15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dedmoroztv.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Τι είναι τα αλυσοπρίονα Partner και Hooter;

Σε ένα κιτ σπιτιού ενός κηπουρού, ένα καλό αλυσοπρίονο είναι απαραίτητο Η επιλογή του εξοπλισμού εξαρτάται από τη φύση της εργασίας. Ποιο εργαλείο θα χρησιμοποιήσετε για την κοπή ξύλου, ένα πριόνι χειρός, ένα αλυσοπρίονο Partner ή Hooter εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Είτε πρόκειται για συγκομιδή καυσόξυλων είτε για υγειονομική συντήρηση του κήπου, ένα αλυσοπρίονο της απαιτούμενης ισχύος θα διευκολύνει το έργο..

Συνεργάτης αλυσοπρίονο – μια άξια επιλογή

Πλευρική τάση αλυσίδας Ο Σουηδός κατασκευαστής εξοπλισμού κήπου της μάρκας Partner είναι γνωστός στη Ρωσία από τα τέλη του περασμένου αιώνα. Οι πρώτοι επιχειρηματίες που εμφανίστηκαν στη χώρα εκμεταλλεύτηκαν την πλεονεκτική προσφορά και αγόρασαν μια παρτίδα αλυσοπρίονων Partner. Ένα αξιόπιστο εργαλείο παντός καιρού με λογική τιμή και εύκολη συντήρηση. Χρησιμοποιώντας λεπτομερείς οδηγίες σέρβις, επιλύθηκαν μικρά ζητήματα στο πεδίο.

Ανεξάρτητα από το σκοπό του εργαλείου για επαγγελματική ή οικιακή χρήση, η ποιότητα των αλυσοπρίονων δεν είναι ικανοποιητική..

Συνεργάτης Χαρακτηριστικών αλυσοπρίονουΧαρακτηρίζει προϊόντα:

 • το σύστημα εκκίνησης διευκολύνεται από μια αντλία για την παροχή καύσιμου μείγματος.
 • κύλινδρος εμβόλου με επιχρωμιωμένη επιφάνεια με αυξημένη διάρκεια ζωής.
 • Κινητήρας Briggs & Το Stratton είναι αξιόπιστο και ανθεκτικό.
 • παρέχεται προστασία από κραδασμούς και ασφάλεια σε περίπτωση θραύσης της αλυσίδας.
 • βολική πλευρική τάση αλυσίδας χωρίς τη χρήση εργαλείων.

Ο αγοραστής δεν θα είναι λάθος να γνωρίζει ότι ολόκληρη η γραμμή με το γράμμα S στη σήμανση παράγεται στην Κίνα υπό την άδεια και υπό τον έλεγχο του Partner

Το πριόνι αποτελεί αυξημένη πηγή κινδύνου ακόμη και όταν δεν χρησιμοποιείται. Δεν πρέπει να υπάρχουν τυχαίοι στο χώρο εργασίας, ειδικά παιδιά και ζώα. Εάν το πριόνι αφεθεί χωρίς επίβλεψη, πρέπει να τοποθετηθεί προστατευτικό στην αλυσίδα..

Πεδίο εφαρμογής του αλυσοπρίονου Partner P340S

Chainsaw Partner P340SΣτη φροντίδα των χώρων πρασίνου, στο κόψιμο των φρακτών, ένα αλυσοπρίονο θα γίνει ένας απαραίτητος βοηθός. Αλλά για να δουλέψετε με απλωμένα χέρια χωρίς στάση, χρειάζεστε ένα ελαφρύ υπάκουο εργαλείο με ένα κοντό πριόνι, ώστε να μην μπλέκεται στο στέμμα. Το εργαλείο θα κόψει τα απορρίμματα ξύλου που σταδιακά συσσωρεύονται στο αγρόκτημα. Το ελαφρύ και συμπαγές αλυσοπρίονο Partner P340S ταιριάζει στο πορτ μπαγκάζ των ταξιδιωτών και διευκολύνει τη συλλογή καυσόξυλων για νυχτερινή πυρκαγιά.

Με ισχύ 1,44 kW, το βάρος του πριονιού είναι 4,5 κιλά. Μήκος ράβδου 35 cm σε βήματα 3/8-ιντσών. Χρησιμοποιείται αλυσίδα χαμηλού προφίλ.

Οι μικρές διαστάσεις παρέχονται από τον μικρό όγκο του θαλάμου καύσης του κινητήρα – 35 cm3. Το αλυσοπρίονο είναι εξοπλισμένο με:

 • χειροκίνητο και αυτόματο φρένο αλυσίδας.
 • προεπεξεργασία αέρα πριν από το φίλτρο.
 • ηλεκτρονικό σύστημα ανάφλεξης.

