15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dedmoroztv.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Πώς να επιλέξετε ένα κρεβάτι σοφίτας για παιδιά

κρεβάτι σοφίτας για παιδιά Ο σχεδιασμός και η διάταξη ενός παιδικού δωματίου απαιτεί μια υπεύθυνη προσέγγιση, εδώ είναι σημαντικό να σκεφτούμε τα πάντα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στον χώρο ύπνου, πρέπει να είναι όχι μόνο άνετος, αλλά και λειτουργικός. Ένα κρεβάτι σοφίτας για παιδιά θεωρείται εξαιρετική επιλογή. Ο σχεδιασμός αυτού του μοντέλου περιέχει ένα άνετο μέρος για ύπνο και διαθέτει επιπλέον ντουλάπια και ράφια για την αποθήκευση διαφόρων πραγμάτων. Αυτό μπορεί να είναι ρούχα, βιβλία, σχολικά είδη, παιχνίδια και άλλα βασικά είδη. Η δομή αποτελείται από δύο ορόφους. Για το λόγο αυτό, εγκαθίστανται εύκολα σε ένα μικρό δωμάτιο και καταλαμβάνουν μια πολύ μικρή περιοχή. Φυσικά, αυτές δεν είναι όλες οι θετικές ιδιότητες που διαθέτουν τα έπιπλα αυτού του τύπου..

Κύρια πλεονεκτήματα

εξοικονόμηση χώρου Το κρεβάτι σοφίτας για παιδιά έχει πρόσφατα μεγάλη ζήτηση, αυτό οφείλεται στις μοναδικές του ιδιότητες. Κατά κανόνα, έχει ένα κρεβάτι και βρίσκεται στο πάνω μέρος της δομής. Αλλά στο κάτω τμήμα μπορεί να υπάρχει οτιδήποτε σας αρέσει – ένα γραφείο, μια ντουλάπα, ράφια, συρτάρια. Συνήθως, κάθε γονέας εξοπλίζει το κρεβάτι, όπως του βολεύει, για το λόγο αυτό, συχνά παραγγέλνεται σύμφωνα με τις προτιμήσεις του πελάτη..

Τα παιδικά κρεβάτια σοφίτας έχουν σημαντικά θετικά χαρακτηριστικά που τα καθιστούν τα πιο δημοφιλή και απαιτητικά:

 1. Πολυλειτουργικότητα. Τα μοντέρνα μοντέλα περιλαμβάνουν άνετο χώρο ύπνου και χαμηλότερο διαμέρισμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διαφορετικές ανάγκες. Μπορεί να είναι ένας υπέροχος χώρος εργασίας που μπορεί να χωρέσει ένα γραφείο υπολογιστή και πολλά ράφια. Εάν είναι επιθυμητό, ​​ένας καναπές και μια ντουλάπα μπορούν να εγκατασταθούν εύκολα στην κάτω βαθμίδα..
 2. Υπάρχει πάντα η δυνατότητα μετατροπής του κατώτερου επιπέδου. Καθώς το παιδί μεγαλώνει, μπορεί να αλλάξει, να συμπληρωθεί.
 3. Εξαιρετική εξοικονόμηση χώρου. Το πολυλειτουργικό παιδικό κρεβάτι μπορεί εύκολα να χωρέσει σε ένα μικρό δωμάτιο. Και ο ελεύθερος χώρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εγκατάσταση ενός αθλητικού τοίχου ή ενός μικρού καναπέ για τους επισκέπτες.
 4. Θα εξοικονομήσει χώρο και χρήματα. Θα εξαλείψει την ανάγκη αγοράς επιπλέον επίπλων – ντουλάπες, τραπέζια, καναπέδες, ντουλάπια. Επιπλέον, αυτά τα σχέδια έχουν ένα ευρύ φάσμα τιμών, μεταξύ των οποίων μπορείτε να επιλέξετε την πιο αποδεκτή.
 5. Καλή οργάνωση και χωροθέτηση ιστότοπου. Πιθανώς πολλές μητέρες γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να διδάξετε ένα παιδί να είναι σε τάξη, αλλά με τη βοήθεια αυτών των δομών, αυτό μπορεί να γίνει πολύ πιο εύκολο.
 6. Κομψός και ευέλικτος σχεδιασμός. Πολλοί κατασκευαστές προσφέρουν όμορφες και πρωτότυπες επιλογές για αυτά τα σχέδια. Θα ταιριάζουν απόλυτα στον μοντέρνο σχεδιασμό ενός παιδικού δωματίου, θα κάνουν το δωμάτιο πιο λειτουργικό και φωτεινό.

