15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dedmoroztv.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Eredeti játék – tacskó műanyag palackokból

tacskó műanyag palackokból A műanyag palackokból készült tacskó eredeti belső részlet, amelynek elkészítése nem igényel különleges készségeket. Annak érdekében, hogy elkészüljön, türelmesnek kell lennie, és csak néhány óra alatt kell elkészítenie ezt a szépséget.

Szükséges eszközök és anyagok

Annak érdekében, hogy tacskót készítsen műanyag palackokból, készleteznie kell:

 1. Barna palackok: 5 db. 2 literes kapacitással, és 2 db. – 0,5 l, 1 l és 1,5 l űrtartalommal.
 2. Sárga üveg – 1 l.
 3. Bármilyen méretű élénkzöld üveg – gallérhoz.
 4. Olló.
 5. Ragasztópisztoly.
 6. Akril festékek – fekete, barna, fehér és zöld.
 7. Régi vasalóval vagy gyertyával erős gyertyatartóban.
 8. Hajszárító.
 9. Kupakok.

Minden palackot fel kell címkézni és körömlakklemosóval kell kezelni.

A kutyus mellett a játszótér, az üdülőterület számos más dísze is műanyag palackokból készül.

Tacskó műanyag palackokból – lépésről lépésre

A csodálatos kutya minden részét külön készítik, majd az összes részt egyetlen egésszé állítják össze.

A törzs elkészítése

 1. Vegyen két palackot – az egyik 1 literes, a másik 1,5 literes. Mindegyikből le kell vágni a felső részt – hol kezdődik a lombik redukciója.
 2. A kisebb tartályon rovarok formájában metszéseket kell végezni. A csíkok 1 cm szélesek és 2-3 cm hosszúak legyenek.
 3. Ezt a két palackot össze kell kötnie – helyezzen be egyet a másodikba, és ragasztja őket rojtos szirmok segítségével. Ehhez minden 2-3 sziromot kenje be ragasztóval. Minden, a törzs alapja készen áll.
 4. Előkészítjük a gyapjút – az összes két literes palackot vízszintesen 15 cm széles csíkokra kell vágni, majd mindegyiket vékony háromszög alakú csíkokra kell vágni – egy peremet is létrehozva. A kész csíkokat fel kell melegíteni gyertyák vagy vasaló felett, hogy formát kapjanak.
 5. Készítsen elő egy helyet a fej és a farok ragasztásához. Le kell venni 2 levágott nyakat, amelyekre már fel van csavarva a kupak, és ragasztani kell a testre. A farok rögzítésére szolgáló rész rövidebb legyen (magasság 3-4 cm).
 6. Ragassza fel a testet “szőrme-rojtokkal”, csíkot ragasztva a csíkra.

A fej elkészítése

 1. Orr. Vágja le a sárga üveget, nyakától mérve-10-12 cm, és a pereme mentén rojtokat készítsen: a csíkok 3-5 cm hosszúak és 1 cm szélesek legyenek. Tekerje le a nyak fedelét.
 2. Szájkosár. Vágjon egy literes barna üveget úgy, hogy annak alulról való hossza 15 cm legyen. A vágott szélén szintén vágásokat kell végezni háromszög alakú rojt formájában: a csík szélessége 0,5 cm, a hossza pedig Helyezze az alját ebbe a részbe 12-15 cm magas műanyag edényekbe, rögzítse ezeket az alkatrészeket ragasztóval.
 3. Csatlakoztassa az 1. részt a 2. részhez ragasztóval.
 4. Annak érdekében, hogy a fej reálisabb legyen, kissé le kell engednie az orrát a fejhez képest – kissé fordítsa el a fejhez képest szögben, és rögzítse.
 5. Készítsen elő egy helyet a fülek rögzítéséhez – a levágott nyak, a rájuk csavarozott kupakkal, a fül későbbi rögzítésének helyére van ragasztva.
 6. Fül készítése – 15 cm hosszú és 8-9 cm széles. Kivághatja őket bármilyen méretű tartályból. Mivel a fül meghajlik a felső részben, az éles sarkokat lekerekítheti, ha egyszerűen felmelegíti a gyertya feletti részt.
 7. Csatlakoztassa a füleket a fejhez, lefelé irányítva őket, hogy ne ragadjanak ki.
 8. Csináljon szemet – vegyen két azonos színű kupakot, és rögzítse a csillókat a maradványokról, majd rögzítse a szemeket a fejhez.

Mancs készítése

A mancsokat palackok nyakából készítik – 4 darab 5 cm hosszú darab vágásával.Minden darabot vizuálisan 4 részre kell osztani. A bemetszéseket csak három ponton kell elvégezni – ezek lesznek a lábujjak. Kicsit le kell kerekíteni, és a széleket a gyertya felett kell feldolgozni. Minden nyakra kupakot kell csavarni.

A késztermék összeszerelése

 1. Ragassza a farkát a testre egy 15 cm hosszú csík piramis alakú csavarásával.
 2. Rögzítse a lábakat a termékhez, enyhén vágja szögben.
 3. Csatlakoztassa a fejet a törzshez.
 4. Tekintse meg és ragassza oda, ahol “gyapjú” szükséges.
 5. Szárítsa meg az egész terméket hajszárítóval, hogy a ragasztó gyorsabban kötjen, és eltávolítsa a ragasztó pókhálóit. Ezenkívül a “” szőrszálak, ha felmelegszenek, szépen hajlanak és lefeküdnek.

Previous Post
Nő, karfiol, hatalmas, hatalmas
Next Post
Πυροβόλο κόλλα από την Κίνα – ένα γρύλο όλων των επαγγελμάτων
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org