15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dedmoroztv.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Οδηγίες βήμα προς βήμα για την εγκατάσταση ενός πάγκου στον κήπο

άνετος πάγκος στην περιοχή αναψυχής Ένας πάγκος κήπου που φτιάχνετε μόνοι σας δεν είναι μόνο έπιπλα για χαλάρωση, αλλά ένα στοιχείο για τη διακόσμηση ενός προσωπικού οικοπέδου. Χάρη στους αυθεντικούς πάγκους του δρόμου, μπορείτε να δημιουργήσετε ολόκληρες συνθέσεις σε σχεδιασμό τοπίου, οι οποίες θα ευχαριστήσουν τα βλέμματα των οικοδεσποτών, των καλεσμένων και άλλων. Αυτό θα γίνει η απλούστερη, πιο προσιτή και αποκλειστική επιλογή για τον κήπο σας, αφού δεν είναι δύσκολο να φτιάξετε έναν πάγκο με τα χέρια σας. Αρκεί να επιλέξετε τον επιθυμητό σχεδιασμό και τα υλικά, να επιλέξετε τη σωστή τοποθεσία και να βάλετε λίγη φαντασία.

Διαβάστε επίσης το άρθρο: Αποστράγγιση DIY γύρω από το σπίτι!

Εύρεση κατάλληλης τοποθεσίας για πάγκο

Γιατί η επιλογή της θέσης είναι τόσο σημαντική για την τοποθέτηση πάγκου κήπου; Εάν ένα προσωπικό οικόπεδο χρειάζεται έναν πάγκο, τότε θα δαπανηθεί πολύς χρόνος σε αυτό το μέρος. Ως εκ τούτου, η θέα που θα ανοίξει μπροστά στους καθισμένους και η γύρω ατμόσφαιρα είναι πολύ σημαντική..

Σχετικοί και σχετικοί συνδυασμοί:

 1. Πάγκοι για εξοχικές κατοικίες από μέταλλο και ξύλο, δηλαδή εκείνες με σφυρηλάτηση στο πλαίσιο, θα ταιριάζουν απόλυτα σε κήπους όπου υπάρχουν πολλά δέντρα με μεγάλες κορώνες και χνουδωτούς θάμνους.μεταλλικός πάγκος με σφυρήλατη πλάτη
 2. Οι ανοιχτοί ρομαντικοί πάγκοι από πλαστικό ή ξύλο και μέταλλο είναι ιδανικοί για αμπελώνες με νεαρά δέντρα και ανθισμένους μπροστινούς κήπους.ρομαντικός πάγκος ανοιχτού τύπου
 3. Τακτοποιημένοι πάγκοι στο στυλ του μινιμαλισμού θα πάνε καλά με έναν πράσινο φράκτη, θα φαίνονται καλά κοντά σε μικρές τεχνητές λίμνες και ανθισμένα παρτέρια.πάγκος στο στυλ του μινιμαλισμού
 4. Τραχύ ξύλινοι πάγκοι σε ρετρό στυλ θα ταιριάζουν καλά στην ατμόσφαιρα εξωτικών φυτών, ασυνήθιστων καμπυλωτών κορμών ή απλώς τεράστια παλιά δέντρα.τραχύς ξύλινος πάγκος
 5. Ένα κατάστημα διακοσμημένο με διακοσμητικά αντικείμενα όπως μαξιλάρια, μαλακά μπράτσα, υφασμάτινο κάθισμα και άλλες λεπτομέρειες θα βρει την ιδανική του θέση σε βεράντα ή σε εξωτερικό κιόσκι. Για τέτοιους χώρους, θα πρέπει να επιλέξετε ένα σχέδιο πάγκου στο ίδιο στυλ με τα υπάρχοντα είδη διακόσμησης..κατάστημα με μαλακά είδη διακόσμησης
 6. Κάτω από ένα μεγάλο δέντρο που απλώνεται, μπορείτε να εγκαταστήσετε έναν πάγκο ταλάντευσης ή να τοποθετήσετε έναν κλασικό πάγκο με πλάτη. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε αντικείμενα για να καθίσετε κοντά στο μέρος όπου τα παιδιά βρίσκονται μακριά από τον ελεύθερο χρόνο τους. Είναι σημαντικό να προσέχετε ότι υπάρχει σκιά..παγκάκι κούνιας

