15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dedmoroztv.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Επισκόπηση αλυσοπρίονων διαφορετικών μοντέλων

Ελαφρύ πρακτικό αλυσοπρίονο Πώς να καταλάβετε έναν άπειρο προγραμματιστή σε μια ποικιλία μοντέλων αλυσοπρίονων, ένα από τα οποία πρέπει να αγοράσετε. Chainsaw Carver ή Calm είναι απλώς ένα όνομα για αυτό. Στην ανασκόπηση των εργαλείων, θα επισημάνουμε τις κύριες καταναλωτικές ιδιότητες κάθε μάρκας που εξετάζεται, εστιάζοντας στη χρήση μοντέλων σε διαφορετικές συνθήκες..

Τα κύρια κριτήρια για την επιλογή πριονιού

Όταν επιλέγετε ένα αλυσοπρίονο, λάβετε υπόψη τη φύση της εργασίας Ανάλογα με τη φύση της εργασίας, επιλέγεται το ηλεκτρικό εργαλείο. Υπάρχει διαφορά στις τεχνικές παραμέτρους των πριονιών:

 • επαγγελματίας;
 • ημι επαγγελματικός;
 • ερασιτέχνης.

Πρέπει να επιλέξετε μια συσκευή για συγκεκριμένη εργασία. Το βάρος και οι διαστάσεις του εργαλείου εξαρτώνται από την ισχύ. Και όχι με το χέρι θα ισούται με τον φράκτη, σηκώνοντας ένα τέρας 13 κιλών στο επίπεδο των ώμων.

Κάθε κατασκευαστής αναπτύσσει συστήματα ασφαλείας για τη λειτουργία του εργαλείου. Αλλά δεν μπορεί να προβλέψει όλα τα περιστατικά ανάκαμψης και σπατάλης από πριονισμένα προϊόντα. Είναι καθήκον του πριονιστή να παρέχει μέτρα προστασίας για τον εαυτό του. Γυαλιά, μπότες, γάντια και κλειστά ρούχα πρέπει να αποτελούν τη βάση για την εισαγωγή με εργαλείο υψηλού κινδύνου.

Για οικονομική χρήση, είναι βέλτιστο να επιλέξετε ένα εργαλείο χαμηλής ισχύος με μέγεθος ελαστικού έως 40 εκ. Για επαγγελματίες, το μήκος της λεπίδας κοπής μπορεί να φτάσει τα 70 εκ. Το κόστος των αλυσοπρίονων εξαρτάται όχι μόνο από τη μάρκα, αλλά επίσης επίτηδες. Τα ελαφριά και φθηνά προϊόντα επιλέγονται για εργασία στη χώρα. Η ανασκόπηση περιλαμβάνει ρωσικές μάρκες που συλλέχθηκαν, συμπεριλαμβανομένων στην Κίνα, δείγματα της Νότιας Κορέας και της Αμερικής.

Χαρακτηριστικά αλυσοπρίονου Carver

Αλυσοπρίονο CarverΗ μάρκα αναπτύχθηκε στη Ρωσία από την Uraloptinstrument LLC, η παραγωγή μεταφέρθηκε στην Κίνα. Επιλογές που χρησιμοποιούνται στο εργαλείο:

 • βελτιωμένη λαβή πριονιού.
 • αντλία στο σύστημα τροφοδοσίας καυσίμου ·
 • αντικραδασμικό σύστημα χρησιμοποιώντας προφίλ πολλαπλών σημείων.
 • Καλή εκκίνηση σε χαμηλές θερμοκρασίες.
 • οικονομική κατανάλωση καυσίμου και αύξηση της ισχύος με τη χρήση του After Charge, Cleane 2.
 • εύκολη εκκίνηση του Quick Start.
 • ο κύλινδρος είναι κατασκευασμένος χρησιμοποιώντας πορώδη τεχνολογία επιμετάλλωσης χρωμίου.
 • σύστημα ψύξης αέρα.

Η γκάμα του κατασκευαστή περιλαμβάνει μοντέλα από 2.500 έως 10.000 ρούβλια, ανάλογα με την κατηγορία του αλυσοπρίονου Carver. Το RSG-25-12 ανήκει σε ελαφρά ερασιτεχνικά μοντέλα, το μοντέλο Carver RSG 72-20 θεωρείται βαρύς επαγγελματίας. Το εργαλείο είναι σε ζήτηση μεταξύ οικονομικών στελεχών επιχειρήσεων.

