15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dedmoroztv.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Οδηγίες βήμα προς βήμα για την κατασκευή ενός χοιριδίου από ένα πλαστικό μπουκάλι

Χαριτωμένα χοιρίδια από πλαστικά μπουκάλια Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, μπορείτε να βρείτε μεταχειρισμένα πλαστικά δοχεία σε κάθε σπίτι, τα οποία μπορούν να αποτελέσουν ένα εξαιρετικό υλικό για πρωτότυπες χειροτεχνίες στο σπίτι. Ένα από αυτά είναι ένα χοιρίδιο από πλαστικό μπουκάλι, οι οδηγίες βήμα προς βήμα για την κατασκευή του οποίου θα σας επιτρέψουν να κάνετε εύκολα μια διακόσμηση για έναν κήπο ή μια βάση για ένα μικρό παρτέρι καλοκαιρινού εξοχικού σπιτιού.

Σχετικό άρθρο: Χειροτεχνία DIY από πλαστικά μπουκάλια.

Υλικά για την κατασκευή χοίρου από πλαστικό μπουκάλι

Λεπτομέρειες για την κατασκευή γουρουνιού Πώς να φτιάξετε ένα γουρούνι από ένα μπουκάλι; Αν ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στο σχήμα του οικείου αγγείου, γίνεται προφανές ότι μοιάζει με το περίγραμμα του σώματος ενός χαριτωμένου μικρού γουρουνιού. Για πλήρη ομοιότητα, λείπουν μόνο μεγάλα, προεξέχοντα αυτιά, πόδια και το περίφημο κόμμα-αλογοουρά. Όπως και το σώμα ενός χοιριδίου, οι υπόλοιπες λεπτομέρειες μπορούν να γίνουν από αυτοσχέδια μέσα χωρίς να καταφύγουν σε περιττά έξοδα.

Εκτός από το ίδιο το πλαστικό μπουκάλι, για το χοιρίδιο πρέπει να προετοιμάσετε:

 • ένα κοφτερό μαχαίρι χαρτικής και ψαλίδι.
 • ένα δοχείο με σπρέι ή συνηθισμένο χρώμα σμάλτου σε ένα δοχείο.
 • βούρτσα;
 • μολύβι και χαρτί γραφής.
 • κόλλα για πλαστικό?
 • μαύρος μαρκαδόρος με μόνιμο μελάνι.
 • σύρμα αλογοουράς.

Όσο μεγαλύτερο είναι το πλαστικό μπουκάλι, τόσο πιο λιπαρό θα είναι το γουρούνι..

Ταυτόχρονα, μην ξεχνάτε ότι ένα ζώο κήπου χρειάζεται πόδια. Για την κατασκευή τους, αποθηκεύονται άλλα τέσσερα σκάφη μικρότερου όγκου. Για παράδειγμα, για ένα χοιρίδιο από μια φιάλη πέντε λίτρων, μπορεί να είναι κατάλληλα 4 δοχεία χωρητικότητας μισού λίτρου. Για να φτιάξετε τα αυτιά, θα χρειαστείτε ένα μπουκάλι με όγκο ενάμισι λίτρου..

Χοιρινό παρτέρι και γουρουνόπουλαΑλλά πώς να φτιάξετε ένα γουρούνι από ένα πλαστικό μπουκάλι εάν δεν έχετε στο χέρι κάποια από τα απαραίτητα υλικά για εργασία?

Φαντασία στην υπηρεσία ενός οικιακού πλοιάρχου

Είναι αδύνατο να κρατήσετε στο σπίτι ό, τι μπορεί να είναι χρήσιμο για έναν τεχνίτη στο σπίτι που ασχολείται με χειροτεχνίες για μια καλοκαιρινή κατοικία ή ένα προσωπικό οικόπεδο. Εάν λείπει κάποιο δομικό στοιχείο, δεν χρειάζεται να στενοχωρηθείτε ή να τρέξετε στο κατάστημα για τα μέρη του γουρουνιού που λείπουν. Τα χειροποίητα πράγματα είναι τόσο καλά που δεν καθοδηγούνται από αυστηρούς κανόνες και κανόνες κατά τη δημιουργία τους. Όλες οι βοηθητικές λεπτομέρειες μπορούν να γίνουν από αυτό που υπάρχει αυτήν τη στιγμή στο σπίτι.

