15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dedmoroztv.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kerti edények cementből és szövetből – sokoldalú virágcserép bármilyen növényhez saját kezűleg

kerti vetőgép cementből és szövetből Szereted a petúniákat, de nincs extra virágcserep? Ezután készítsen szokatlan kerti ültetvényt cementből és szövetből. Először is, nem kell semmit vásárolnia, mert minden háziasszony talál egy régi lepedőt vagy függönyt, és néhány cementet el lehet venni a férje építőanyagaiból. Másodszor, egy ilyen eredeti edény legalább több szezont tart, és közvetlenül a kertben telel. Egyetért, ez sokat jelent, mert sokszor virágcserepeket és cserépeket kell bevinni a télre segítők nélkül. Ellenkező esetben tavasszal egyszerűen marad, hogy új virágokat ültessenek bele – és a virágcserepek ismét örömet okoznak a szemnek. Szóval hogyan lehet ilyen szépséget csinálni?

Elkészítjük a szükséges anyagokat

A kerti mesterségekhez szükségünk van:

  • egy edény, amely az edények alapjául szolgál (régi vödör, műanyag tartály – tetszőleges térfogat);
  • egy darab szövet (bármilyen, a lényeg az, hogy elegendő teljesen lefedni az alapot, és úgy, hogy a szélei lelógjanak);
  • cement;
  • kevés víz az oldathoz;
  • alkid zománc bármilyen tetszés szerinti színű dobozban.

Ha zsákvászon vagy vastag szövetet használ, az ültetvény tartósabb lesz. És a gyönyörű hajtásokhoz téglalap alakú vágást kell végeznie.

Cementből és szövetből készült kerti edények: használati utasítás

Először is, ha műanyag palack van az alapja, akkor vágja le a tetejét, és nyomja össze egy kicsit a kezével. Szükséges, hogy megszűnjön ilyen négyzet alakú lenni, és hatszög látszatot szerezzen. Ha vödröt használ, nem kell mást tennie..

Most fordítsuk fejjel lefelé a tartályt, helyezzük egy zsámolyra, és folytassuk:

  1. Cementhabarcsot készítünk. Folyékony állagúnak kell lennie, mint a tejföl..
  2. Engedjük bele a szövetet, hogy teljesen telített legyen.
  3. A felesleget kissé préseljük ki.
  4. Lefedjük a vödröt vagy a kannát. A szövet végeinek szépen le kell lógniuk. A kezünkkel szétterítjük, gyönyörű redőket képezve.
  5. Az alját és az oldalát több cementtel bevonjuk.

Most a munkadarabnak teljesen meg kell száradnia. Ugyanakkor nem szabad napon szárítani, különben a cement megreped. Amikor a cement megszilárdul, folytassa a befejezéssel.

Annak érdekében, hogy az edények tovább tartsanak, 2: 1 arányban homokot adhat a cementhez, és szárítás után ecsettel vigyen fel egy második réteget..

Annak érdekében, hogy a vetőgép gyönyörű megjelenést kapjon, fesse le festékszóróval. Ez minden – a cement és szövet kerti vetőgép készen áll. Csak a petúniák vagy más virágok belsejébe (vödörbe) kell ültetni.

Videó arról, hogyan lehet ültetvényt készíteni cementből és szövetből

Previous Post
Nő, karfiol, hatalmas, hatalmas
Next Post
Πυροβόλο κόλλα από την Κίνα – ένα γρύλο όλων των επαγγελμάτων