15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dedmoroztv.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Makita plane – επιλέξτε το καλύτερο

Συμπαγές αξιόπιστο αεροπλάνο Makita Ένας τεχνίτης που σέβεται τον εαυτό του χρησιμοποιεί εργαλεία από τους καλύτερους κατασκευαστές στον κόσμο. Για έναν ξυλουργό, η κατοχή ενός αεροπλάνου Makita είναι ένα σημάδι της επιτυχίας του στην εκτέλεση ξυλογλυπτικής. Η άνοδος της εταιρείας στα ύψη της ποιότητας των εργαλείων ξεκίνησε με ένα αεροπλάνο.

Χαρακτηριστικά του ηλεκτρικού πλάνου

Βελτιωμένο μοντέλο του αεροπλάνου Makita Αντί για μια επίπεδη γλώσσα – ένα μαχαίρι προσαρτημένο στην επιθυμητή γωνία, το όργανο απέκτησε ένα ηλεκτρικό τύμπανο, στο οποίο τοποθετήθηκαν πολλές πλάκες κοπής. Όταν το τύμπανο τέθηκε σε κίνηση, οι περιστρεφόμενες λεπίδες ξύσαν τις μάρκες από την επιφάνεια της σανίδας. Η ίδια η σόλα μετακινήθηκε με τη συμμετοχή ενός ατόμου.

Οι πρώτες πληροφορίες για τα αεροπλάνα ανάγονται στον 1ο αιώνα μ.Χ. Τον 15ο αιώνα, το όργανο απέκτησε τη μοντέρνα όψη του με μια ξύλινη θήκη. Το 1820, στην Αγγλία άρχισαν να κατασκευάζονται μεταλλικά αεροπλάνα με βάση από χυτοσίδηρο. Το 1958, η εταιρεία Makita δημιούργησε ένα ηλεκτρικό αεροπλάνο.

Το αεροπλάνο Makita βελτιώθηκε και ως αποτέλεσμα αποκτήθηκε:

 • ρυθμιστής βιδών πάχους τσιπ?
 • δημιουργία λοξοτμημάτων που λειαίνουν αιχμηρές ορθές γωνίες κατά μήκος των άκρων του τμήματος.
 • την ικανότητα να σχεδιάζετε όχι σε όλο το πλάτος ή σε διαφορετικά βάθη ·
 • μειωμένη δόνηση για τον χειριστή.
 • σύστημα αφαίρεσης πριονιδιού από τον χώρο εργασίας.
 • μαχαίρια μεταβλητής ταχύτητας.

Κάθε μία από τις παραμέτρους έκανε το εργαλείο πιο βολικό στη χρήση και πιο ακριβό. Επιλέγοντας ένα επίπεδο Makita, οι καθοριστικοί δείκτες πρέπει να λαμβάνονται υπόψη το βάρος του εργαλείου και η ισχύς του. Η παραγωγικότητα θα επηρεαστεί σημαντικά από το πλάτος των στοιχείων κοπής, την ταχύτητα περιστροφής του τυμπάνου. Για τους ειδικούς, είναι επίσης σημαντικό να υπάρχουν επιλογές – συσκευασία, μέγιστο βάθος σύλληψης, δυνατότητα αγοράς μαχαιριών υψηλής ποιότητας. Είναι σημαντικό για την ασφάλεια να έχετε άψογες κλειδαριές. Εξετάστε τα πιο διάσημα και δημοφιλή εργαλεία ενός ιαπωνικού κατασκευαστή εργαλείων.

Συσκευή μάρκας εργαλείου 1911b

Planer Makita 1911 ΒΧρησιμοποιώντας το πλυντήριο Makita 1911 B, μπορείτε να εκτελέσετε ταυτόχρονα αρκετές λειτουργίες, πλανίζοντας ξύλο ή πλαστικό. Ρυθμίζοντας το πάχος του τσιπ, μπορείτε να επιτύχετε το επιθυμητό πάχος του εξαρτήματος, δημιουργώντας παράλληλα μια λοξοτομή. Το εργαλείο έχει πλάτος μαχαιριού 110 mm, το οποίο καθιστά δυνατή την εξομάλυνση των τυπικών εξαρτημάτων σε ένα πέρασμα. Η βάση στήριξης από αλουμίνιο παρέχει σταθερή, άνετη εφαρμογή. Υπάρχει μια αυλάκωση σχήματος V στη βάση, η οποία διευκολύνει τη στρογγυλοποίηση της αιχμηρής άκρης του τμήματος.