Ένα χοιρίδιο από ένα μπουκάλι είναι έτοιμο για ζωγραφικήΕάν θέλετε να φτιάξετε ένα χοιρίδιο από πλαστικά μπουκάλια με τα χέρια σας και δεν υπήρχε κατάλληλο κομμάτι σύρμα στο σπίτι, αυτό το υλικό θα αντικαταστήσει με επιτυχία το πλαστικό κομμάτι από το μπουκάλι, από το οποίο θα κατασκευαστούν τα πόδια του χοίρου.

Τα μάτια για τη μελλοντική διακόσμηση κήπου μπορούν να σχεδιαστούν χρησιμοποιώντας έναν μόνιμο μόνιμο δείκτη, αλλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι. Τα όμορφα μάτια λαμβάνονται από κυρτά κουμπιά που ταιριάζουν στο μέγεθος με έναν βρόχο αέρα, ο οποίος είναι κολλημένος στην υποδοχή της φιάλης.

Ένας άλλος τρόπος είναι να κόψετε και να κολλήσετε τα μάτια από κομμάτια αυτοκόλλητης ταινίας κατάλληλου χρώματος. Σε αυτή την περίπτωση, χρησιμοποιώντας διαφορετικές αποχρώσεις, μπορείτε να κάνετε μια μίμηση όγκου, να δημιουργήσετε αστείες εκφράσεις του προσώπου στο πρόσωπο του χοίρου, να του δώσετε κάποιο χαρακτήρα.

Στάδια κατασκευής γουρουνιούΟι οδηγίες βήμα προς βήμα για ένα γουρουνάκι από πλαστικό μπουκάλι δεν είναι δόγμα, αλλά ένας τρόπος για να αφυπνίσετε τη φαντασία και να δώσετε στα πράγματα που έχουν εξυπηρετήσει τον χρόνο τους μια δεύτερη ενδιαφέρουσα ζωή.

Όταν το σπίτι δεν έχει αρκετά μπουκάλια για τα πόδια του σκάφους, μπορούν να αντικατασταθούν με φλιτζάνια ή μπουκάλια γιαουρτιού και άλλα ροφήματα που έχουν υποστεί ζύμωση. Ακόμη και πλαστικά μοσχεύματα σωλήνων είναι κατάλληλα, τα οποία ο κηπουρός και οι κηπουροί χρησιμοποιούν για την τοποθέτηση επικοινωνιών, κατασκευάζοντας στηρίγματα για πέργκολα και πλαίσια για θερμοκήπια.

Μπορείτε να ζωγραφίσετε ένα ειδώλιο φτιαγμένο με τα χέρια σας από πλαστικά μπουκάλια ενός χοιριδίου όχι μόνο με αεροζόλ, αλλά και με σμάλτο χρώματος κατάλληλης απόχρωσης.

Εδώ, οι πλοίαρχοι μπορούν να θυμηθούν ότι τα γουρούνια δεν είναι μόνο ροζ, αλλά και μαύρα, ανοιχτό μπεζ και στίγματα..

Οδηγίες βήμα προς βήμα για την κατασκευή ενός χοιριδίου από ένα πλαστικό μπουκάλι

Γουρουνάκι από μπουκάλι 5 λίτρωνΌταν συγκεντρωθούν όλα τα απαραίτητα υλικά και εργαλεία για την εργασία, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε τη δουλειά:

 1. Προηγουμένως, συμμετρικά, μυτερά προς τα πάνω αυτιά ενός χοίρου από ένα πλαστικό μπουκάλι σχεδιάζονται σε ένα φύλλο χαρτιού.
 2. Από μπουκάλια μισού λίτρου, ο λαιμός κόβεται υπό γωνία, έτσι ώστε να λαμβάνονται κενά για τα πόδια του χοίρου. Πρέπει να έχουν το ίδιο μήκος.
 3. Από το λαιμό ενός πλαστικού μπουκαλιού 1,5 λίτρων, τα κενά είναι κατασκευασμένα για δύο αυτιά. Για να γίνει αυτό, ο λαιμός, μαζί με το βιδωτό τμήμα, κόβεται κατά το ήμισυ κατά μήκος και οι λεπτομέρειες των αυτιών κόβονται από τα σχηματισμένα μέρη σύμφωνα με ένα μοτίβο που σχεδιάζεται σε χαρτί..
 4. Τώρα ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε στη δημιουργία του μοσχαριού του μελλοντικού ήρωα του κήπου. Για να γίνει αυτό, σε ένα δοχείο πέντε λίτρων με ένα κληρικό μαχαίρι, κάνουν προσεκτικά μια τομή για τη στερέωση της ουράς, δύο για τα αυτιά και τέσσερις ακόμη για τα πόδια ενός πλαστικού ζώου.
 5. Όταν όλα τα μέρη είναι έτοιμα, αρχίζουν να συναρμολογούνται. Για μεγαλύτερη αξιοπιστία, τα πόδια, τα αυτιά και η ουρά μπορούν να κολληθούν.
 6. Μετά το στέγνωμα, το σκάφος βάφεται στο χρώμα του φόντου χρησιμοποιώντας ένα προϊόν αεροζόλ ή μια βούρτσα..
 7. Δίνεται χρόνος στο χρώμα για να στεγνώσει καλά, μετά το οποίο μπορείτε να βάψετε τα ρουθούνια, να φτιάξετε ή να βάψετε τα μάτια.

Γουρουνάκια στο γκαζόνΤο χοιρίδιο που συλλέγεται σύμφωνα με τις οδηγίες βήμα προς βήμα από ένα πλαστικό μπουκάλι θα είναι μια πρωτότυπη διακόσμηση στον κήπο ή στον κήπο. Αλλά αν είναι επιθυμητό, ​​μπορεί να μετατραπεί σε ένα στοιχείο που φέρνει πολύ περισσότερα οφέλη..

Πώς να φτιάξετε ένα γουρούνι από παρτέρι και ένα γουρούνι ποτίσματος από ένα μπουκάλι?

Για να γίνει αυτό, μια οβάλ ή τετράγωνη τρύπα κόβεται στο πίσω μέρος ενός νέου κατοίκου του προσωπικού οικοπέδου, έτσι ώστε το πλαστικό ζώο να μετατραπεί σε ένα μικρό παρτέρι.

Χαριτωμένα μίνι παρτέριαΈτσι ώστε η υπερβολική υγρασία να μπορεί να στραγγίσει ελεύθερα και οι ρίζες των φυτευμένων λουλουδιών να μην σαπίσουν, είναι χρήσιμο να παρέχονται αρκετές μικρές τρύπες στο στομάχι.

Στο κάτω μέρος του δοχείου που προκύπτει, χύνεται μικρός διογκωμένος πηλός και μετά από αυτό ένα θρεπτικό χώμα. Μοναδικό, μικροσκοπικό παρτέρι έτοιμο για φύτευση λουλουδιών ή άλλων φυτών.

Μια τέτοια διακόσμηση κήπου μπορεί να γίνει με σταθερά κολλημένα πόδια, ή ακόμα και χωρίς αυτά. Δίπλα σε ένα μεγάλο γουρούνι, είναι εύκολο να βρείτε ένα μέρος για έναν ολόκληρο γόνο αυτοσχέδιων χοιριδίων από πλαστικά μπουκάλια, όπως στη φωτογραφία,.

Ποτιστήρι χοίρουΕάν το σπίτι έχει ένα δοχείο για συμπυκνωμένο χυμό ή οικιακά χημικά με μια λαβή, τότε ένα τέτοιο πλαστικό μπουκάλι θα κάνει ένα εξαιρετικό ποτιστήρι. Αναμφίβολα θα προσελκύσει μικρούς κηπουρούς και κηπουρούς. Προκειμένου να ρέει νερό από το στόμιο του χοιριδίου, προκαταρκτικά γίνονται αρκετές οπές στο καπάκι της φιάλης. Για τέτοιες εργασίες, είναι βολικό να χρησιμοποιήσετε ένα σουβλί που θερμαίνεται στη φωτιά..

Αστεία γουρούνια – βίντεο

Previous Post
Szivattyú Vízöntő, eszköz, modellpaletta
Next Post
Αξιόπιστη προστασία των φυτών από παρασιτικά έντομα δισκία Inta-vira