15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dedmoroztv.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Επιλέγοντας το σωστό – η αντλία για το σκάφος PVC είναι ηλεκτρική, χειροκίνητη ή σπιτική

φουσκωτό σκάφος PVC Ένα φουσκωτό σκάφος είναι μια βολική συσκευή για χρήστες κινητών. Πώς να επιλέξετε μια αντλία για ένα σκάφος PVC – ηλεκτρικό, πόδι, χειροκίνητο ή να φτιάξετε τη δική σας συσκευή; Η συσκευή πρέπει να είναι ελαφριά και αξιόπιστη. Επιλέγοντας την καλύτερη αντλία για άνετη ξεκούραση στο νερό.

Απαιτήσεις για την αντλία

επιλογή αντλίας για φουσκωτό σκάφος Οι κατασκευαστές προσφέρουν μια χειροκίνητη αντλία με το σκάφος. Μπορούν να αντλήσουν την κάμερα σε περίπου 10 λεπτά, ενώ ταυτόχρονα αντλούν τους μυς στα χέρια. Αλλά η άντληση πάνω από τον κανόνα δεν θα λειτουργήσει. Ο κανόνας θεωρείται 0,25 kg / cm2.

Κατά βέλτιστο τρόπο, η έγχυση πραγματοποιείται σε πίεση 0,4 – 0,8 kg / cm2. Είναι βολικό εάν η αντλία για το σκάφος PVC είναι σε θέση να αντλεί αέρα. Στη συνέχεια, το συναρμολογημένο σκάφος θα συσκευαστεί σφιχτά και θα καταλαμβάνει λίγο χώρο. Είναι αδύνατο να αφαιρέσετε τελείως τον αέρα χειροκίνητα..

Ο έλεγχος της πίεσης στο θάλαμο είναι μια σημαντική προϋπόθεση που εξασφαλίζει:

 • χρήση αντλιών με μανόμετρα.
 • μπλοκάρισμα με πίεση στο θάλαμο και υπερθέρμανση της αντλίας.
 • ρυθμιστής πίεσης με δυνατότητα ρύθμισης της εργασίας.

Η επιλογή του τύπου της αντλίας εξαρτάται από την παρουσία ή την απουσία ηλεκτρικού δικτύου σε κοντινή απόσταση. Συμβαίνει ότι ένα σκάφος μεταφέρεται με σακίδια στην έρημο της τάιγκα, μετρώντας κάθε γραμμάριο βάρους. Η επιλογή της αντλίας επηρεάζεται επίσης από τις συνολικές διαστάσεις του σκάφους. Όσο μεγαλύτερος είναι ο όγκος του θαλάμου, τόσο υψηλότερη θα πρέπει να είναι η απόδοση της αντλίας για το σκάφος PVC..

Μηχανικές αντλίες

μηχανική αντλίαΟι αντλίες που λειτουργούν με μυϊκή δύναμη χωρίζονται σε αντλίες ποδιών και χεριών. Τα πόδια είναι αυτό που οι χρήστες αποκαλούν «βάτραχους». Οι κατασκευαστές τους προμηθεύουν με φουσκωτά έπιπλα και μικρά σκάφη. Είναι βολικό να αντλείτε την κάμερα με το πόδι σας. Οι συσκευές ζυγίζουν λίγο, επισκευάζονται εύκολα. Οι συσκευές διαφέρουν ως προς τον όγκο της φυσούνας. Είναι σημαντικό η αντλία να είναι αρχικά κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας – ενισχυμένη πλαστική γούνα, προσαρμογείς με μεταλλικούς συνδετήρες. Το κόστος μιας εισαγόμενης αντλίας είναι $ 30 – $ 65.

Η χειροκίνητη αντλία για το σκάφος PVC είναι ένα έμβολο μονής ή διπλής δράσης με θάλαμο εργασίας 5-6 λίτρων. Είναι σημαντικό τα παρεμβύσματα και τα στοιχεία στεγανοποίησης να είναι κατασκευασμένα από καουτσούκ. Το στέλεχος είναι καλύτερα κατασκευασμένο από μέταλλο. Η αντλία είναι βαριά για περπάτημα. Κοστίζει κατά μέσο όρο $ 80 – $ 100.