Παρουσίαση αλυσοπρίονου Bison

Αλυσοπρίονο BisonΤο σήμα ανήκει στο ρωσικό Zubr OVK CJSC, που ειδικεύεται στην ανάπτυξη και παραγωγή εξοπλισμού και εργαλείων χειρός για ερασιτέχνες και επαγγελματίες. Η εταιρεία έχει αναπτύξει μια σειρά αλυσοπρίονων για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Ακόμη και σε ερασιτεχνική έκδοση χρησιμοποιούν:

 • ηλεκτρονικό σύστημα ανάφλεξης ·
 • εύκολη εκκίνηση με αντλία καυσίμου.
 • αδρανειακό και βοηθητικό φρένο.
 • ρυθμιζόμενη αυτόματη λίπανση αλυσίδας.
 • ενισχυμένη αντικραδασμική προστασία.
 • αλυσίδα αλίευσης και μεταλλικό δόντι ώσης?
 • προ -καθαριστής αέρα.

Με ισχύ 1,2 kW, το μήκος του ελαστικού είναι 35 cm και το βάρος του αλυσοπρίονου Zubr ZTsPB-370 χωρίς εξαρτήματα είναι 4,7 kg. Το εργαλείο είναι σε θέση να εκτελέσει πλήρως τις οικιακές εργασίες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για την κατασκευή σπιτιού όσο και για το πριόνισμα παλιού ξύλου. Τα επαγγελματικά μοντέλα είναι εξοπλισμένα με πριόνι έως 50 εκ. Το κόστος των προϊόντων είναι από 6,8 έως 12 χιλιάδες ρούβλια.

Έχοντας αγοράσει ένα νέο πριόνι, πρέπει πρώτα απ ‘όλα, πριν ξεκινήσετε στο ρελαντί, να μελετήσετε το εγχειρίδιο οδηγιών για το αλυσοπρίονο.

Χαρακτηριστικά του αλυσοπρίονου Caliber

Αλυσοπρίονο ΔιαμετρήματοςΤα Chainsaws Caliber παράγονται από την ομώνυμη ρωσική εταιρεία από το 2001. Το διακριτικό τους χαρακτηριστικό είναι η χρήση μονάδων που καθορίζουν περισσότερο την αξιοπιστία του εργαλείου και την ασφάλειά του. Η γκάμα περιλαμβάνει εργαλεία από 1,4 έως 3 kW. Η χρήση οποιουδήποτε εργαλείου είναι δυνατή σε μεμονωμένη κατασκευή. Τα οικιακά και επαγγελματικά μοντέλα είναι εξοπλισμένα με:

 • οδοντωτή στάση που καθορίζει τη θέση του πριονιού σε σχέση με το σημείο κοπής ·
 • αντιολισθητικές εργονομικές λαβές.
 • αδρανειακό φρένο που προστατεύει από ανάκαμψη.
 • αυτόματη λίπανση αλυσίδας.
 • σύστημα γρήγορης εκκίνησης.

Πιο συχνά από άλλους αγοράζουν μοντέλα BP-1300, BP-2500, BP-1800. Η τιμή της μεσαίας τάξης ήπιε 5000 ρούβλια.

Αλυσοπρίονο Oleo Mac

Αλυσοπρίονο Oleo MacΑντιπροσωπεύουμε την κορυφαία μάρκα παγκόσμιων κατασκευαστών. Η ιταλική εταιρεία Emak Group είναι γνωστός κατασκευαστής χειροκίνητου εξοπλισμού για αγροτικές εργασίες. Ένα ακριβό εργαλείο είναι άψογο στη λειτουργία. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της βαθμολογίας, το αλυσοπρίονο Oleo Mak 937 35 cm κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο μισό του 2015, αποδίδοντας μόνο στην μάρκα Shtil. Η κύρια διαφορά μεταξύ των προϊόντων είναι δύο δακτύλιοι στο έμβολο, κάτι που είναι σπάνιο για τους κινητήρες πριονιού. Και ως συνέπεια:

 • βελτιωμένη ποιότητα συμπίεσης.
 • αυξημένη ισχύ?
 • αυξημένη αξιοπιστία.

Η κύρια προϋπόθεση για την απρόσκοπτη λειτουργία είναι η χρήση καυσίμου ποιότητας, προσθέτων και λιπαντικού αλυσίδας..

Όλα τα μοντέλα διαθέτουν χαμηλούς κραδασμούς και αξιόπιστο σύστημα αναπήδησης ή θραύσης αλυσίδας. Ο εξοπλισμός υψηλής ποιότητας κοστίζει από 14,5 έως 40 χιλιάδες ρούβλια, ανάλογα με τη χωρητικότητα. Τα μοντέλα που κατασκευάζονται στην Κίνα μπορούν να αγοραστούν για πάνω από 6 χιλιάδες ρούβλια..