Προπαρασκευαστικές εργασίες: από πού να ξεκινήσετε

πάγκος στον κήπο για δύοΑφού επιλέξετε το βέλτιστο μέρος για την εγκατάσταση του πάγκου κήπου, μπορείτε να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε το μελλοντικό προϊόν. Πρέπει να ξεκινήσετε με προκαταρκτικούς υπολογισμούς και προγραμματισμό:

 1. Προσδιορισμός του μεγέθους. Κατά τη δημιουργία ενός πάγκου με τα χέρια σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έτοιμους υπολογισμούς παραμέτρων που μπορείτε να βρείτε στο Διαδίκτυο ή μπορείτε να σχεδιάσετε ένα μεμονωμένο μοντέλο, το οποίο θα διαρκέσει λίγο περισσότερο χρόνο..
 2. Σκεφτείτε τη μέθοδο στερέωσης της πλάτης. Είναι πολύ πιο εύκολο και γρηγορότερο να φτιάξετε έναν συνηθισμένο πάγκο χωρίς πλάτη. Αλλά με τις πλάτες, τα μοντέλα φαίνονται όχι μόνο πιο συμφέρουσα, ανοίγουν ένα ευρύ φάσμα δημιουργικότητας και είναι πολύ πιο βολικό στη χρήση..
 3. Σχεδιασμός ποδιών. Για να προσδιορίσετε αυτήν την παράμετρο, πρέπει να βασιστείτε στην κινητικότητα του προϊόντος. Για παράδειγμα, σταθερές κατασκευές μπορούν να αγκυρωθούν στο έδαφος με τσιμέντο..

Το καλύτερο από όλα, τα έτοιμα σχέδια και οι φωτογραφίες των πάγκων κήπου με τα χέρια σας βοηθούν στον προσδιορισμό όλων των απαραίτητων παραμέτρων..

Επισκόπηση όλων των ειδών υλικών

παλιός ξύλινος πάγκοςΟι πάγκοι κήπου DIY μπορούν να δημιουργηθούν από διάφορα υλικά, καθένα από τα οποία έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Η γνώση αυτών των αποχρώσεων θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε κάθε υλικό..

Το ξύλο θεωρείται ένα ευπροσάρμοστο υλικό για τη δημιουργία οποιουδήποτε επίπλου, συμπεριλαμβανομένων των επίπλων εξωτερικού χώρου..

ξυλόγλυπτος πάγκοςΓια τα χαρακτηριστικά του κήπου, τα είδη ξύλου δεν έχουν πραγματικά σημασία, αλλά είναι καλύτερο να επιλέξετε ποικιλίες που είναι ευκολότερες στην επεξεργασία και διακρίνονται από την ξηρότητα. Ένας πάγκος φτιαγμένος από ξύλο θα φαίνεται καλύτερα αν έχει επιλεγεί ένα μέρος της συστοιχίας χωρίς ελαττώματα.

πάγκος κήπου από πλαστικόΤο πλαστικό σας επιτρέπει να δημιουργείτε ελαφριά προϊόντα που μεταφέρονται εύκολα. Αυτό το υλικό αντιπροσωπεύεται από μια τεράστια ποικιλία όλων των ειδών αποχρώσεων. Αλλά το πλαστικό έχει επίσης τα μειονεκτήματά του, όπως:

 • φθηνή εμφάνιση του προϊόντος.
 • χαμηλή αξιοπιστία.
 • έκθεση σε εξουθένωση?
 • δυσκολίες στη διαδικασία παραγωγής.

μεγάλο πάγκο από πλαστικόΕάν έχετε δεξιότητες συγκόλλησης, η διαδικασία δημιουργίας ενός προϊόντος διευκολύνεται σημαντικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε υγρά καρφιά για στερέωση.

