15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dedmoroztv.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Αντλία Agidel, ποικιλίες, χρήση στο αγρόκτημα

Αντλία Adigel Η συνήθης αυλή της υπαίθρου μεταβαίνει σταδιακά σε εξοπλισμό που εξοικονομεί φυσική δύναμη, αλλά σε μέτριες τιμές. Η αντλία Agidel χρησιμεύει ως παράδειγμα διευκόλυνσης του έργου του αγρότη, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες. Η ανεπιτήδευτη μονάδα αντέχει σε πτώσεις τάσης στο δίκτυο, χρησιμοποιείται για την ανύψωση νερού από επίπεδο έως 7 μέτρα και για το πότισμα ενός λαχανόκηπου. Το συνολικό λογισμικό Ufa παράγει μόνο 2 μοντέλα οικιακών συσκευών-Agidel-M και Agidel-10.

Χαρακτηριστικά των επιφανειακών εγκαταστάσεων Agidel

αρχή λειτουργίας της αντλίας Οι αντλίες έχουν σχεδιαστεί για την άντληση καθαρού νερού. Εγκαθίστανται για εξαγωγή από πηγάδια, τροφοδοσία από ανοιχτές καθαρές δεξαμενές για άρδευση. Η αρχή της λειτουργίας της συσκευής είναι φυγοκεντρική. Οι αντλίες Agidel αντλούν υγρό περιστρέφοντας πτερωτές σε περίβλημα σε σχήμα σαλιγκαριού. Τη στιγμή της περιστροφής, δημιουργείται ένα κενό στην αναρρόφηση στο περίβλημα, το νερό συλλέγεται από τις λεπίδες και λόγω της φυγόκεντρης δύναμης ωθείται στον αγωγό εκκένωσης. Λόγω του κενού, το νερό εισέρχεται στον θάλαμο, επομένως η συσκευή ονομάζεται αυτο-εκκίνηση.

Η αντλία αποτελείται από δομικές μονάδες:

 • ένα περίβλημα βιδωμένο από έξω.
 • σώμα κινητήρα?
 • ένα σαλιγκάρι, το οποίο χρησιμεύει επίσης ως σώμα.
 • πτερωτές, στον ίδιο άξονα με τον οπλισμό του κινητήρα.
 • ηλεκτροκινητήρα, με παρέμβυσμα και σφραγίδες, για στεγανοποίηση ενάντια σε υδατικά μέσα.

Ο απλός σχεδιασμός της συσκευής δεν απαιτεί πρόσθετη προστασία, σφράγιση αρμών και επομένως είναι φθηνό, το εργαλείο είναι διαθέσιμο σε κάθε χρήστη. Οι αντλίες Agidel προστατεύονται από υπερθέρμανση, αλλά χρησιμοποιούνται κατά την άντληση νερού κάτω από 400 C. Η διάταξη του προϊόντος είναι διαφορετική. Κάθε μία από τις αντλίες είναι εγκατεστημένη σε ένα στέρεο, επίπεδο αναφοράς. Πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι κάθε 4 μέτρα οριζόντιου σωλήνα ισούται με την απώλεια της δυνατότητας ανύψωσης από βάθος 1 m. Η αντλία εγκαθίσταται σε άμεση γειτνίαση με το πηγάδι.

Συσκευή αντλίας Agidel-M

αντλία Adigel-MΗ συσκευή είναι τοποθετημένη κάθετα σε μια άκαμπτη βάση. Η παροχή νερού από το πηγάδι και η άντληση σε απόσταση έως 35 μέτρα είναι δυνατή με έναν μικρό κινητήρα 0,37 kW. Εάν το πηγάδι έχει βάθος έως 20 μέτρα, χρησιμοποιείται ένας εκτοξευτής, ένα εξωτερικό στοιχείο εργασίας. Ο κινητήρας της αντλίας παραμένει στην επιφάνεια.

Τεχνικά χαρακτηριστικά αντλίας Agidel:

 • ύψος ανύψωσης – 7 m.
 • παραγωγικότητα – 2, 9 κυβικά μέτρα. m / ώρα?
 • διάμετρος – 23,8 cm.
 • μήκος – 25,4 εκ.
 • βάρος – 6 κιλά.
 • τιμή – 4600 ρούβλια.

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της αντλίας είναι η προκαταρκτική πλήρωση της αναρρόφησης, συμπεριλαμβανομένου του θαλάμου εργασίας. Η συσκευή λειτουργεί μόνο σε θετική θερμοκρασία ή σε ζεστό δωμάτιο. Μια ελαφριά αντλία νερού Agidel χρησιμοποιείται για την άντληση νερού, την τοποθέτησή της σε ένα βαθύ λάκκο ή τον εξοπλισμό μιας σχεδίας που συγκρατεί την αντλία στην επιφάνεια του καθρέφτη του πηγαδιού από το οποίο λαμβάνεται νερό. Μόνο η αντλία Agidel-10 μπορεί να σταλεί για να πλεύσει, η οποία δεν απαιτεί επαναπλήρωση νερού κατά την εκκίνηση..

Σύμφωνα με τις οδηγίες λειτουργίας, η αντλία Agidel πρέπει να αντλεί έναν παράγοντα με θερμοκρασία κάτω από 400 C. Υπό αυτές τις συνθήκες, ο κινητήρας λειτουργεί χωρίς υπερθέρμανση. Πριν από την εκκίνηση της συσκευής, χύνεται νερό, το να λειτουργεί «στεγνά» θα οδηγήσει σε αναπόφευκτη βλάβη. Η αντλία πρέπει να προστατεύεται από υγρασία και συντρίμμια, από θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν.