Συχνά υπάρχουν μοντέλα προς πώληση που μπορούν εύκολα να μεταμορφωθούν. Για παράδειγμα, ένα κρεβάτι με μια τσουλήθρα και ένα παιδότοπο καθώς μεγαλώνει το παιδί μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε σχέδιο για έναν έφηβο · αντί για μια τσουλήθρα και ένα σπίτι, μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα τραπέζι υπολογιστή, καναπέ, ντουλάπα, ντουλάπι.

Προβολές

Τα κρεβάτια σοφίτας για δύο παιδιά ή για ένα παιδί διατίθενται σε διαφορετικές εκδόσεις. Μπορεί να διαφέρουν ως προς το σχήμα, τη λειτουργικότητα, τα πρόσθετα ερμάρια, τα τραπέζια, τους καναπέδες, τα αξεσουάρ παιχνιδιού. Αλλά τα πιο δημοφιλή μοντέλα είναι αυτά που μπορούν να έχουν χώρο εργασίας, παιχνιδιού ή αθλητισμού, πρέπει επίσης να είναι εξοπλισμένα με πρόσθετα ερμάρια και συρτάρια για την αποθήκευση πραγμάτων και ρούχων..

Ωστόσο, για να μην μπερδευτείτε ανάμεσα στην τεράστια ποικιλία που προσφέρουν πολλοί κατασκευαστές, αξίζει να λάβετε υπόψη τα δημοφιλή μοντέλα. Φροντίστε να δώσετε προσοχή στις σημαντικές ιδιότητες και ιδιότητες τους..

Κλασσικός

κλασική έκδοσηΤο κλασικό κρεβάτι σοφίτας για παιδιά είναι ένα τυπικό σχέδιο που έχει μια κουκέτα στον επάνω όροφο. Η πρώτη βαθμίδα είναι εξοπλισμένη σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις επιθυμίες του ιδιοκτήτη. Το ύψος του κρεβατιού εξαρτάται από την ηλικία του παιδιού – για παιδιά προσχολικής ηλικίας αξίζει να χρησιμοποιήσετε επιλογές με ύψος 130 έως 160 cm, αλλά για μαθητές και εφήβους, είναι κατάλληλο ένα σοφίτα, το ύψος του οποίου είναι από 160 έως 180 εκ.

Τα μοντέλα αυτού του τύπου παράγονται σε διαφορετικές επιλογές διαμόρφωσης:

 1. Με φωτεινή και πολύχρωμη διακόσμηση. Μπορούν να διακοσμηθούν με τη μορφή θαλάσσιου ή διαστημικού πλοίου, σπιτιού, κάστρου, λεωφορείου..
 2. Πρακτικές και βολικές είναι οι επιλογές με κενό κατώτατο επίπεδο. Η περιοχή του, αν το επιθυμείτε, μπορεί να μετατραπεί σε μια άνετη παιδική χαρά ή αθλητικό γήπεδο.
 3. Μια εξαιρετική επιλογή θα ήταν ένα γωνιακό κρεβάτι σοφίτας για δύο παιδιά, το οποίο έχει διπλό κρεβάτι στην επάνω βαθμίδα.
 4. Δομές με διπλό κρεβάτι, το οποίο βρίσκεται στην πρώτη βαθμίδα.
 5. Κρεβάτι στη σοφίτα με καναπέ στον κάτω όροφο ή με επιπλέον χώρο ύπνου με πτυσσόμενη δομή. Αυτή η επιλογή θα είναι βολική για εκείνους που συχνά πρέπει να αφήσουν επισκέπτες για τη νύχτα..