Το χαλύβδινο μαχαίρι υψηλής ταχύτητας παρέχει ένα λεπτό φινίρισμα επιφάνειας. Υπάρχουν πρίζες στα πλαϊνά της θήκης, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε ένα τέταρτο με τη βοήθεια στάσεων. Ο ρυθμιστής βιδών στη λαβή χρησιμοποιείται για να ρυθμίσετε το πάχος του τσιπ. Ο κανονισμός είναι γρήγορος και χρονοβόρος.

Για να πιάσετε τη σκόνη και τα ρινίσματα ξύλου, υπάρχει ένας σωλήνας διακλάδωσης επιλογής στο κιτ, ο οποίος συνδέεται με τον ανεμιστήρα εξάτμισης παραγωγής στα εργαστήρια. Το εργαλείο είναι ισορροπημένο, οι λαβές είναι καλά τοποθετημένες και ο εργαζόμενος εργάζεται χωρίς σωματικό άγχος. Όταν χρησιμοποιείτε μια βάση από ένα πλυντήριο, μπορείτε να συναρμολογήσετε μια μηχανή ξυλουργικής.

Τεχνικές προδιαγραφές:

 • χρησιμοποιημένη ισχύς – 840 W
 • μέγιστο πάχος τσιπ – 2 mm.
 • ταχύτητα x / x – 16000 σ.α.λ.
 • πλάτος λεπίδας – 110 mm.
 • συνολικό βάρος – 4,3 κιλά.

Το πεδίο παράδοσης περιλαμβάνει:

 • επιπλέον μαχαίρι καρβιδίου.
 • σύνδεση ηλεκτρικής σκούπας?
 • πρότυπο ρύθμισης μαχαιριού.

Η τιμή του πλάνου Interskol Makita 1911 B σε διάφορους ορόφους διαπραγμάτευσης κυμαίνεται από 13630 έως 11499 ρούβλια. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η συσκευή κατασκευάζεται στην Ιαπωνία, έχει εγγύηση κατασκευαστή, η τιμή είναι κατάλληλη για την ποιότητα.

Περιγραφή της πλάνης Makita KR 0800

Planer Makita KP0800Το ελαφρύ ηλεκτρικό πλυντήριο Makita KP0800 θα γίνει ένας απαραίτητος βοηθός του τεχνίτη του σπιτιού στην κατασκευή κιόσκι, πτηνοτροφείου και άλλων βοηθητικών κτιρίων. Το εργαλείο είναι εξοπλισμένο με κινητήρα 620 W, ο οποίος, με πλάτος ταινίας 82 mm, επιτρέπει τη δημιουργία υψηλών δυνάμεων. Ως αποτέλεσμα, η συσκευή λειτουργεί σε οποιοδήποτε ινώδες υλικό, συμπεριλαμβανομένων ινοσανίδων και κόντρα πλακέ. Οι υψηλές στροφές, 17000 σ.α.λ. στο ρελαντί, επιτρέπουν την εξομάλυνση τυχόν ανομοιομορφίας του ιστού. Η άνετη εφαρμογή της σόλας αλουμινίου καθιστά το έργο ενός ελαφρού οργάνου πιο αποτελεσματικό. Το τύμπανο δεν είναι μόνο ισορροπημένο, αλλά δέχεται και λεπίδες καρβιδίου βολφραμίου με δύο άκρες.

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτού του πλάνου είναι η δυνατότητα επιλογής ενός τετάρτου κατά 9 mm. Με ένα πέρασμα, η συσκευή είναι σε θέση να αφαιρέσει 2,5 mm, παρά την αυξημένη πυκνότητα του υλικού, την παρουσία φαινολικών συνδετικών ουσιών σε κολλημένα υλικά.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το εργαλείο 2,4 kg είναι διαφορετικό:

 • ισχυρό μοτέρ?
 • τη δυνατότητα αναδίπλωσης και επιλογής ενός τετάρτου.
 • χρησιμοποιήστε λεπίδες με δύο άκρες και στάνταρ.
 • μειωμένη δόνηση και εξαιρετική εξισορρόπηση.
 • διευρυμένος σωλήνας διακλάδωσης για την παραγωγή απορριμμάτων ξυλουργικής.

