15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dedmoroztv.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

A szüret paradicsom Maryina Roshcha üvegházban való termesztésre

paradicsom Maryina Roshcha A Maryina Roshcha korai érett magas paradicsomot lehetőleg beltéren termesztik. Az alsó levelek letörését, a szár szisztematikus kötését igényli a tartóhoz. A határozatlan fajtát carpal nagy hozamú hibrideknek nevezik. Nyáron körülbelül 4-5 kg ​​gyümölcsöt távolítanak el egy bokorból..

Paradicsom Maryina Roshcha: fajtaleírás

magas fajta üvegházban A fajtát szelekcióval tenyésztették, hogy nagyszámú, azonos méretű és alakú gyümölcsöt kapjanak, amelyek a fürtön képződnek. Jelenleg a Maryina Roshcha paradicsom nem szerepel az állami listán. Ugyanakkor a vetőmag értékesítésre kerül..

A paradicsom fő jellemzői a következők:

  • a bokor magassága 170-190 cm;
  • levelei nagyok, faragottak, gazdag zöldek;
  • a szárak erősek, formálást és rögzítést igényelnek a tartóhoz;
  • gyümölcsök kerek alakúak, súlyuk legfeljebb 200 g;
  • a fajta árnyéktoleránsnak minősül.

megőrzési fokozatParadicsom Maryina Roshcha konzervként tenyésztett. A gyümölcs mérete lehetővé teszi a pácolást és a pácolás egészét. A hőkezelés során nem változtatják meg színüket, és nem repednek meg. A paradicsom gyönyörű piros színű. A háziasszonyok szívesen használják a gyümölcsöket az első és a második meleg étel elkészítéséhez. Friss paradicsomot fogyasztanak, de ízük közönséges, nem különbözik a magas jellemzőktől.

kefe paradicsomA paradicsom a csírázás pillanatától számítva 95-105 napon belül érik. A petefészek a kézen alakul ki. A paradicsom 7-9 darabos ecsettel pirul össze.

Éréskor a gyümölcs alatt növő leveleket ajánlatos leszakítani. Ez javítja a nedvesség és a tápanyagok paradicsomhoz való hozzáférését..

Az üvegházhatást okozó körülmények között a termést egész nyáron és ősszel betakarítják a fagy kezdete előtt. A Maryina Roshcha alkalmas kereskedelmi termesztésre. A magas hozam, szívósság, jó szállítási tűrőképesség teszi a fajtát nyereségessé az értékesítéshez..

A barna formában leszedett paradicsom szállítás és tárolás közben érik, egyenletes vörös színt kapva.

A paradicsom termesztésének feltételei Maryina Roshcha

A fajtát kizárólag vásárolt magvakból termesztik. Saját gyűjtésű anyagból nem lesz lehetséges hibridet termeszteni. A bőséges termésű, magas, egészséges bokrok megszerzéséhez a következő mezőgazdasági feltételeket kell alkalmazni.

A vetési időpontok

paradicsom vetése Maryina RoshchaA palánták ültetéséhez üvegházba május elején a magokat márciusban kell vetni. A növények üvegházakba való átültetésének várható időpontjáig körülbelül 65 nappal kell visszaszámolnia. Az ültetés előtt a magokat nem kell kezelni vagy kezelni. A gyártó általában saját maga gondoskodik erről..

Az előkészített, nagy mennyiségű tápanyagot tartalmazó talajt a palántaedénybe öntik. Az elkészítéséhez a következő összetevőkre lesz szüksége:

  • a gyepszubsztrátum, a humusz és a tőzeg egy része;
  • 10 g hamu (szén) és kálium -szulfát;
  • homok vagy perlit kb. 500 g / 10 kg keverék.

A készítményt jól összekeverjük és forró vízzel pároljuk, hogy megszabaduljunk a rovaroktól és a vírusoktól. Az elkészített keveréket palántaedényekbe helyezzük, és hagyjuk megszáradni. Amikor a keverék kissé nedves lesz, kezdje el az ültetést. A magokat egyenként 1,5 cm mélyre ültetik. A tetejét földdel meghintjük, de nem erősen tömörítjük.