Ηλεκτρικές αντλίες

μοντέλο ηλεκτρικής αντλίαςΕίναι εύκολο να αντλήσετε ένα σκάφος χρησιμοποιώντας ηλεκτρική ενέργεια, το κύριο πράγμα είναι ότι η πηγή είναι διαθέσιμη. Επομένως, οι ηλεκτρικές αντλίες για σκάφη PVC αγοράζονται από χρήστες που έχουν τη δυνατότητα να αντλήσουν το σκάφος και να το μεταφέρουν στην ακτή. Οι αντλίες υποδιαιρούνται σύμφωνα με την παροχή ρεύματος από το δίκτυο 220 V και από το ενσωματωμένο δίκτυο του αυτοκινήτου 12 V. Οι αντλίες διαφέρουν ως προς τα χαρακτηριστικά, αλλά όλα τα μοντέλα έχουν τη λειτουργία της άντλησης αέρα και της φραγής από τη μέγιστη πίεση σε ο θάλαμος. Η επιλογή της απόδοσης της αντλίας εξαρτάται από το μέγεθος του σκάφους. Η τιμή επηρεάζεται από:

 • αξιοπιστία του κατασκευαστή ·
 • τύπος σώματος εργασίας – μεμβράνη, τουρμπίνα, έμβολο ή υβρίδιο.
 • την παρουσία κλειδαριών και συσκευών ελέγχου.

Η αντλία με ενσωματωμένη μπαταρία φορτίζεται μόνο από το ρεύμα. Η αντλία δεν αντλεί τον θάλαμο στην απαιτούμενη παράμετρο 0,25 kg / m2, θα πρέπει να τον αντλήσετε χειροκίνητα.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της ηλεκτρικής αντλίας σκαφών PVC:

 • δεν απαιτείται σωματική προσπάθεια.
 • παρέχοντας αυτόματο έλεγχο της διαδικασίας ·
 • γρήγορη εκτέλεση της λειτουργίας.

Το μειονέκτημα είναι η αδυναμία χρήσης της αντλίας ελλείψει δικτύου. Υψηλό κόστος της συσκευής.

αντλία φουσκωτού σκάφουςΤα μοντέλα που τροφοδοτούνται από αυτοκίνητο ή τη δική τους μπαταρία έχουν γίνει πολύ δημοφιλή. Η φορητή ισχύς επιτρέπει στον χρήστη του σκάφους να είναι κινητός, προετοιμάζοντας το σκάφος και την αντιμετώπιση επί τόπου. Ταυτόχρονα, μια ηλεκτρική αντλία σκαφών PVC με μπαταρία εκτελεί την ίδια λειτουργικότητα με μια συσκευή δικτύου. Οι αντλίες με ενσωματωμένη μπαταρία είναι ακόμα πιο κινητές, μπορείτε να τις πάρετε μαζί σας σε ένα ταξίδι και να τις χρησιμοποιήσετε μακριά από τον πολιτισμό.

Όταν επιλέγετε μια αντλία, πρέπει να γνωρίζετε ότι η συνεχής λειτουργία του κινητήρα περιορίζεται σε 15 λεπτά. Εάν επιλέξετε ένα μοντέλο χαμηλών επιδόσεων, θα πρέπει να αντλήσετε πολλά βήματα.

Αντλήστε το σκάφος χρησιμοποιώντας σπιτικές συσκευές

σπιτικό φουσκωτό σκάφουςΈνα δημιουργικό άτομο με έξυπνα χέρια προτιμά να φτιάχνει χρήσιμες συσκευές μόνο του. Εάν είστε αυτοκινητιστής, γιατί να μην χρησιμοποιήσετε τις αναθυμιάσεις του αυτοκινήτου σας; Μια DIY αντλία σκαφών PVC θα φαίνεται απλή:

 1. Ένας ελαστικός σωλήνας είναι προσαρτημένος στο σιγαστήρα με ένα σφιγκτήρα.
 2. Το άλλο άκρο του σωλήνα μέσω προσαρμογέα συνδέεται με τον συνηθισμένο εύκαμπτο σωλήνα από την αντλία, ο οποίος είναι προσαρτημένος στη θηλή του σκάφους.
 3. Η πλήρωση του θαλάμου διαρκεί 1-2 λεπτά, ελέγξτε απτικά, πιέζοντας.

Το κόστος είναι δεκάρα, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Η πρακτική πολλών ετών δείχνει ότι οι εναποθέσεις στο εσωτερικό του θαλάμου είναι ασήμαντες, δεν επηρεάζουν την πλευστότητα..

Το άρθρο παρέχει μια επισκόπηση των τομέων της τεχνολογίας. Η επιλογή της αντλίας εξαρτάται από τις συνθήκες λειτουργίας και το μέγεθος του σκάφους PVC.

Επισκόπηση μοντέλου ηλεκτρικής αντλίας – βίντεο

Previous Post
Vásároljon elektromos kultivátort egy nyári lakáshoz – gyorsítsa fel a talajművelést
Next Post
Μάθετε να προετοιμάζετε κομπόστ σε σακούλες για να ταΐσετε έναν λαχανόκηπο