Εκτός από τη διακόσμηση και τη διακόσμηση, τα κρεβάτια σοφίτας μπορούν να βαφτούν σε διαφορετικά χρώματα. Η επιλογή του χρώματος εξαρτάται από το φύλο του παιδιού για το οποίο θα χρησιμοποιηθούν τα έπιπλα. Εάν προορίζεται για δύο παιδιά διαφορετικών φύλων, τότε μπορείτε να προτιμήσετε ουδέτερους τόνους – μπεζ, πράσινο, κίτρινο, μοβ. Εάν είναι επιθυμητό, ​​μπορούν να συμπληρωθούν με ένα θόλο που θα καλύπτει τον χώρο ύπνου..

Με χώρο εργασίας

κρεβάτι σοφίτας με χώρο εργασίαςΈνα κρεβάτι σοφίτας με χώρο εργασίας θα είναι μια εξαιρετική επιλογή για φοιτητή και έφηβο. Αυτό το προϊόν έχει συνήθως δύο επίπεδα – στην επάνω βαθμίδα υπάρχει ένας άνετος χώρος ύπνου και στην κάτω βαθμίδα υπάρχουν διάφορες συσκευές για μελέτη και εργασία – γραφείο υπολογιστή, συρτάρια και ράφια για βιβλία, κομοδίνα και ντουλάπες. Πρέπει να υπάρχει μια άνετη καρέκλα που δεν θα προκαλέσει ενόχληση.

Τα προϊόντα με χώρο εργασίας έχουν διαφορετικούς τύπους τραπεζιών:

 • ένα κλασικό τραπέζι με ευθεία δομή, η επιφάνεια του τραπεζιού μπορεί να έχει ορθογώνιο ή στρογγυλό σχήμα.
 • μοντέλα με πτυσσόμενο ή αναδιπλούμενο τραπέζι θεωρούνται βολικά, τα οποία μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν σε ειδικό ντουλάπι.
 • γωνιακό τραπέζι, το οποίο εξοικονομεί χώρο στο κάτω μέρος.
 • υπολογιστή, συμπληρώνεται επιπλέον με συρτάρια και ράφια.

Οι παράμετροι του χώρου εργασίας του τραπεζιού πρέπει να είναι πάνω από 60 cm σε πλάτος και μήκος. Ο δείκτης του ύψους της δομής συνήθως εξαρτάται από το ύψος του παιδιού, αλλά δεν πρέπει να είναι μικρότερος από 50-80 cm.

Φωτογραφία σοφίτας βρεφικού κρεβατιού με χώρο εργασίας

τραπέζι μελέτης και κρεβάτι κατασκευή με ντουλάπι επιλογή για κορίτσι σχέδιο με γωνιακό ντουλάπι

Παιδικό κρεβάτι στη σοφίτα με τραπέζι χαμηλο μοντελο κρεβάτι σοφίτας με τραπέζι και συρτάρια κρεβάτι σοφίτας για έφηβο

Με ντουλάπα

σχέδιο με ευρύχωρη ντουλάπαΤα προϊόντα που διαθέτουν ντουλάπα και συρταριέρα είναι εξαιρετικά μέσα για την αποθήκευση μεγάλου αριθμού πραγμάτων και ρούχων. Αυτά τα σχέδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο για παιδικά δωμάτια, αλλά και για σαλόνια. Συχνά είναι εξοπλισμένα με μια ευρύχωρη ντουλάπα που είναι κατάλληλη για την αποθήκευση πραγμάτων και ρούχων για όλη την οικογένεια..

Στα κρεβάτια σοφίτας για παιδιά, η χαμηλότερη βαθμίδα μπορεί να εξοπλιστεί σε διαφορετικές εκδόσεις:

 1. Η παρουσία ενός μεγάλου συρταριού κάτω από το κάτω μέρος της κουκέτας. Μπορεί να εφαρμοστεί σε κλινοσκεπάσματα, βρεφικά ρούχα, παιχνίδια.
 2. Ενσωματωμένη ντουλάπα με γωνιακό ή ίσιο σχήμα.
 3. Κρεβάτι στη σοφίτα με συρτάρια, σκαλοπάτια και κομοδίνα, τα οποία είναι ιδανικά για την αποθήκευση σχολικών ειδών, βιβλίων, πραγμάτων.
 4. Επιπλέον, τα κρεβάτια είναι εξοπλισμένα με ανοιχτά ράφια. Είναι ιδανικά για βιβλία και είδη για μωρά..

