15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dedmoroztv.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Δωρεάν τρόπος βελτίωσης της γονιμότητας – αμειψισπορά

αμειψισπορά Οι καλύτερες ποικιλίες καλλιεργειών, οι υπερ-νέες μέθοδοι ελέγχου και καλλιέργειας παρασίτων δύο φορές το χρόνο, δυστυχώς, δεν αυξάνουν τις αποδόσεις. It’sρθε λοιπόν η ώρα να δοκιμάσετε την εναλλαγή καλλιεργειών. Αν και η μέθοδος είναι οικονομική, δεν μπορεί να ονομαστεί απλή. Η υιοθέτηση της τεχνολογίας απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό και κατανόηση.

Ταξίδι στον κάτω κόσμο

Μια παροιμία λέει: «Δούλεψε όχι μέχρι το βράδυ, αλλά με σύνεση». Παρά τις επίπονες ενέργειες των αγροτών, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι φτωχό. Ο λόγος συχνά έγκειται στις ιδιότητες του εδάφους. Τα καλλιεργημένα φυτά απορροφούν από το έδαφος όχι μόνο κάλιο, φώσφορο και άζωτο, αλλά και ενώσεις αυτών των χημικών στοιχείων. Επομένως, η φύτευση στον ίδιο χώρο, για παράδειγμα, πατάτες, η σύνθεση της γης αλλάζει και η γονιμότητα μειώνεται. Δεν περιέχει πλέον αυτή την παροχή θρεπτικών συστατικών που είναι απαραίτητα για την καλλιέργεια..

Τα απόβλητα είναι συνέπεια της ζωής των φυτών. Το να βρίσκονται συνεχώς στις τοξικές εκκρίσεις τους είναι γεμάτο ασθένεια και εξάντληση για αυτούς. Η κατάσταση επιδεινώνεται από σπόρια και παράσιτα που ριζώνουν στον ιστότοπο..

Η έξοδος είναι πολύ κοντά – αμειψισπορά

Για να μην δουλεύετε μάταια στο hacienda σας, πρέπει να συνδέσετε μια μοναδική μέθοδο εναλλαγής καλλιέργειας. Έτσι, αντί για πατάτες μετά από 3-4 χρόνια, συνιστάται να φυτέψετε:

  • λάχανο;
  • κολοκύθι;
  • φασόλια.

Σε αντίθεση με τις ρίζες, τρώνε εντελώς διαφορετικά “πιάτα” – μικροστοιχεία. Το ριζικό τους σύστημα απορροφά την υγρασία σε διαφορετικό επίπεδο. Αυτά τα φυτά δεν είναι ενδιαφέροντα για τα παράσιτα της προηγούμενης καλλιέργειας, τα σκαθάρια πατάτας του Κολοράντο και τα παθογόνα σπόρια..

Χρησιμοποιείται επίσης ένας σύντομος κύκλος εμπλουτισμού του εδάφους. Για την περίοδο του χειμώνα ή πριν από τη φύτευση (μόλις λιώσει το χιόνι), ο κήπος σπέρνεται με σίκαλη / μουστάρδα.

Η αρχή αυτής της αντικατάστασης είναι απλή. Όταν η γη είναι φορτωμένη με κάποιες ποικιλίες, τότε αυτή τη στιγμή ξεκουράζεται από άλλες. Λίγα χρόνια αργότερα, το αγαρικό μέλι σχεδιάζει να ρίξει. Οι ντομάτες φυτεύονται στην αρχική τους θέση μετά από 6 χρόνια.

Η εναλλαγή είναι ένας υγιεινός τρόπος ζωής για τα λαχανικά

Το να ρίχνετε τον εαυτό σας στην τεχνολογία της εναλλαγής καλλιεργειών είναι επικίνδυνο. Αυτή είναι μια μακρά διαδικασία και μπορεί να πάρει πολλά χρόνια για να ολοκληρωθεί. Εάν βιάζεστε, δεν μπορείτε να αποφύγετε τις δυσκολίες. Πρώτον, μελετούν καλά τα χαρακτηριστικά του ιστότοπου:

  • προκατάληψη;
  • σκιασμένες περιοχές.
  • συλλογή / γράφημα καλλιεργειών που καλλιεργούνται σε αυτό.

Στην αγρονομία, υπάρχει ένα βιβλίο “Ιστορία των πεδίων”. Περιέχει σημειώσεις για το τι και πότε γονιμοποιήθηκε η γη, τι φυτεύτηκε και ποια καλλιέργεια αντικαταστάθηκε. Επομένως, ο κηπουρός πρέπει να ξεκινήσει το δικό του σημειωματάριο. Σχεδιάζει:

  • αιχμαλωσία του εδάφους ·
  • τοποθέτηση οσπρίων, ριζικών καλλιεργειών, δημητριακών και απαιτητικών ποικιλιών (για κάθε έτος) ·
  • χρονοδιάγραμμα σποράς για πράσινη κοπριά.
  • χρόνος σίτισης / καλλιέργειας.

Όσο μικρότερος είναι ο λαχανόκηπος, τόσο πιο ακριβείς είναι αυτοί οι υπολογισμοί. Μεταξύ άλλων, οι ειδικοί συστήνουν να ξεκινήσετε ένα σύστημα μόνιμων κλινών στη φυτεία σας. Είναι επιθυμητό να καταλαμβάνουν το μισό έδαφος..

Φυσικά, είναι πάντα δύσκολο να εισαχθεί κάτι νέο, αλλά τότε θα είναι αδύνατο να ζήσει κανείς χωρίς αυτό..

Previous Post
Hogyan ültessünk petúnia palántákat tőzegtablettákba?
Next Post
Συγκομιδή ντομάτας Maryina Roshcha για καλλιέργεια σε θερμοκήπιο
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org