15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dedmoroztv.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Paradicsom rózsaszín bokor – hogyan termeszthetünk termékeny rózsaszín gyümölcsű fajtát az ágyban és az üvegházban

paradicsom rózsaszín bokor A Tomato Pink Bush az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb rózsaszínű gyümölcsű fajta Japánból. A korai érésű hibrid szerény gondosságával, kedvezőtlen időjárási körülmények között is magas hozamával, kellemes édeskés ízével és a gyümölcsök étvágygerjesztő megjelenésével vonzza a zöldségtermesztők figyelmét világszerte. A rózsaszín bokor képes arra, hogy alkalmazkodjon bármilyen éghajlathoz és talajhoz, így zöldségkertekben és üvegházakban is nő..

Paradicsom rózsaszín bokor – a fajta jellemzői

érett paradicsom rózsaszín bokor A Pink Bush paradicsomfajtát a japán Sakata biológiai cég tenyésztői tenyésztették. A hibrid már 2003 -ban nagy népszerűségre tett szert a világ számos zöldségtermesztője között. 2014 -ben a Pink Bush fajta bekerült az orosz állami nyilvántartásba, és beltéri és kültéri termesztésre szolgál..

A Pink Bush fajta jellemzői és jellemzői:

 1. A bokrok határozottak és alulméretezettek, magasságuk az ágyban nem haladja meg a 60-75 cm-t. Üvegházban termesztve a bokrok eléri a 130-150 cm-t.
 2. Szára erős, vastag és széles, bőségesen leveles.
 3. Közepes méretű, sötétzöld levéllemezek.
 4. Közepes méretű, kerek gyümölcsök, szimmetrikusak és szépek. A pép lédús és húsos, kellemes édeskés ízű, kifejezett savanyúság nélkül.
 5. A gyümölcsöket sűrű és rugalmas héj borítja, világos rózsaszín színű, amely az érettség elérésekor sötétebbé válhat, málna.húsos nagy gyümölcsök
 6. A gyümölcs átlagos tömege 120-160 g, de egyes példányok elérhetik a 190-220 g-ot is.
 7. A fajta a korai éréshez tartozik, a termés érési ideje nem haladja meg a 95-100 napot..

A japán hibrid egyik kétségtelen előnye a bőséges termés. A bokrokat szó szerint fényes rózsaszín gyümölcsök borítják.

Megfelelő gondossággal a Pink Bush f1 paradicsom termése 11-13 kg / négyzetméter. m vagy 2-3 kg minden bokorból.

Rózsaszín bokor paradicsom termesztése

paradicsom termesztése nyílt terepenA rózsaszín bokor paradicsom termesztési szabályait és tulajdonságait sok zöldségtermesztő ismeri, mert ez az egyik legnépszerűbb és nagy hozamú hibrid a Felkelő Nap országából. A többi paradicsomhoz hasonlóan palántákban termesztik. A palánták magjai március elején vagy közepén vethetők. Üvegházakhoz – február végén.

A gyártó azt javasolja, hogy az érett palántákat csak 40-50 napos koruk elérése után ültessék át állandó helyre..

jó termésCélszerű előkészíteni a talajt a palántaneveléshez ősszel. Ehhez kerti talajt keverhet össze tőzeggel, humussal és fahamuval. A talajkeveréket használat előtt fertőtleníteni kell, a sütőben felmelegedve és sötét kálium -permanganát -oldattal kiöntve.

Magvak vetése palánták számára

paradicsom mag rózsaszín bokorA Pink Bush paradicsommag nem igényel előzetes előkészítést – a gyártó gondoskodott erről. A gyorsabb csírázás érdekében 35-40 percig áztathatja őket növekedést serkentő oldatban – Epin, Kornevin, Heteroauxin.