Σειρά αλυσοπρίονων Taiga

Αλυσοπρίονο TaigaΤο αλυσοπρίονο Taiga παράγεται στο ίδιο εργοστάσιο στο Περμ με το θρυλικό Ural. Το προϊόν είναι εξοπλισμένο με καρμπυρατέρ Walbro ιαπωνικού κατασκευαστή. Κατασκευάζονται άνετες λαβές και αντικραδασμική προστασία. Διατίθεται προστατευτικός εξοπλισμός για τον χειριστή έναντι ανατροπής και ανοιχτού κυκλώματος. Θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο μοντέλο του αλυσοπρίονου Taiga TBP-4000, το οποίο έχει ισχύ 4 kW με βάρος 5,5 kg και μήκος ελαστικού 45 εκ. Με χαμηλό βάρος, η ισχύς του εργαλείου σας επιτρέπει να εκτελέσετε οποιαδήποτε δουλειά. Υπάρχουν βαριά βάρη στη σειρά έως 9 κιλά, που προσφέρονται ως ημιεπαγγελματικά. Το κόστος των προϊόντων στην περιοχή τιμών 6-10 χιλιάδων ρούβλια.

Chainsaw Union από την εταιρεία Hermes

Chainsaw Union από την εταιρεία HermesΤα καθολικά πριόνια Soyuz παράγονται με κινητήρα 2,35-2,6 kW. Η αιχμή και το άμεσο φρένο κάνουν το πριόνι λιγότερο επικίνδυνο. Αντιολισθητικές λαβές, αντικραδασμική προστασία, σύστημα γρήγορης εκκίνησης, όλα είναι παρόντα. Όπως όλα τα ρωσικά μοντέλα σε πλαστική θήκη, το μοντέλο χάνει γρήγορα την οπτική του έλξη. Επιπλέον, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο βάρος του προϊόντος. Είναι περίπου 13 κιλά για μοντέλα με κινητήρα 3,2 kW. Η τιμή του μοντέλου των 4.800 ρούβλια είναι απίθανο να δικαιολογήσει τις προσπάθειες που δαπανήθηκαν για εργασία με ογκώδη εξοπλισμό.

Η εταιρεία Lesnik προσφέρει ένα καλό αλυσοπρίονο

Chainsaw ForesterΤο ρωσικό αλυσοπρίονο Lesnik κατακτά σταδιακά τις παγκόσμιες αγορές. Η πολιτική της εταιρείας στοχεύει στη συνεχή βελτίωση του μοντέλου. Το οικιακό μοντέλο Lesnik RT 3816 έχει τις ακόλουθες επιλογές:

 • ισχύς 1,5 kW.
 • το μείγμα καυσίμου αέρα παρασκευάζεται από το καρμπυρατέρ Valbro.
 • ξεκινήστε με αντλία καυσίμου και σύστημα εύκολης εκκίνησης.
 • μήκος λεωφορείου – 40 cm.

Η αξιόπιστη στερέωση του ελαστικού σε ειδικό στήριγμα εξασφαλίζει την ασφάλεια του χειριστή. Ο οδοντωτός σταθεροποιητής της θέσης του πριονιού, μπλοκάρει έναντι αναπήδησης και σπασίματος της αλυσίδας, ελατήρια και λαβές απόσβεσης κραδασμών – όλα υποτάσσονται στην ευκολία του αποταμιευτή. Το πιο σημαντικό είναι ότι το βάρος της συσκευής είναι 4,9 κιλά. Η τιμή του μοντέλου, που δηλώθηκε από τον κατασκευαστή, είναι 4230 ρούβλια. Ένα ισχυρό επαγγελματικό αλυσοπρίονο Lesnik 4518 κοστίζει 7.600 ρούβλια.

Τα μοντέλα συνοδεύονται από λεπτομερείς οδηγίες, σύμφωνα με τις οποίες στο πεδίο μπορείτε να πραγματοποιήσετε επισκευή και ρύθμιση του πριονιού.