A talaj nedvességtartalmának hosszabb ideig tartó megőrzése és a csírázáshoz megfelelő mikroklíma megteremtése érdekében a tartályt fóliával össze kell húzni..

Az egészséges palánták termesztésének feltételei

palánták termesztéseAz ültetés után a tartályokat legalább 21 ° C hőmérsékletű helyre kell eltávolítani. Ilyen körülmények között a hajtások egy hét múlva jelennek meg. Ezután a fóliát eltávolítják, és hetente legalább egyszer meleg vízzel öntözik. A műtrágyát két hét múlva lehet alkalmazni. Ehhez használjon gyenge nitrofor -oldatot.

Amikor két levél (valódi, nem sziklevelek) jelenik meg, Maryina Grove először merül.

Ha a palántákat kifeszítik, akkor átültetéskor kissé mélyíthetők..

A paradicsom Maryina Roscha, a termesztés, amelyről az első napoktól megfelelően gondoskodnak, jó eredményeket hoz. Megfelelően fel kell készülni az üvegházba költözésre. Ehhez 10 nappal az állandó helyre történő átültetés előtt a palántákat egy hűvösebb helyre viszik ki. Éjszaka a szokásos melegségbe hozzák. Tehát a paradicsom fokozatosan megkeményedik, jobban tolerálja az átültetést..

Maryina Roshcha paradicsom ültetése zárt talajban

a Maryina Roshcha fajtát üvegházban termesztikA két hónapos kikeményedett palántákat átviszik az üvegházba. Lehetővé teszik, hogy hozzászokjon a körülményekhez. A talajban lyukakat készítenek, méterenként legfeljebb 4 növényt helyeznek el. A paradicsomban távolítsa el az alsó leveleket, permetezze őket gyenge Bordeaux -oldattal. Mélyítse be a talajba, és felülről szorosan nyomja meg a talajt. Az öntözés 21-25 ° C -os vízzel történik.

A paradicsom ültetése Maryina Roscha-ba stresszmentes, ha gyökereztető szert használ. Például Heteroauxin.

A megtermékenyítés első két hetét nem úgy alkalmazzák, hogy a gyökérzet megerősödjön. Amikor képessé válik ásványi és szerves trágyák felszívására, a műtrágyákat a rendszer szerint kell kijuttatni.

Trágyázási gyakoriság

organikus trágyaA határozatlan paradicsom jól reagál a táplálkozásra. Az első etetést közvetlenül a talajba kell kezdeni az ültetés során.

A fiatal növények növekedésének első napjaiban a tápanyagokat továbbra is alkalmazzák az üvegházban:

  1. Két héttel a gyökeresedés után Maryina Grove -t szuperfoszfát -oldattal öntözik, hogy petefészket képezzen. Egy kanál műtrágyát hígítunk egy vödör vízben.
  2. További 14 nap múlva a bokrokat nitroforok oldatával öntjük. A megoldás szabványos, az utasítások szerint készül.

A felső öltözködés előtt a bokrokat bőségesen öntözik. Tehát a gyökérzet elégetésének valószínűsége kisebb, és a tápanyagok jobban felszívódnak..

kálium -humát paradicsomhozA Maryina Roshcha hibrid paradicsom szerény gondozásban, ellenáll sok betegségnek. Pozitív tulajdonságai között szerepel: korai érés és magas hozam. A fajta hátránya, hogy képtelen magokat gyűjteni (csak meg kell vásárolni) és kizárólag üvegházba ültetni. Ha a mezőgazdasági technológia követelményei teljesülnek, a termés bőséges termést ad, amely alkalmas a tömeges marketingre, a főzésre és a konzervgyártásra..

Betakarítsa a paradicsomfajtákat az üvegházhoz – videó

Previous Post
Orchidea betegségek és növénymentési technikák feltárása
Next Post
איך לגדל תפוחי אדמה לפי מיטלידר בקוטג ‘קיץ קטן