15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dedmoroztv.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Μάθετε αν οι βιολέτες μπορούν να ψεκαστούν με Epin

Πείτε μου, είναι δυνατόν να ψεκάσετε βιολέτες με Epin; Φέτος, η θέρμανση δεν ήταν ενεργοποιημένη για μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε όχι μόνο εμείς, αλλά και τα πράσινα κατοικίδια ζώα μου πάγωσαν. Οι βιολέτες υπέφεραν περισσότερο: πονάει να κοιτάς τους θάμνους απευθείας, τα φύλλα έχουν συρρικνωθεί και πολλά έχουν ακόμη μαραθεί. Χρησιμοποιώ το Epin εδώ και πολύ καιρό, αλλά όλο και περισσότερο για εμβολιασμό, αλλά δεν το έχω εφαρμόσει ακόμη σε βιολέτες. Λένε ότι τα φύλλα τους δεν μπορούν να βραχούν καθόλου. Θα βοηθήσει το φάρμακο τις βιολέτες να αναρρώσουν γρηγορότερα και επιτρέπεται καθόλου ο ψεκασμός?

μπορούν οι βιολέτες να ψεκαστούν με epin Μερικοί καλλιεργητές θεωρούν ότι το Epin είναι ένα διεγερτικό ανάπτυξης, καθώς τις περισσότερες φορές τα μοσχεύματα εμποτίζονται πριν από τη ριζοβολία. Στην πραγματικότητα, είναι πιο ακριβές να πούμε ότι το φάρμακο ρυθμίζει την ανάπτυξη. Όχι όμως με την επιτάχυνσή του, αλλά με την αύξηση της ικανότητας των φυτών να ανακάμψουν. Αυτός ο υπέροχος ορμονικός παράγοντας συνιστάται για χρήση σε φυτά που έχουν βιώσει αγχωτικές καταστάσεις. Για παράδειγμα, είναι απλά αναντικατάστατο όταν καλλιεργείτε βιολέτες, ιδιότροπες ομορφιές που είναι συχνά ζεστές ή κρύες. Ωστόσο, πολλοί βιολετί καλλιεργητές μπερδεύονται από το γεγονός ότι το φάρμακο χρησιμοποιείται μόνο στο φύλλο. Κατά συνέπεια, τίθεται το ερώτημα, είναι δυνατόν να ψεκάσετε βιολέτες με Epin; Μετά από όλα, υπάρχει μια άποψη ότι οι διαδικασίες ντους αντενδείκνυνται για αυτά τα χρώματα. Ας καταλάβουμε αν αυτό είναι αλήθεια και σε ποιες περιπτώσεις οι βιολέτες χρειάζονται Epin.

Είναι δυνατόν να ψεκάσετε βιολέτες με Epin?

epin Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε με το αν είναι δυνατόν να βρέξουμε καθόλου μια βιολέτα. Υπάρχει η άποψη ότι, δεδομένου ότι το φυτό έχει δασύτριχα φύλλα, αυτό είναι απολύτως αδύνατο να γίνει. Υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτό – η σπασμένη επιφάνεια στεγνώνει πραγματικά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, οι βιολέτες αγαπούν πολύ τις διαδικασίες ντους, αλλά με την προϋπόθεση ότι πραγματοποιούνται σωστά και τακτοποιημένα. Οι βιολέτες μπορούν να ψεκαστούν, αλλά πρέπει να ληφθεί μέριμνα ώστε το νερό να μην εισέλθει στο κέντρο της πρίζας. Διαφορετικά, μπορεί να σαπίσει. Μια άλλη απόχρωση: θάμνοι με υγρά φύλλα δεν πρέπει να πιαστούν σε ρεύμα ή ηλιακό φως. Μια υγρή βιολέτα θα εξαφανιστεί από μια ριπή κρύου ανέμου και θα εμφανιστούν εγκαύματα από τις ακτίνες του ήλιου.

Όσον αφορά το Epin, το φάρμακο απορροφάται από το φυτό μόνο μετά από άμεση επαφή με το εναέριο τμήμα του. Δεν απορροφάται από τις ρίζες, οπότε απλά δεν έχει νόημα το πότισμα των λουλουδιών.

Έτσι, οι βιολέτες μπορούν να ψεκαστούν με Epin, καθώς αυτός είναι ο μόνος τρόπος χρήσης του ρυθμιστή ανάπτυξης..

Πότε και πώς να επεξεργαστείτε τις βιολέτες με το Epin?

βιολέτεςΓια να αυξηθεί η αντίσταση των βιολετί σε ασθένειες και οι μεταβαλλόμενες συνθήκες κράτησης καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, συνιστάται να τα ψεκάσετε με ρυθμιστικό σε τρεις κύκλους:

  1. Την άνοιξη – για προσαρμογή μετά το χειμώνα σε συνθήκες ξηρού αέρα στο σπίτι.
  2. Το καλοκαίρι – για να αντιμετωπίσετε τη ζέστη και τα ρεύματα κατά τον αερισμό.
  3. Φθινόπωρο – για προετοιμασία για τη χειμερινή περίοδο.

Αρκεί να ψεκάσετε τους θάμνους κάθε 2 εβδομάδες. Αυτός είναι ο χρόνος που χρειάζεται για να διαλυθεί πλήρως το Epin σε ένα φυτό..

Το διάλυμα εργασίας παρασκευάζεται απλά: για 1 λίτρο νερό, πρέπει να προσθέσετε 8 σταγόνες Epin. Επιπλέον, λίγο ξύδι ή κιτρικό οξύ, επειδή το νερό με αλκαλική αντίδραση δεν είναι κατάλληλο για το παρασκεύασμα..

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Epin – βίντεο

Previous Post
Ismerkedés a málnával Az orosz büszkeség vagy az oroszországi hősök még mindig megmaradtak
Next Post
Γιατί είναι απαραίτητη μια πέργκολα για την καλλιέργεια βατόμουρων;