σχεδιασμός αντλίαςΒεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε βρόχο γείωσης αντλίας, αξιόπιστη μόνωση όλων των συνδέσεων καλωδίων.

Η αντλία είναι εξοπλισμένη με καλώδιο 1,5 μ. Για ευκολία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καλώδιο επέκτασης ή μπορείτε να αντικαταστήσετε αμέσως το καλώδιο τροφοδοσίας της συσκευής με ένα άλλο, μεγαλύτερο. Αυτό δεν έρχεται σε αντίθεση με τις απαιτήσεις των οδηγιών λειτουργίας.

Σε σύγκριση με την αντλία Agidel M, η μεταγενέστερη τροποποίηση, Agidel-10, έχει οριζόντια διάταξη και είναι 2 φορές πιο ισχυρή. Αυτή η συσκευή δεν χρειάζεται να ασταρωθεί πριν ξεκινήσει, παρέχει αυτοαναρρόφηση. Η αντλία ζυγίζει 9 κιλά, η κεφαλή είναι 30 μέτρα και παρέχει οριζόντια άντληση 50 μέτρων. Η παραγωγικότητα 3,3 κυβικών μέτρων / ώρα για οικιακές ανάγκες είναι επαρκής.

Δυσκολία και συντήρηση αντλίας

αντλία σε λειτουργίαΟι λόγοι για τους οποίους η αντλία αντλείται κακώς δεν εξαρτώνται πάντα από τη συσκευή. Ο εύκαμπτος σωλήνας εισαγωγής πρέπει να είναι ενισχυμένος, μην αλλάζετε τη διατομή. Όταν χρησιμοποιείτε μια γραμμή μαλακού νερού, το κενό στο σύστημα προκαλεί τη συρρίκνωση του προφίλ υπό την επίδραση της ατμοσφαιρικής πίεσης. Ο κολλημένος σωλήνας δεν επιτρέπει τη διέλευση νερού. Για την αποφυγή προβλημάτων, στη σύνδεση αναρρόφησης συνδέεται ενισχυμένος ή ελαστικός σωλήνας με πάχος τοιχώματος άνω των 4 mm και εσωτερική διάμετρο 25-30 mm..

Εάν διαρρεύσει νερό από την οπή αποστράγγισης, είναι απαραίτητο να αντικαταστήσετε τις στεγανοποιήσεις λαδιού στον άξονα του κινητήρα.

Για να αποκτήσετε τις σφραγίδες λαδιού, πρέπει να απελευθερώσετε την πτερωτή, να την αφαιρέσετε από την άγκυρα. Μέσα στους δακτυλίους υπάρχουν 2 αδένες, μέσω του διαφράγματος. Αλλάζουν προσεκτικά, το διαμέρισμα αποκαθίσταται. Συναρμολογήστε την αντλία με αντίστροφη σειρά..

Η συντήρηση συνίσταται σε περιοδική αποσυναρμολόγηση της συσκευής, καθαρισμό της πτερωτής και λίπανση των περιστρεφόμενων τμημάτων. Συνήθως τέτοιες λειτουργίες προηγούνται της χειμερινής αποθήκευσης. Τα μέτρα για την παράταση της διάρκειας ζωής της αντλίας περιλαμβάνουν την εγκατάσταση μιας βαλβίδας ελέγχου ποιότητας στη γραμμή τροφοδοσίας. Όλες οι συνδέσεις πρέπει να σφραγιστούν για να αποφευχθεί η διαρροή αέρα.

Μη χρησιμοποιείτε καλώδιο τροφοδοσίας με πολλές περιστροφές. Ένας ελαττωματικός σωλήνας μπορεί να προκαλέσει βραχυκύκλωμα.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των αντλιών

εγκατάσταση της αντλίας AdigelΟ κατασκευαστής έχει καθορίσει τη διάρκεια ζωής της αντλίας 5 χρόνια. Μετά από αυτήν την περίοδο, απαιτείται η πρώτη αντικατάσταση των στεγανοποιητικών λαδιών με τη σωστή λειτουργία της συσκευής. Μη χρησιμοποιείτε συσκευές για την άντληση βρώμικου νερού, η πτερωτή μπορεί να φθαρεί λειαντικά και η συσκευή θα χάσει την πίεση.

Τα πλεονεκτήματα των αντλιών Agidel περιλαμβάνουν:

 • εύκολη συντήρηση και επισκευή ·
 • χαμηλή τιμή των προϊόντων?
 • χαμηλή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.
 • μεγάλη διάρκεια ζωής και προσαρμοστικότητα σε ασταθή τάση δικτύου.

Η ταλαιπωρία σχετίζεται με τις τεχνικές δυνατότητες της αντλίας. Δεν μπορεί να πάρει νερό από τα βάθη. Η ανάγκη εγκατάστασης της συσκευής σε κοντινή απόσταση από το σημείο δειγματοληψίας.

Λάβετε υπόψη ότι ένα προϊόν σε πλαστική θήκη είναι πλαστό.

Κατασκευαστής σχετικά με την αντλία Adigel -M – βίντεο

Previous Post
Univerzális fűtőkazán vidéki házhoz.
Next Post
Makita plane – επιλέξτε το καλύτερο