A magvak vetési rendszere palánták számára:

 1. Töltse fel a palántanevelő edényt az előkészített szubsztrátummal, és nedvesítse meg spray -palackkal.
 2. Készítsen barázdákat a talaj felszínén 5-6 mm mélységig. Hagyjon 4-5 cm távolságot közöttük.
 3. A magokat a horony felülete mentén terítsük el egymástól 3 cm távolságban.
 4. Meghintjük vékony, legfeljebb 1 cm vastag talajréteggel.
 5. Nedvesítse meg a növényeket meleg, ülepített vízzel permetező palack segítségével.
 6. Fedje le a palántaedényt üveggel vagy műanyag fóliával – ez üvegházhatást kelt.

palánták termesztéseHelyezze a paradicsomnövényeket tartalmazó tartályt meleg és megvilágított helyre. Az első hajtások megjelenése előtt a levegő hőmérsékletének legalább + 24 ° С -nak kell lennie. Az első hajtások 5-6 napon belül láthatók, majd a levegő hőmérséklete + 15 ° C-ra csökkenthető. Az első 2 valódi levél megjelenése után a paradicsom palántákat külön edényekbe meríthetjük.

Transzfer állandó helyre

a palánták készen állnak az átültetésreA paradicsom ültetésének helyét ősszel kell elkészíteni. Ehhez legalább 25 cm mélyre ásta, humusz- vagy mullein -oldattal táplálja. A szerves anyagokat ammónium -nitráttal helyettesíthetjük – 25-30 g / négyzetméter..

A palántákat átültetheti állandó helyre május közepén, üvegházakban-2-3 héttel korábban, már április végétől. A bokroknak legalább 8-9 valódi levéllel kell rendelkezniük. A magas hozam fenntartása érdekében a Pink Bush 1 négyzetméterenként nem telepíthet 4-5 bokornál többet.átültetés

Palántanevelési terv:

 • ásott és megtermékenyített területen készítsen ültetési lyukakat 20-25 cm mélyen;
 • öntsön 2 liter felmelegített vizet minden lyukba egy evőkanál szuperfoszfát hozzáadásával;
 • amikor a folyadék felszívódik, engedje le a palántát a lyukba a földröggel együtt;
 • töltse fel az ültetési lyukakat talajjal, és enyhén tömörítse.

Az ültetés befejezése után öntözze meg a palántákat, használjon mindegyikhez 600-800 ml melegített vizet, és mulcsozza lehullott levelekkel, szénával vagy komposzttal.

A rózsaszín bokros paradicsom gondozásának titkai

a megfelelő ápolás eredményeA Pink Bunk paradicsom gondozása nagyon egyszerű, és szabványos mezőgazdasági technikákból áll – öntözés, öntet, lazítás. Közvetlenül az állandó helyre történő ültetés után a palántákat meg kell öntözni és talajtakarni. A további ellátást csak 11-12 nap múlva lehet elkezdeni..

A gondozás alapvető szabályai:

 1. Az öntözések száma az időjárási körülményektől függ-a hétköznapi napokon a paradicsomot hetente 1-2 alkalommal kell öntözni, nyári melegben az öntözés mennyiségét heti 3-4-re növelik. Esős ​​időben a Pink Bushnak nincs szüksége további hidratálásra.
 2. A felső öltözködés a virágzási szakasz előtt kezdődik, megismétlődik a petefészkek kialakulása és a termés során. Az etetéshez szerves és összetett ásványi összetételeket is használhat.
 3. A Pink Bush nem igényel rögzítést. De saját termésük súlya alatt a bokrok eltörhetnek, ezért egy fa csap vagy más támasz telepíthető melléjük..

A Pink Bush népszerű fajta, erős pozícióval a globális piacon. Igénye a termesztés egyszerűségének, az igénytelen gondozásnak és a magas termelékenységnek köszönhető a legnehezebb éghajlati körülmények között..

Formálunk egy paradicsomos rózsaszín bokrot – videó

Previous Post
Kacsatojást tojunk otthon egy inkubátorba
Next Post
Πώς να ποτίσετε σωστά ανθούριο στο σπίτι;
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org