15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dedmoroztv.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Επιλέγοντας έναν σύντροφο για ένα καταπληκτικό badan

badan στο σχεδιασμό τοπίου Η αίσθηση του στυλ θα βοηθήσει τον ανθοκόμο να δημιουργήσει ένα παράδεισο ειδύλλιο στο παρτέρι του. Ένα εκπληκτικά ανθεκτικό θυμίαμα σε συνδυασμό με άλλα λουλούδια μπορεί να κάνει μια υπέροχη υπερβολή. Η ανάπτυξη και το σχήμα των φύλλων των μελλοντικών συντρόφων του bergenia είναι ιδιαίτερα προσεκτικά επιλεγμένα. Ακολουθούν μερικές παραλλαγές σε αυτές τις εκπληκτικές υποτροφίες..

Ο πολιτισμός μεταφέρθηκε στην Ευρώπη από την Αγία Πετρούπολη το 1760. Ο Karl Liney ερεύνησε το φυτό και του έδωσε ένα όνομα σύμφωνα με τα κύρια χαρακτηριστικά.

Αιώνια τριάδα

Ο κλασικός συνδυασμός στρογγυλών, ξιφοειδών και κομμένων φύλλων είναι πάντα ευπρόσδεκτος από τους σχεδιαστές. Επιπλέον, οι ποικιλίες με τέτοιες παραμέτρους έχουν υψηλή ανάπτυξη. Ορισμένες ποικιλίες badan παράγουν κοτσάνια λουλουδιών έως 70-100 εκ. Μόνο τα χνουδωτά Volzhanka μπορούν να τα ανταγωνιστούν. Τα κομμένα φύλλα ενός ανθισμένου θάμνου θα αραιώσουν το πυκνό δάσος του μεγάλου φύλλου πρασίνου. Το ίδιο αποτέλεσμα μπορεί να αναμένεται και από τις ίριδες. Το μακρύ ξιφοειδές φύλλωμα του πολιτισμού είναι σε τέλεια αρμονία με τις στρογγυλές λεπίδες του bergenia. Εάν προσθέσετε μερικά αντίγραφα τουλίπας σε αυτή τη «γερουσία», το αποτέλεσμα θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία..

Το Badan θεωρείται αειθαλής και ανθεκτική στον παγετό ποικιλία. Παρ ‘όλα αυτά, για να διατηρήσουν τις διακοσμητικές του ιδιότητες για το χειμώνα, το καλύπτουν. Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε βελόνες ερυθρελάτης ή ερυθρελάτη, κλαδιά, καθώς και σάπια φύλλα..

Χτίζοντας μια πυραμίδα

Οι λέξεις εξαφανίζονται και τα συναισθήματα απλώς κατακλύζουν όταν εμφανίζεται ένα πολυεπίπεδο παρτέρι. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η πολύχρωμη παλέτα που δημιουργήθηκε από διάφορους τύπους φυτών. Η σύνθεση συμπληρώνεται από εξωτικά δέντρα. Τοποθετήστε μια ασυνήθιστη συλλογή στις αλπικές διαφάνειες. Χάρη σε αυτόν τον συνδυασμό καλλιεργειών, η γη διατηρείται κατά τη διάρκεια κατολισθήσεων και έντονων βροχοπτώσεων. Χτίζουν ένα τοπίο “πυραμίδα” από:

  • trifoliate waldsteinium, το οποίο δημιουργεί ένα παχύ “περσικό χαλί” με μια πλούσια κίτρινη απόχρωση.
  • φωτεινό μπλε μικροσκοπικά ομφάλια λουλούδια.
  • λιλά θάλασσα πολυτελών badans με μεγάλα φύλλα.
  • η απλωμένη «σκηνή» της σακούρα.

Την άνοιξη, αυτή η γωνιά παίρνει μια μαγική εμφάνιση. Το παιχνίδι των αντιθέσεων είναι δυνατό χάρη στα χρώματα κίτρινο, ροζ και μπλε. Επιπλέον, κάθε φυτό παίζει το ρόλο του σε αυτή τη συμφωνία χρωμάτων..

Οι ποικιλίες εδαφοκάλυψης έχουν πολλά χαρακτηριστικά. Είναι μικρά σε ανάστημα, ώστε να μπορούν να δημιουργήσουν χαλιά. Ταυτόχρονα, ο πολιτισμός αναπτύσσεται ραγδαία..

Το Badan συχνά φυτεύεται για να κρύψει τεχνικές ή αντιαισθητικές περιοχές στη χώρα. Οι μίσχοι του λουλουδιού αναπτύσσονται τόσο γρήγορα και πυκνά που δεν αφήνουν καμία πιθανότητα για ζιζάνια. Τοποθετούνται επίσης σε συνδυασμό με κίτρινο χαμομήλι, το οποίο ξεθωριάζει στα μέσα του καλοκαιριού, αφήνοντας ένα αισθητό κενό στο παρτέρι. Εάν φυτέψετε το bergenia δίπλα του, τότε αυτό το μέρος δεν θα είναι τόσο έρημο. Ταυτόχρονα, οι ποικιλίες της ομάδας Σινοϊμαλαΐων διακρίνονται από άσπρα ανθισμένα και εφηβικά φύλλα. Δυστυχώς, δεν αντέχουν τους σκληρούς χειμώνες, αλλά φαίνονται υπέροχα με παιώνιες..

Previous Post
Zöld oázisok megmentése: hogyan és mit válasszunk virágot az irodába
Next Post
Απριλιακές δουλειές στα κρεβάτια του κήπου