πέτρινος πάγκοςΗ πέτρα δίνει στους τελικούς πάγκους μια πολύ ασυνήθιστη εμφάνιση και ιδιαίτερη πολυπλοκότητα. Τα είδη αναψυχής είναι ιδανικά για κάθε στυλ ενός ήδη σχεδιασμένου τοπίου.

πάγκος και τραπέζι από φυσική πέτρα

μεταλλικός πάγκος κήπουΑλλά αυτό το υλικό είναι πιο κατάλληλο για καθιερωμένη παραγωγή, καθώς είναι πολύ πιο δύσκολο να φτιάξετε ένα κατάστημα με τα χέρια σας από πέτρα παρά από άλλα υλικά. Επιπλέον, η πέτρα έχει επίσης πολλά μειονεκτήματα:

 • δυσκολίες στην κίνηση ·
 • σκληρότητα επιφάνειας και έλλειψη άνεσης ενώ κάθεστε.
 • μια γυμνή πέτρινη επιφάνεια είναι επιβλαβής για την υγεία εάν κάθεστε σε αυτήν χωρίς πρόσθετη μόνωση.

πρωτότυπος σχεδιασμός πάγκου από μέταλλο και ξύλοΤο μέταλλο φαίνεται πάντα κομψό στο σχεδιασμό τοπίου. Η χειροποίητη σφυρηλάτηση θα κάνει τον πάγκο το ιδανικό μέρος για τον κήπο σας.

Πολύ συχνά σε τελικά προϊόντα, χρησιμοποιείται συνδυασμός μετάλλου με άλλα υλικά, πιο συχνά με ξύλο, το γυαλί φαίνεται επίσης υπέροχο.

Τα βασικά κριτήρια για έναν σωστό πάγκο

δύο πάγκους στην περιοχή αναψυχήςΟποιοσδήποτε πάγκος που θα φτιάξετε μόνοι σας θα πρέπει να γίνει όχι μόνο η καλύτερη διακοσμητική διακόσμηση για τον κήπο σας, αλλά και να πληροί ορισμένες απαιτήσεις:

 1. Να είστε ασφαλείς – δεν μπορούν να γίνουν λάθη ή ανακριβείς υπολογισμοί κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού. Εάν ο σχεδιασμός του προϊόντος δεν είναι αξιόπιστος, τότε μπορεί να αισθανθείτε δυσφορία και να υποβληθείτε σε αυξημένο κίνδυνο τραυματισμού κατά τη λειτουργία. Επομένως, πρέπει να επιλέξετε μόνο υλικά υψηλής ποιότητας, συνδετήρες και αξεσουάρ..
 2. Αντοχή σε εξωτερικούς παράγοντες – για να αυξήσετε την ανθεκτικότητα και τη διατήρηση της αρχικής εμφάνισης, αξίζει να προτιμάτε τα στερεά υλικά. Εάν υποτίθεται ότι σχεδιάζεται ένας πάγκος από ξύλο, τότε είναι απαραίτητη η πρόσθετη επεξεργασία του υλικού, η οποία θα του δώσει αξιόπιστη προστασία..
 3. Η άνεση είναι θεμελιώδης απαίτηση για κάθε θέση καθίσματος και ανάπαυσης. Επομένως, μια τέτοια στιγμή πρέπει να ληφθεί υπόψη εκ των προτέρων στο στάδιο του σχεδιασμού..

Δημιουργία πάγκου από παλέτες

πάγκος παλετώνΗ απλούστερη και πιο προσιτή έκδοση ενός πάγκου από ξύλο είναι ένα προϊόν κατασκευασμένο από παλέτες. Εάν προσθέσετε λίγη φαντασία στη διαδικασία εργασίας, τότε μπορείτε να πάρετε ένα μοναδικό και πρωτότυπο αντικείμενο για το τοπίο. 3-4 ξύλινες παλέτες θα είναι αρκετές, μερικές από αυτές θα πρέπει να χωριστούν σε πολλά ακόμη μέρη.

Η απλούστερη επιλογή είναι η συρραφή δύο παλετών κάθετα, με αποτέλεσμα ένα κάθισμα και πλάτη.