Βασικά χαρακτηριστικά του P350S Partner Chain Saw

Chainsaw Partner P350SΕξωτερικά, το πριόνι διαφέρει ελάχιστα από το προηγούμενο μοντέλο. Ωστόσο, το ελαστικό 40 εκατοστών επιτρέπει την κοπή μεγαλύτερων κορμών από μαλακό ξύλο. Η κοπή του λάρυγγα θα είναι προβληματική. Το αλυσοπρίονο Partner P350S έχει ελαφρώς μεγαλύτερη ισχύ – 1,48 kW. Ο όγκος εργασίας του κυλίνδρου είναι περισσότερο – 40 cm3. Παρά το χαμηλό του βάρος, μόλις 4,7 κιλά, το πριόνι ταξινομείται ως ημιεπαγγελματικό εργαλείο. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να εργάζεται περισσότερο από 40 λεπτά την ημέρα, αλλά εντός λογικών ορίων. Για την ευκολία της μακροχρόνιας εργασίας στο πριόνι, εγκαθίσταται ειδική προστασία από κραδασμούς..

Ποιο από τα δύο πριόνια πρέπει να επιλέξει ο χρήστης; Λαμβάνοντας υπόψη ότι το κόστος των εργαλείων διαφέρει μόνο χίλια ρούβλια, είναι πιο κερδοφόρο να πάρετε ένα πιο ισχυρό εργαλείο για να εργαστείτε σε μια προσωπική αυλή. Εάν το πριόνι χρειάζεται ένας ιδιοκτήτης κινητού ή μια γυναίκα (μερικές φορές), είναι καλύτερο να πάρετε το μοντέλο P340S, εξοπλισμένο με ηλεκτρονικό σύστημα εκκίνησης.

Κάθε εργαλείο απαιτεί προσεκτικό χειρισμό. Ένα ακάθαρτο πριόνι με φραγμένα κενά μπορεί να υπερφορτωθεί κατά την εκκίνηση. Τα βρώμικα πτερύγια του κινητήρα επηρεάζουν την ψύξη και μπορεί να υπερθερμανθούν. Πρέπει να αποθηκεύσετε το αλυσοπρίονο σε ένα ζεστό και στεγνό δωμάτιο, τουλάχιστον 5 μέτρα μακριά από ανοιχτή φωτιά..

Συχνά, είναι η μάρκα Partner που επιλέγεται λόγω της απλής προσαρμογής και της διαθεσιμότητας επισκευής. Ένας άλλος λόγος υπέρ του σουηδικού πριονιού είναι η αντοχή του και η εύκολη εκκίνηση σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν..

Γνωρίστε τα αλυσοπρίονα Huter

Chainsaw Hooter BS45Ένα εργαλείο που κατασκευάζεται στη Γερμανία εκτιμάται πάντα για την αξιοπιστία του. Το πλήρες όνομα του κατασκευαστή είναι Huter Elektrische Technik GmbH. Ο τομέας δραστηριότητας είναι ο εξοπλισμός κήπου και ο εξοπλισμός παραγωγής ενέργειας. Η πολιτική της εταιρείας είναι να συμμορφώνεται με όλες τις τεχνικές απαιτήσεις των διεθνών προτύπων και των χωρών καταναλωτών προϊόντων. Το Chainsaw Hooter παρέχεται στη Ρωσία από το 2004 και αξίζει να το προσέξετε.

Τεχνικοί δείκτες των υπό εξέταση μοντέλων:

BS-40 BS-45 BS-52 Ιδιαιτερότητες
ισχύς, kWt 1.5 1.7 2.2 Αντικραδασμικό σύστημα σε όλους τους τύπους πριονιών
Μήκος λεωφορείου, cm 40 45 50,5 Φρένο αλυσίδας
Κυβισμός κινητήρα, cm3 40 45 52 Αυτόματη λίπανση αλυσίδας
Δεξαμενή καυσίμου, cm3 310 550 550 Μη αυτόματη εκκίνηση με κλειδί
Πλήρες βάρος, κιλά 6.0 7.0 7.5 Συμπεριλαμβανομένων των συνημμένων και του ανεφοδιασμού
Τιμή, τρίψιμο 7020 6910 7210 Κόστος κατασκευαστή