Εάν το κρεβάτι της σοφίτας είναι κατόπιν παραγγελίας, τότε θα πρέπει πρώτα να συζητήσετε τη θέση του ντουλαπιού στην κάτω βαθμίδα. Μπορεί να είναι στο κέντρο, στη δεξιά ή την αριστερή πλευρά, στην περιοχή της γωνίας του κρεβατιού..

Τα μικρά ερμάρια, αν το επιθυμείτε, μπορούν να συμπληρωθούν με ένα γραφείο και μια πολυθρόνα. Αλλά τα μετατρέψιμα ντουλάπια θα σας επιτρέψουν να κρύψετε μια επιτραπέζια ή μια πρόσθετη κουκέτα μέσα στη δομή.

Με χώρο παιχνιδιού

κρεβάτι σοφίτας με χώρο παιχνιδιούΠολλά καταστήματα επίπλων έχουν συχνά κρεβάτι με χώρο παιχνιδιού πάνω ή κάτω. Αυτά τα μοντέλα θα ταιριάζουν απόλυτα σε ένα μικρό παιδικό δωμάτιο, ενώ θα το κάνουν πιο λειτουργικό και κομψό. Και οι εξοπλισμένες επιλογές για αγόρια και κορίτσια με χώρους παιχνιδιού ή αθλητισμού θα έχουν θετικό αντίκτυπο στην ανάπτυξη του παιδιού..

Τα κρεβάτια σοφίτας με χώρο παιχνιδιού και αθλητισμού διατίθενται σε διαφορετικές εκδόσεις, όλα εξαρτώνται από τη διαμόρφωση και τη διαθεσιμότητα πρόσθετων στοιχείων:

 1. Εάν χρησιμοποιείται ένα αρχικό κρεβάτι σοφίτας με μια τσουλήθρα, το φυτώριο μπορεί να γίνει όχι μόνο λειτουργικό, αλλά και απίστευτα όμορφο. Τα παιδιά θα χαρούν να παίξουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια και να ξεφύγουν από το αγαπημένο τους στοιχείο ψυχαγωγίας..
 2. Για την ανάπτυξη και εφαρμογή διαφόρων ασκήσεων, ο αθλητικός χώρος μπορεί να συμπληρωθεί με σχοινιά, δίχτυα, σκάλες.
 3. Σε πολλά παιδιά αρέσει μια ποικιλία γυμναστικού εξοπλισμού, εγκάρσιες ράβδοι, δαχτυλίδια, οριζόντιες ράβδοι.

κρεβάτι στη σοφίτα με ένα σπίτι από κάτωΤο κρεβάτι στη σοφίτα με ένα σπίτι από κάτω για αγόρια είναι συχνά φτιαγμένο σε διάφορα σχήματα και στυλ. Ιδιαίτερα δημοφιλή είναι τα μοντέλα με τη μορφή διαστημόπλοιου, αυτοκινήτου, λεωφορείου, σκηνής στο δάσος, κάστρου ιπποτών. Γίνονται εξαιρετικοί χώροι για ενδιαφέροντα και συναρπαστικά παιχνίδια με φίλους..

Αλλά μην ξεχνάτε τα κορίτσια, οι κατασκευαστές επίπλων έχουν επίσης ετοιμάσει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών για αυτά – κουκλόσπιτα, παραμυθένια κάστρα. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένα με εργαλεία για δημιουργικότητα και παιχνίδι.

Χαμηλός

χαμηλό κρεβάτι πατάριΈνα χαμηλό κρεβάτι στη σοφίτα με μια κούνια στο κάτω μέρος ή στο επάνω μέρος είναι ένα εξαιρετικό μέρος για ύπνο για μικρά παιδιά. Συνιστάται για βρέφη ηλικίας 2 έως 5 ετών..