Το κόστος του εργαλείου είναι περίπου 8 χιλιάδες ρούβλια.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του μοντέλου του 1902

Planer Makita 1902Ελαφρύ, μόνο 2,5 κιλά, το πλυντήριο Makita 1902, επιπλέον, συμπαγής, πλατφόρμα μόνο 290 mm. Η συσκευή λειτουργεί εύκολα σε κολλημένο ξύλο, αφαιρεί λοξοτομές, επιλέγει εσοχές. Χρησιμοποιείται καρβιδικό μαχαίρι πλάτους 82 mm. Η απόδοση σχεδιασμού επιτυγχάνεται με ταχύτητα τυμπάνου 16.000 σ.α.λ. Η ισχύς του κινητήρα 580 W εξασφαλίζει τη λειτουργικότητα της συσκευής.

Το πάχος των ροκανιδιών δεν υπερβαίνει το 1 mm, αλλά το πάχος του είναι ρυθμιζόμενη τιμή. Και στις δύο πλευρές του περιβλήματος, μπορούν να εγκατασταθούν παράλληλα στάσεις, γεγονός που καθιστά δυνατή την εσοχή σε βάθος 9 mm. Το σύστημα διάθεσης απορριμμάτων είναι προετοιμασμένο για χρήση ηλεκτρικής σκούπας. Υπάρχει ένα κουμπί για τον καθορισμό της ταχύτητας κατά τη ρύθμιση μιας μακράς λειτουργίας.

Τα κλειδιά είναι τοποθετημένα σε ειδικό αρθρωτό ράφι. Το εργαλείο είναι εύκολο στη χρήση, δεν έχει λειτουργίες:

 • έλεγχος ταχύτητας;
 • ομαλή εκκίνηση.
 • διατηρώντας την ταχύτητα, ανεξάρτητα από το φορτίο.

Μελέτη ενός πλάνου 1806 B Ιάπωνας κατασκευαστής

Planer Makita 1806 ΒΤο πλυντήριο Makita 1806 B είναι ένας γίγαντας μεταξύ των εργαλείων στην κατηγορία του. Η σόλα του είναι πάνω από μισό μέτρο και το πλάτος της λωρίδας για πλάνισμα είναι 170 mm. Η μονάδα χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό κάθε κολλημένης και ινώδους επιφάνειας, βαθαίνοντας με κοπτικά έως 2 mm. Η ισχύς κίνησης 1,2 kW σάς επιτρέπει να αντιμετωπίζετε εργασίες οποιασδήποτε πολυπλοκότητας. Φυσικά, το εργαλείο ανήκει στον επαγγελματία.

Η πλατφόρμα αλουμινίου χυτού παρέχει μια άνετη εφαρμογή για το εργαλείο 8,8 κιλών. Η δειγματοληψία των τετάρτων, των λοξοτομών πραγματοποιείται σύμφωνα με τα πρότυπα.

Το κόστος της μονάδας κυμαίνεται από 25 έως 30 χιλιάδες ρούβλια.

Επαγγελματικό εργαλείο Makita KR 0810S

Planer Makita RP 0810CΓια στενούς καμβάδες, μπαρ, ένας επαγγελματίας θα χρειαστεί ένα ισχυρό αεροσκάφος Makita RP 0810C. Το πλεονέκτημά του είναι σε στενά μαχαίρια, μόνο 82 mm και 1200 watt. Η λεπτή ρύθμιση του βάθους πλάνης υποδεικνύεται κάνοντας κλικ στην ένδειξη. Η κλίμακα είναι σαφής. Παρέχεται εργασία αριστερού και δεξιού χεριού. Η κίνηση περικλείεται από περίβλημα αλουμινίου.

Τεχνικές προδιαγραφές:

 • κατανάλωση ενέργειας – 1050 W / h.
 • στροφές x / x – 12000 σ.α.λ.
 • το πάχος του αφαιρεθέντος στρώματος δεν είναι μεγαλύτερο από 4 mm.
 • βάθος τέταρτου – μέγιστο 25 mm.
 • μήκος εργαλείου – 290 mm.
 • βάρος – 3,3 κιλά.

Το κόστος της μονάδας είναι 12 χιλιάδες ρούβλια.

Βίντεο ανασκόπηση του Makita 1806B planer

Previous Post
A természet csodája vagy szokatlan alakú és színű ehető gombák
Next Post
Πώς να καλλιεργήσετε ζαχαρότευτλα: κανόνες φύτευσης και φροντίδας