Καταιγίδα με αλυσοπρίονο και τα χαρακτηριστικά του

Επίθεση με αλυσοπρίονοΟ εξοπλισμός αναπτύχθηκε στη Γερμανία. Το επίσημα κατασκευασμένο συγκρότημα κατσαβιδιών του μοντέλου στην Κίνα από τα παρεχόμενα εξαρτήματα σας επιτρέπει να πάρετε πριόνια καλής ποιότητας σε προσιτή τιμή. Για όλα τα αλυσοπρίονα, ο κατασκευαστής δίνει εγγύηση για επαγγελματικά εργαλεία για 25, οικιακά εργαλεία για 14 μήνες. Στην κατασκευή του αλυσοπρίονου Sturm, χρησιμοποιούνται κύλινδροι επιχρωμιωμένοι, οι οποίοι αυξάνουν τη διάρκεια ζωής του κινητήρα. Ο κινητήρας είναι εξοπλισμένος με θερμαινόμενο σύστημα εκκίνησης και μπορεί να λειτουργήσει στους -300 C. Υπάρχει ένα κουμπί για τον αποκλεισμό της τυχαίας ενεργοποίησης της συσκευής. Άλλα συστήματα ασφαλείας, λιπαντικά παρέχονται όπως σε μοντέλα υψηλών προδιαγραφών. Το μοντέλο 1,8 kW, με μήκος ελαστικού 46 εκατοστά, ζυγίζει μόνο 4,2 κιλά. Το κόστος των μοντέλων για τους καλοκαιρινούς κατοίκους είναι περίπου 6 χιλιάδες ρούβλια.

Αμερικανός κατασκευαστής αλυσοπρίονων Poulan

Αλυσίδα πριόνι PoulanΈνα χαρακτηριστικό του αλυσοπρίονου Poulan μπορεί να ονομαστεί η πολιτική του ιδρυτή της μάρκας να παρέχει στον παγκόσμιο πληθυσμό ένα φθηνό μοντέλο με ένα ελάχιστο σύνολο λειτουργιών. Οι διάδοχοι ακολουθούν πολιτική δημιουργίας προϊόντων υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές. Υπάρχει μόνο ένα εργοστάσιο στην Αμερική, αλλά παράγει περισσότερα από ένα εκατομμύριο αλυσοπρίονα το χρόνο. Το πλαστικό σώμα μειώνει το κόστος του προϊόντος. Το χαμηλό βάρος διευκολύνει την εργασία κοπής. Ο ηγέτης στις πωλήσεις στον κόσμο είναι το μοντέλο αλυσοπρίονου Poulan 2150. Προδιαγραφές:

 • ελαστικό μήκους 40 εκ.
 • ισχύς κινητήρα 1,7 kW.
 • ο όγκος της δεξαμενής καυσίμου είναι 0,36 λίτρα.
 • βάρος προϊόντος χωρίς ακουστικά 4,7 kg.

Το ποτό κοστίζει περίπου 7 χιλιάδες ρούβλια.

Αξιοπρεπής επιλογή – αλυσοπρίονο Hyundai

Αλυσοπρίονο HyundaiΗ μάρκα των κατασκευαστών της Νότιας Κορέας είναι σε ζήτηση μεταξύ των γνώστες της τεχνολογίας. Εάν λάβετε την αναλογία τιμής, ποιότητας και απόδοσης, τα αλυσοπρίονα οικιακής χρήσης Hyundai μπορούν να τεθούν σε ηγετική θέση..

Τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα οικιακά πριόνια είναι εξοπλισμένα με αξιόπιστους δίχρονους κινητήρες. Αλλά ένα επαγγελματικό εργαλείο μπορεί να λειτουργήσει για αρκετές ώρες χωρίς υπερθέρμανση..

Τα πλεονεκτήματα του εργαλείου περιλαμβάνουν:

 • εύκολο ξεκίνημα?
 • η χρήση ελαστικών με αυξημένη αξιοπιστία ·
 • ογκομετρικό σύστημα ασφάλειας και προστασίας του πριονιστηρίου από τραυματισμούς.
 • καλή αναλογία βάρους-ισχύος εξοπλισμού.

Η τιμή του μοντέλου αντιστοιχεί στην ποιότητα.

Μια επιλογή μοντέλων για αναθεώρηση θα δώσει μόνο μια γενική ιδέα για τα δέκα μοντέλα που παρουσιάστηκαν. Μπορείτε να επιλέξετε ένα αλυσοπρίονο Carver ή Hyundai κρατώντας το εργαλείο στα χέρια σας. Μόνο η δική σας αίσθηση άνεσης θα σας επιτρέψει να πάρετε μια απόφαση.

Ανασκόπηση του αλυσοπρίονου Taiga BP 3900 -R – βίντεο

Previous Post
Cellogin orchidea: fajták termesztése, szaporítása és gyűjtése
Next Post
Επιλέγοντας τις καλύτερες ποικιλίες μηλιών για την περιοχή της Μόσχας