Δεδομένου ότι οι παλέτες είναι αρκετά ογκώδεις, έτσι ώστε η δομή να μην είναι τραχιά και μεγάλη, οι παλέτες πρέπει να κοπούν σύμφωνα με τις επιλεγμένες διαστάσεις..

σύνδεση εξαρτημάτων με βίδες αυτοεπιπεδώματοςΌλα τα μέρη του πάγκου θα συνδεθούν με βίδες αυτοεπιπεδώματος. Με τη βοήθεια βιδών αυτοκόλλησης, συνδέονται πλευρικές λωρίδες για να κάνουν το προϊόν πιο αξιόπιστο και ανθεκτικό, καθώς και τα πόδια του πάγκου.

Οι ίδιες οι παλέτες είναι χονδροειδές, τραχύ και ακατέργαστο υλικό, επομένως θα χρειαστεί επιπλέον λείανση για να αποφευχθούν θραύσματα στο μέλλον..

Το τελικό στάδιο δημιουργίας ενός τέτοιου πάγκου είναι η επίστρωση με χρώμα ή βερνίκι. Για άνεση στο κάθισμα, μπορείτε να κανονίσετε μαλακά ακρωτήρια ή μαξιλάρια.

Ένας πάγκος από παλιές περιττές καρέκλες

άνετος πάγκος από παλιές καρέκλεςΜπορείτε να δημιουργήσετε πάγκους κήπου με τα χέρια σας από οποιοδήποτε υλικό στο χέρι, για παράδειγμα, παλιές περιττές καρέκλες μπορούν να γίνουν. Για το τελικό προϊόν, θα χρειαστείτε 4 καρέκλες με πλάτη.

Τα καθίσματα αφαιρούνται από όλα και άλλα δύο έχουν λεπτομέρειες από την μπροστινή πλευρά..προετοιμασία παλιών καρεκλών για ανανέωση

Άλλοι πρέπει να κόψουν τα μπροστινά πόδια κάτω από τη βάση του καθίσματος..πριόνισμα των μπροστινών ποδιών

Τα τεμάχια εργασίας πρέπει να καθαρίζονται από παλιά χρώματα ή βερνίκια χρησιμοποιώντας ειδικό διαλύτη. Όταν η επίστρωση μαλακώσει, αφαιρείται με μια σπάτουλα..

Το επόμενο βήμα είναι να δημιουργήσετε τρύπες για τους πείρους. Πρέπει να τρυπηθούν σε ράφια στην μπροστινή και μπροστινή πλευρά..

Οι πείροι, νωρίτερα επικαλυμμένοι με κόλλα, εισάγονται στις προετοιμασμένες οπές..

συνδέουμε μέρη μέσω πείρωνΑφού στεγνώσει η κόλλα, μπορείτε να προσεγγίσετε τη συλλογή της βάσης πάγκου. Για να αυξηθεί η αντοχή της δομής, χρησιμοποιούνται βίδες για στερέωση. Πρέπει να περπατήσετε στην επιφάνεια του μελλοντικού προϊόντος με γυαλόχαρτο.

η βάση του καθίσματος είναι έτοιμηΓια να καθίσετε σε έναν πάγκο, πρέπει επιπλέον να επιλέξετε έναν πίνακα που είναι κατάλληλος σε μέγεθος και να κόψετε την περίσσεια πάνω του. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αρκετές στενές σανίδες, οι οποίες συγκρατούνται με κόλλα ξύλου.ένας πάγκος από παλιές καρέκλες είναι έτοιμος

Η ίδια η επιφάνεια είναι επίσης προσαρτημένη στη βάση χρησιμοποιώντας κόλλα ξύλου. Για καλύτερη συγκόλληση, τοποθετούνται βαριά αντικείμενα στο πάνω μέρος της σανίδας.

Αφού στεγνώσει εντελώς η κόλλα, καλύψτε το κάθισμα με ταινία κάλυψης και καλύψτε την υπόλοιπη δομή με βαφή ξύλου.

Αφού στεγνώσει το χρώμα, μπορείτε να αφαιρέσετε την κολλητική ταινία και να ανοίξετε τις σανίδες με ένα λεκέ.