Σημαντικά κριτήρια για αυτήν τη συσκευή περιλαμβάνουν:

 • συνήθως τα χαμηλά μοντέλα είναι εξοπλισμένα με ένα μικρό χώρο ύπνου.
 • το μέγεθος του ύψους του προϊόντος από το δάπεδο δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερο από 1 μέτρο.
 • στο κάτω τμήμα, μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα μικρό τραπέζι, κομοδίνα, συρτάρια, ερμάρια για την αποθήκευση ρούχων, πραγμάτων, παιχνιδιών.
 • Τα συμπαγή μοντέλα διαθέτουν αναδιπλούμενα εξαρτήματα που εξοικονομούν χώρο και χρήματα. Κατά την εγκατάστασή τους, δεν χρειάζεται να αγοράσετε επιπλέον ντουλάπια και βάθρα..

Για δύο

κρεβάτι σοφίτας για δύοΤο κρεβάτι στη σοφίτα για δύο παιδιά είναι μια δομή δύο επιπέδων, στην οποία υπάρχουν δύο κουκέτες κάτω και πάνω. Φυσικά, αυτή είναι μια τυπική επιλογή, οι κατασκευαστές προσφέρουν άλλα πιο λειτουργικά και πρωτότυπα μοντέλα που είναι ιδανικά για πολλά παιδιά..

κρεβάτι στη σοφίτα με καναπέΟι τύποι μοντέλων για δύο περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 1. Με δύο κουκέτες που είναι κάθετες. Το κάτω μέρος μπορεί επιπλέον να είναι ένα γραφείο υπολογιστή, μια ντουλάπα, ένα κομοδίνο.
 2. Κρεβάτια σοφίτας για παιδιά διαφορετικών ηλικιών. Για παράδειγμα, στην κορυφή μπορεί να υπάρχει ένας ευρύχωρος χώρος ύπνου για έναν μαθητή ή έναν έφηβο, και από κάτω υπάρχει ένα μικρό κρεβατάκι για ένα παιδί ηλικίας 2 έως 5 ετών..
 3. Σοφίτα κουκέτα με αναδιπλούμενη σκάλα. Σε αυτήν την έκδοση, οι κουκέτες βρίσκονται πάνω και κάτω, αλλά επιπλέον υπάρχει αναδιπλούμενη σκάλα, συρτάρια, ντουλάπες, τραπέζια.
 4. Κρεβάτι με δύο κουκέτες, κάτω από το οποίο μπορεί να υπάρχει καναπές με πτυσσόμενη δομή.

Υλικά κατασκευής

Ιδιαίτερη σημασία έχουν τα υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένα τα παιδικά κρεβάτια σοφίτας. Φυσικά, δεν είναι όλα τα θεμέλια υψηλής ποιότητας, αλλά τα παιδικά έπιπλα είναι συνήθως κατασκευασμένα μόνο από υποαλλεργικά υλικά. Ωστόσο, κατά την επιλογή, αξίζει να μελετήσετε προσεκτικά τον τύπο του υλικού, όχι μόνο η διάρκεια ζωής του προϊόντος εξαρτάται από αυτό, αλλά και η υγεία του μωρού.

Ο παρακάτω πίνακας περιέχει δημοφιλή είδη υλικών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή βρεφικών κρεβατιών..

