρίς να ξεριζώσουμε με πιπέρι – βίντεο

Previous Post
Elegáns, jóképű plectranthus: gyakori típusok az otthoni termesztéshez
Next Post
Απλή φροντίδα shefflera στο σπίτι
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org