15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dedmoroztv.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Ciprusmag Kínából származó kerti elrendezéshez

ciprus kínai magvakból A ciprus népszerű díszítő örökzöld fa, amelyet gyakran a kertben és környékén ültetnek, hogy természetes burkolatot hozzanak létre. Az ilyen fa szokásos élőhelye a dél -amerikai kontinens országainak meleg éghajlata. Ennek ellenére a ciprusokat nagyon gyakran használják a földtulajdonosok Oroszországban..

ciprusmag Mielőtt a magokat a talajba ültetné, jobb, ha otthon vagy üvegházi körülmények között csíráztatja őket. Ehhez speciális űrlapokat használhat a növények előzetes ültetéséhez. A hajtásokat a napsütéses márciusi napok kezdete után azonnal el kell ültetni. Fontos az is, hogy kiváló minőségű magokat vásároljon, amelyek nagy része garantáltan csírázik és ellenáll a tavaszi szezonban bekövetkező kisebb hőmérsékletváltozásoknak..

ciprusmag az Aliexpress -enJó minőségű vetőmagot vásárolhat a jól ismert Aliexpress-en. Ez a ciprusmagot tartalmazó tétel rendelkezik a legmagasabb vásárlói értékeléssel, és a legköltségesebb költségekkel rendelkezik az oldalon található hasonló áruk eladói között. Ez azt sugallja, hogy garantáltan pontosan megkapja a ciprusmagokat, amelyeket könnyen el lehet ültetni a nyaralójába..

ciprus óvodaAz eladó több fotót is közöl arról, hogyan fognak kinézni a fák a növekedés után:

kis ciprusMint az eladó rámutat, egy ilyen ciprus virágzási ideje a nyári szezonra esik. Ezenkívül a fák képesek tisztítani a levegőt..

A tétel ára 25 rubel. Ennyi összegért egy csomag magot kap. A gyártó nem adja meg a magvak pontos számát, azonban a vásárlói vélemények szerint ez a zsák 25 magot tartalmaz..

cipruspalántákA szállítás Oroszországba ingyenes, és az áruház központi raktárából történik. A csomag várható érkezési ideje 35-58 nap. A megadott szám száma nem követhető.

Ami a ciprusmag árait illeti a FÁK -országokban, azokat átlagosan 21 rubelért lehet megvásárolni – 50 darab Ukrajnában.ciprusmagok ogorod-ua-ban

Oroszországban 0,05 gramm mag 48 rubelbe kerül. A belföldi eladók általában nem garantálják a növények csírázásának nagyon magas százalékát (65-70 százalék).ciprusmagok seedpost-ru-ban

Annak ellenére, hogy sok kínai húsleves ára valamivel magasabb, magjaik hasonlósági aránya magasabb (75 százalékról). A kínai vásárlás nyilvánvaló hátránya a szállítási idő – nem mindig kényelmes 2 hónapot vagy tovább várni.

A téli szezonban használjon speciális védőszöveteket. Nélkülük a ciprusfa nem tud túlélni télen..

Fedett ciprusokat vásárolunk az orosz óvodákban – videó

Previous Post
Hogyan használjuk a viaszlepke egészségügyi előnyeit?
Next Post
Το πεπόνι Bukharka είναι μια εξαιρετική προσθήκη στη διατροφή σας