Αλυσίδα πριόνι Hooter για χομπίστες

Chainsaw Hooter BS40Η πολιτική της εταιρείας στοχεύει στη δημιουργία ενός φθηνού εργαλείου με επιλογές για καινοτομίες από γνωστούς κατασκευαστές. Χαρακτηριστικά σχεδιασμένα για μακρά κοπή από επαγγελματίες. Ο εξοπλισμός για οικιακές εργασίες και κήπους διακρίνεται από:

 • εξαιρετική εξισορρόπηση που σας επιτρέπει να εργάζεστε χωρίς κούραση.
 • η λαβή δεν έχει ελαστικό περίβλημα για εύκολο κράτημα.
 • το κάτω μέρος επεκτείνεται για προστασία από ανοικτό κύκλωμα.

Η χρήση του αλυσοπρίονου Huter BS 40 στο νοικοκυριό είναι δυνατή όχι μόνο για υγειονομικό κλάδεμα. Το εργαλείο έχει σχεδιαστεί για περισσότερη εργασία, συμπεριλαμβανομένης της κοπής μικρών κορμών.

Ένα παλιό καύσιμο μίγμα που παρασκευάζεται εκ των προτέρων χάνει τις ιδιότητές του και μπορεί να προκαλέσει βλάβη στον κινητήρα. Αυτό ισχύει για όλους τους δίχρονους κινητήρες που λειτουργούν με την προσθήκη λαδιού στη βενζίνη. Ένα μείγμα που δεν έχει καταναλωθεί στη δεξαμενή καυσίμου είναι ακατάλληλο για τροφοδοσία στο σύστημα μετά από 12 ώρες.

Χρησιμοποιώντας το αλυσοπρίονο Hooter BS 45

Σε αυτό το μοντέλο, προστίθεται ένα βολικό άνοιγμα ενός ειδικού περιβλήματος, ανοίγει γυρίζοντας ένα ειδικό αρνί. Ένα γρανάζι είναι τοποθετημένο στο μπροστινό άκρο της ράβδου για ομοιόμορφη τροφοδοσία αλυσίδας. Η τάση της αλυσίδας είναι πλευρική, το κλειδί περιλαμβάνεται στο σετ παράδοσης. Η ταχύτητα κοπής ρυθμίζεται από το κουμπί αερίου. Υπάρχει ένα κλείδωμα για τυχαία εκκίνηση. Διατίθεται δόντι συγκράτησης για εργασία με στρογγυλό προφίλ. Το εκσυγχρονισμένο αλυσοπρίονο Huter BS 45 είναι εξοπλισμένο με λαβή για άνετο κράτημα, η πρόσκρουση στην μπροστινή στάση σταματά την αλυσίδα.

Εργαλείο Hooter για την κατασκευή

Αλυσοπρίονο BS52Εάν, στο μέλλον, ο αγοραστής σχεδιάζει να κατασκευάσει ή να αναθεωρήσει ένα ξύλινο σπίτι, θα πρέπει να αγοράσετε ένα πιο ισχυρό πριόνι στην ίδια σχεδόν τιμή με ένα ελαφρύ μοντέλο. Το αλυσοπρίονο Huter BS 52 θα γίνει ένας αξιόπιστος βοηθός χωρίς προβλήματα. Η άνετη λαβή διευκολύνει τον έλεγχο λειτουργίας χωρίς χαλάρωση της λαβής.

Για μακροπρόθεσμη απρόσκοπτη λειτουργία του εργαλείου, οι κατασκευαστές έχουν διάφορες προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται:

 1. Χρησιμοποιήστε μόνο τυπικό καύσιμο με τη συνιστώμενη οκτάνια..
 2. Χρησιμοποιήστε το πρόσθετο λάδι μόνο για δίχρονους κινητήρες στην ακριβή αναλογία.
 3. Χρησιμοποιήστε το έτοιμο καύσιμο μίγμα κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας..
 4. Καίξτε το υπόλοιπο καύσιμο μετά το τέλος της εργασίας..

Για μια πιο ολοκληρωμένη εξοικείωση με το μοντέλο που σας αρέσει, μπορείτε να διαβάσετε τις οδηγίες τεχνικής λειτουργίας.

Συνεργάτης P350S αναθεώρηση αλυσοπρίονου – βίντεο

Παρουσίαση αλυσοπρίονου Huter BS -45 – βίντεο

Previous Post
Homoktövis olaj: gyógyító tulajdonságok és használati szabályok az egészségre
Next Post
Το πεπόνι Bukharka είναι μια εξαιρετική προσθήκη στη διατροφή σας