Υλικό Περιγραφή
Μέταλλο Τα προϊόντα από μεταλλική βάση έχουν υψηλή αντοχή και ανθεκτικότητα. Είναι πολύ ελαφριά, επομένως είναι εύκολο να εγκατασταθούν. Διακρίνονται επίσης από απλή φροντίδα, αρκεί να τα σκουπίσετε με ένα υγρό πανί, όλη η σκόνη και η βρωμιά αφαιρούνται εντελώς.
Ξύλο Ένα παιδικό κρεβάτι με σοφίτα για ένα ή δύο, το οποίο είναι κατασκευασμένο από ξύλο, είναι η καλύτερη και ασφαλέστερη επιλογή. Αλλά πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για το γεγονός ότι τα έπιπλα από μασίφ ξύλο έχουν υψηλό κόστος, αλλά η ποιότητά του το δικαιολογεί πλήρως. Το δέντρο έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, είναι ασφαλές για την υγεία, δεν εκπέμπει τοξικές ουσίες και έχει όμορφη εμφάνιση. Αλλά για τα παιδιά, συνιστάται να αγοράζετε επιλογές που δεν έχουν τελειώσει με επίστρωση βαφής στην κορυφή, επειδή μπορούν να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία. Θα πρέπει να προτιμάτε τα γυαλισμένα κρεβάτια..
MDF Αυτή η συντομογραφία σημαίνει λεπτό διασκορπισμένο κλάσμα δέντρου. Κατά τη διάρκεια της παραγωγής, τα μικρά πατατάκια στεγνώνουν καλά, υποβάλλονται σε επεξεργασία με ειδικές ουσίες και πιέζονται θερμά. Τα έπιπλα από MDF είναι ασφαλή για την υγεία των παιδιών, ενώ έχουν λογικές τιμές.
Μοριοσανίδες Σημαίνει πλαστικοποιημένη μοριοσανίδα. Λόγω του ότι το υλικό είναι πλαστικοποιημένο, γίνεται απολύτως ασφαλές για την υγεία. Είναι πολύ ανθεκτικό, ανθεκτικό στην υγρασία, δεν επηρεάζεται από μούχλα και μούχλα, έχει όμορφη υφή.
Σε συνδυασμό Αυτό σημαίνει τη χρήση διαφόρων τύπων υλικού, για παράδειγμα, το πλαίσιο της κουκέτας είναι κατασκευασμένο από ξύλο, η πλάτη και οι πλευρές είναι από μέταλλο και τα διακοσμητικά στοιχεία από πλαστική βάση. Όλα τα υλικά συνδυάζονται τέλεια, ενώ είναι ασφαλή για την υγεία και δεν εκπέμπουν επιβλαβείς ουσίες.

Σημαντικά κριτήρια επιλογής

πρακτικότητα και άνεσηΓια να επιλέξετε ένα άνετο και υψηλής ποιότητας κρεβάτι σοφίτας στο φυτώριο, όταν το αγοράζετε, θα πρέπει να λάβετε υπόψη πολλά σημαντικά κριτήρια και αποχρώσεις:

 1. Οι επιλογές των παιδιών έχουν σχεδιαστεί για βάρος έως 70 κιλά.
 2. Ένα κρεβάτι σοφίτας για έναν έφηβο και ένα παιδί ηλικίας 2 ετών και άνω πρέπει να έχει ισχυρά εξαρτήματα και ισχυρούς συνδετήρες. Αυτό θα επιτρέψει να αντέξει όχι μόνο ένα μικρό παιδί, αλλά και ένα μαθητή..
 3. Η σκάλα πρέπει να έχει κουπαστή και να είναι όσο το δυνατόν πιο σταθερή..
 4. Το ύψος του προϊόντος πρέπει να επιλέγεται σύμφωνα με το ύψος και την ηλικία του παιδιού.
 5. Η δομή πρέπει να είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας, φιλικά προς το περιβάλλον και υποαλλεργικά υλικά.
 6. Το ύψος των πλευρών πρέπει να είναι κατάλληλο έτσι ώστε το παιδί να μην πέσει από τη δεύτερη βαθμίδα.
 7. Όλες οι γωνίες, τα προεξέχοντα μέρη πρέπει να έχουν λεία σχήματα.

Εάν λάβετε υπόψη όλες τις σημαντικές απαιτήσεις, τότε μπορείτε να αγοράσετε ένα κρεβάτι σοφίτας υψηλής ποιότητας για ένα παιδί που θα ταιριάζει πλήρως. Ωστόσο, μην ξεχνάτε τη λειτουργικότητα και το σχεδιασμό της δομής, αυτό είναι επίσης σημαντικό. Το προϊόν πρέπει να έχει ντουλάπια, κομοδίνα, συρτάρια. Για λόγους ευκολίας, ενδέχεται να παρέχεται γραφείο υπολογιστή και καρέκλα. Το κύριο πράγμα είναι ότι το παιδί και οι γονείς αρέσουν στο κρεβάτι..

Φτιάχνουμε ένα κρεβάτι σοφίτας για παιδιά με τα χέρια μας – βίντεο

Previous Post
Megismerkedünk a csodálatos rudbeckia aranylabda ültetésének és gondozásának szabályaival
Next Post
Τι κρεατοελιές τρώνε στον κήπο και μπορούν να καταστρέψουν την καλλιέργεια