Το τελευταίο βήμα είναι να καλύψετε ολόκληρο τον πάγκο με βερνίκι..

Μετατρέποντας ένα κούτσουρο σε έναν πάγκο

πάγκος κορμού κήπουΓια ένα τέτοιο κατάστημα από ξύλο, τα σχέδια θα είναι περιττά. Εδώ μπορείτε να εμπιστευτείτε πλήρως τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας. Θα χρειαστείτε ένα κούτσουρο οποιουδήποτε σχήματος σας αρέσει, μήκος περίπου 1 μέτρο και ένα αλυσοπρίονο. Όσο πιο παχύ είναι το κούτσουρο, τόσο πιο ευρύχωρος θα είναι ο πάγκος..

σημειώνουμε κούτσουραΠρέπει να εφαρμόσετε σημάνσεις στο κούτσουρο για να το κόψετε σε 2 άνισα μέρη κατά μήκος του. Το μικρότερο θα πάει πίσω και το μεγαλύτερο θα χρησιμοποιηθεί ως κάθισμα. Με τη βοήθεια αλυσοπρίονου, κόβεται ένα κούτσουρο κατά μήκος του σήματος και όλες οι παρατυπίες αφαιρούνται αμέσως.

κόψτε το τριγωνικό μέρος στο κούτσουροΣτη συνέχεια, στα μέρη που προκύπτουν, πρέπει να κόψετε ένα τριγωνικό μέρος, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως συνδετικό στοιχείο που ονομάζεται “περιστέρι”. Τέτοιες εσοχές κόβονται τόσο στο κάθισμα όσο και στο πίσω μέρος..συνεχίστε να κόβετε το κούτσουρο

Το τριγωνικό στρώμα που προκύπτει πρέπει να κοπεί σε κομμάτια και να εισαχθεί στις οπές του μελλοντικού καθίσματος και να στερεωθεί στο επάνω μέρος στο πίσω μέρος.το κούτσουρο είναι έτοιμο για στερέωση Το κατάστημα που φτιάχνεις είναι σχεδόν έτοιμο, το μόνο που μένει είναι να το διακοσμήσεις.συνδέουμε την πλάτη και το κάθισμα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μικρά κούτσουρα ως πόδια, στερεώνοντας σταθερά έναν πάγκο πάνω τους ή να πειραματιστείτε με άλλες επιλογές..

Μεταλλικός πάγκος

ξύλινος πάγκος σε μεταλλικό σκελετόΜπορείτε να φτιάξετε ανεξάρτητα όχι μόνο πάγκους από ξύλο, αλλά και μεταλλικούς πάγκους. Τις περισσότερες φορές, χρησιμοποιείται μεταλλικό πλαίσιο · δεν θα είναι δύσκολο να το φτιάξετε ακόμη και για εκείνους που δεν έχουν εμπειρία στη σφυρηλάτηση. Για να δημιουργήσετε το πλαίσιο, χρησιμοποιείται η μέθοδος ψυχρής σφυρηλάτησης, στην οποία μπορείτε να συμπληρώσετε τα προϊόντα με οποιεσδήποτε λεπτομέρειες και διακοσμήσεις..

Η δημιουργία μεταλλικού πάγκου με ξύλινη βάση και πλάτη περνάει από τα ακόλουθα κύρια στάδια:

 1. Μεγέθυνση – μπορείτε να υπολογίσετε ανεξάρτητα όλες τις κύριες παραμέτρους για ένα μελλοντικό έργο ή να χρησιμοποιήσετε τυπικές μετρήσεις. Σε αυτά, το μήκος του καθίσματος θα είναι 1,5 m, το πλάτος είναι 0,5 m και το μέγεθος της πλάτης είναι 90 cm..
 2. Δημιουργία Wireframe. Το πρώτο βήμα είναι να φτιάξετε μια θέση. Θα χρειαστείτε 2 τεμάχια σωλήνα μήκους 150 cm και 40 cm. Για να αυξήσετε τη δύναμη του προϊόντος, συγκολλούνται στους σωλήνες πρόσθετα ενισχυτικά των εγκάρσιων και διαμήκων κατευθύνσεων.
 3. Κάνοντας πόδια. Σύμφωνα με το τυπικό σχήμα, το μήκος των ποδιών είναι 46 εκ. Για αυτό το μήκος κόβονται οι σωλήνες. Για να αυξήσετε τον βαθμό σταθερότητας του επίπλου, είναι απαραίτητο να συνδέσετε πρώτα και τα τέσσερα πόδια μεταξύ τους.
 4. Ο σχεδιασμός της πλάτης περιλαμβάνει τη συγκόλληση σωλήνων διαστάσεων 150 cm και 44 cm μεταξύ τους. Όταν ολοκληρωθεί αυτό το στάδιο, η πλάτη είναι προσαρτημένη στο τελειωμένο τμήμα του προϊόντος. Η βέλτιστη κλίση της πλάτης είναι γωνία έως 20 °. Σας επιτρέπει να παρέχετε τη μέγιστη άνεση κατά τη λειτουργία.
 5. Γυάλισμα – καθαρισμός όλων των υφιστάμενων αρμών, στίλβωση μετάλλων και αστάρωμα.
 6. Προετοιμασία ξύλινων εξαρτημάτων. Αυτά τα στοιχεία είναι τοποθετημένα πάνω από ένα μεταλλικό πλαίσιο. Δίνουν στο μαγαζί μια ολοκληρωμένη εμφάνιση. Μπορούν να κατασκευαστούν από ξύλο ή σανίδες, οι διαστάσεις μπορούν να επιλεγούν ώστε να ταιριάζουν στις διαστάσεις του τελικού πλαισίου. Τα ξύλινα μέρη πρέπει ήδη να είναι πλήρως προετοιμασμένα, να έχουν λεία επιφάνεια χωρίς τραχύτητα και ζημιά.
 7. Τμήματα συγκόλλησης. Χρησιμοποιείται ένα ηλεκτρικό παζλ για τη στερέωση των ξύλινων τμημάτων στο σφυρηλάτημα και πρέπει να ανοίξουν αρκετές τρύπες στη βάση και ξύλινα στοιχεία για να συγκρατηθούν μεταξύ τους. Τα μέρη στερέωσης είναι μπουλόνια και παξιμάδια στρογγυλής κεφαλής.
 8. Το τελικό στάδιο είναι η επίστρωση ξύλινων περιοχών με λεκέ και στη συνέχεια βερνίκι. Αυτές οι ενέργειες θα βοηθήσουν το υλικό να διαρκέσει περισσότερο και θα το προστατεύσει από τις αρνητικές επιδράσεις εξωτερικών παραγόντων..

Σχέδια απλών πάγκων κήπου από ξύλο:διαδικασία συναρμολόγησης πάγκου

διαστάσεις πάγκου κήπου

Ο τελικός πάγκος θα έχει πολλές θετικές πτυχές. Για παράδειγμα, ευκολία μεταφοράς – λόγω του συνδυασμού υλικών, το προϊόν θα έχει χαμηλό βάρος, αντοχή σε ακραίες θερμοκρασίες, το οποίο σας επιτρέπει να λειτουργείτε αποτελεσματικά τον πάγκο στο δρόμο για αρκετά χρόνια στη σειρά χωρίς να διακυβεύετε την εμφάνισή του.

Ιδέες για υπαίθριους πάγκους

Ένας όμορφος και άνετος πάγκος για τη διακόσμηση ενός κήπου μπορεί να κατασκευαστεί από απολύτως οποιοδήποτε υλικό στο χέρι που μπορεί να αντέξει το βάρος ενός ατόμου. Μπορείτε να ενσωματώσετε μία από τις προτεινόμενες ιδέες στο σχεδιασμό του τοπίου σας:

 1. Χρησιμοποιώντας γλάστρες με λουλούδια ως πόδια για ένα κατάστημα. Οποιαδήποτε κατάλληλη βάση είναι απλά στερεωμένη μεταξύ τους..γλάστρες ως πόδια για έναν πάγκο
 2. Ένας πάγκος από σφραγισμένες περικοπές πριονιού θα φαίνεται πολύ πρωτότυπος. Διατομές κορμών διαφορετικών μεγεθών στερεώνονται μεταξύ τους, χρησιμοποιούνται ως κάθισμα και πλάτη.
 3. Πολλά λεπτά κλαδιά ή μπαστούνια μπαμπού μπορούν να συρθούν και να χρησιμοποιηθούν ως ένα είδος ορθογώνιου οθωμανικού ή να χωριστούν σε δύο μέρη, ομοιόμορφα κατανεμημένα στο κάθισμα και την πλάτη και ασφαλισμένα με μεταλλικά στηρίγματα.πάγκος από μπαμπού
 4. Μνημειώδης πάγκος από μασίφ κορμούς, οι οποίοι χρησιμοποιούνται ως κάθισμα, πλάτη, υποβραχιόνια και πόδια.
 5. Χρησιμοποιώντας διακοσμητικές ή φυσικές πέτρες ως βάση του πάγκου.
 6. Πάγκος από μπαμπού – Τα κοτσάνια του ίδιου μήκους μπαμπού πρέπει να τραβιούνται μαζί με ισχυρό σύρμα. Κόψτε μερικά από αυτά στη μέση, αφήνοντας μια θέση με τη μορφή εσοχής για ένα κάθισμα.οικογένεια μπαμπού
 7. Πλινθοδομή ως πόδια και μπράτσα. Ένας ξύλινος πίνακας καθισμάτων είναι στερεωμένος ανάμεσα σε δύο μικρά μνημεία από τούβλα..πάγκος από τούβλο και ξύλο
 8. Ένας διακοσμητικός πάγκος από πέτρινη πλάκα και μεταλλικά πόδια με τη μορφή κλαδιών ή ριζών φυτών που περιβάλλουν ένα κάθισμα. Φαίνεται πολύ μυστηριώδες, αλλά θα είναι δροσερό να κάθεσαι σε έναν πέτρινο πάγκο ακόμη και το καλοκαίρι.διακοσμητικός πάγκος από πέτρα
 9. Ως πόδια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξύλινους τροχούς οποιουδήποτε σχήματος και μεγέθους ή μεταλλικούς δακτυλίους.πόδια του πάγκου με τη μορφή μεταλλικών δακτυλίων

Χρήσιμες συμβουλές

πάγκος κήπου από ποιοτικό υλικόΚατά τη δημιουργία πάγκων κήπου με τα χέρια σας, θα είναι χρήσιμο να χρησιμοποιήσετε τις βασικές συστάσεις που θα διευκολύνουν το έργο και θα βοηθήσουν στην αποφυγή ορισμένων δυσκολιών:

 • όταν αγοράζετε υλικό, είναι απαραίτητο να λάβετε υπόψη το μερίδιο των απωλειών περίπου 10%.
 • για να εξοικονομήσετε υλικό και να εξαλείψετε τις υπερβολικές δαπάνες, πρέπει να αρχίσετε να κόβετε από τις μεγαλύτερες σανίδες.
 • κατά την απόκλιση από τις τυπικές διαστάσεις και τη δημιουργία ενός καθίσματος μεγαλύτερου πλάτους, θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη η πιθανότητα εκτροπών ξύλου ελλείψει αξιόπιστου πλαισίου.
 • για να αυξηθεί η ασφάλεια του προϊόντος, είναι απαραίτητο να εξαλειφθούν όλες οι μυτερές και γωνιακές άκρες εκ των προτέρων.
 • όταν δημιουργείτε ανεξάρτητα όλα τα σχέδια και τους υπολογισμούς της δομής του ξύλου, πρέπει να θυμάστε την προδιάθεση του υλικού να στεγνώσει.

Με τόσο απλές συστάσεις και πολλές φρέσκες ιδέες, ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει έναν πάγκο που φτιάχνεις μόνος σου για ένα εξοχικό σπίτι ή κήπο.

Πάγκος μόνος με πλάτη-βίντεο

Previous Post
Otthon kevés karbantartást igénylő virágokat termesztünk
Next Post
Σπιτική φροντίδα για ένα μοναδικό πεπόνι